ערב טוב לכם ..קר.............

../images/Emo140.gifערב טוב לכם ..קר.............

המחשב שלי החליט שדיי לו ..והפסיק לעבוד ... הבן הגיע לחץ פה ושם החליף כבל ..והופ המחשב חזר לחיי .. אני יושבת הרבה ליד המחשב הן כעבודה מקלידה עבודות ..והן בגלישה ברחבי הרשת .. כמה המחשב חלק מחיכם?

גם אצלנו המחשב הפסיק לעבוד

נראה לי שהקור ישפיעה עליו יגיעה טכנאי וסידר אותו בעד 400 שקל .איזה תמיכה היתה כאן מצד הילדים כול אחד הוציא מאט מכספו והשתתף בהוצאה.בשבלי המחשב נועד כרגע בשביל להוציא את כול הטפסים שצריך ולשפוך את מכאובי . ולא רק זה אני לא יודעת מה קורה למוצרי החשמל בבית אפילו המגהץ הפסיק לעבוד והיתי צריכה לקנות חדש . מאז שבעלי נפטר עוד לא עבר חודש ודברים מתקלקלים לנו. כול כך לא מתאים לי כול ההוצאות האלה . היום כול הבוקר הסתובבתי לסדורים הוצאתי תעודת פטירה. לביטוח לאומי הגשתי לשארים.וגם משרד הרישוי הורדתי את הנכות מהרכב החזרתי את תו הנכה.פתחתי חשבון חדש בבנק אני לא יכולה להשתמש בחשבון שלי שאני צרפתי אליו את בעלי האיתי צריכה לוותר על חשבון של 25 שנה .טוב כנראה שמתחילים הכול מחדש. תתקרבלו מתחת לשמיכות .ואצלי יש לי שותף חדש למיטה בני בן 8 ישן איתי .הביא איתו את השמיכה הכרית שלו

הפסקות חשמל פוגעות במחשב

ועכשיו בחורף יש בעיות באספקת החשמל וההפסקות החשמל מרובות לכן יש גם מכשירים חשמליים שמתקלקלים בבית שמחה לשמוע ציפי שהחיים נמשכים אצלך , שולחת לך ים של כוחות לשרוד את התקופה הקרובה

ציפי ../images/Emo24.gifתקופת הסתגלות הראשונה היא קשה ..

זוכרת שבשלושת החודשים הראשונים היו המון דברים שלפתע הפסקו לפעול ... לא יודעת להסביר זאת אבל דברים משונים קראו בחדר השינה שלי .. פתאום תמונה שתלויה על הקיר 20 שנה ...נפלה ... מראה התנפצה כך לפתע באמצע הלילה ...המנורה שליד מטתי בפתאומיות עשתה קצר... החלפתי את קלף המזוזה ...עשתי טיהור ...(לא מתאים לי אבל ,אמרתי אם לא יעזור בטח לא יזיק)... ואכן לא חסרים סידורים ..בנקים..צווי ירושה ...תעסוקה ... ואכן החיים מתחלים מחדש ...כל התוכניות, החלומות המשותפים נגנזים וצריך להתחיל לחלום מחדש .. וצריך ללמוד לחיות בחוסר האין סופי ...היום אני יודעת יש חיים אחרי ..ויש שמחה ...וישנם הזכרונות ... טלי

../images/Emo24.gif

אצלנו דלת התנור נשברה שאחותי נהרגה, ואז אחי מצא זכוכית דומה והרכיב אותה מחדש שאבי ז"ל נפטר זה קרה שוב והתנור שוב נשברה הזכוכית ואחי לא מצא זכוכית כי התנור היה ישן מאד נלאלצנו להחליף תנור לקנו חדש ענק תפס לנו מלא מקום במטבח אבל עבד נהדר ואחרי שאמא נפלה בבית האבות ולא הרשו לי להביא לה אוכל מהבית , לפתע התחילו קצרים בתנור טכנאי אמר שכל הראטשים סתוטמים דחוף לקנות חדש ונאלצתי שוב להחליף תנור , האמת ממש לא מרוצה ממנו , ורוצה להחליף אותו

למעלה