ערב טוב לכולם אני מחפשית לשמע שירים ישנים בלדינו ולא מוצאת כל האתרים באנגלית וקשה לי תודה
א אביבה ורסנו New member 20/12/04 #1 ../images/Emo140.gifערב טוב לכולם אני מחפשית לשמע שירים ישנים בלדינו ולא מוצאת כל האתרים באנגלית וקשה לי תודה
../images/Emo140.gifערב טוב לכולם אני מחפשית לשמע שירים ישנים בלדינו ולא מוצאת כל האתרים באנגלית וקשה לי תודה
א אביב וסתיו New member 20/12/04 #2 היום קניתי פפיטאס אצל עשהאל ../images/Emo13.gif ואין את התור העצבני שיש שם בשישי...
א אביבה ורסנו New member 21/12/04 #3 אני חיפשתי אותו יום שישי אחד ואמרו לי שהוא לא מוכר יותר. שהוא אפסיק אני אשאל את הנכדה שלא כי אני צריכה להפגש איתו פשוט אני עמוסה ולא יצא לי עדיין
אני חיפשתי אותו יום שישי אחד ואמרו לי שהוא לא מוכר יותר. שהוא אפסיק אני אשאל את הנכדה שלא כי אני צריכה להפגש איתו פשוט אני עמוסה ולא יצא לי עדיין
א אביב וסתיו New member 25/12/04 #8 יש חנות מאוד פעילה ב... רחוב מבצע נחשון =במרכז המסחרי של מגדלי נוף
א אביבה ורסנו New member 21/12/04 #4 בשורה משמחת היום אני נפגשית אם אברהם אמריקה אחד מהראשונים שהקימו את העיר באר שבע בתקופת העלייה הראשונה.אני הולכית אם מחברית היום לרשום סיפורים וגם מילים וביטוים בלדינו שהיה בהצלחה
בשורה משמחת היום אני נפגשית אם אברהם אמריקה אחד מהראשונים שהקימו את העיר באר שבע בתקופת העלייה הראשונה.אני הולכית אם מחברית היום לרשום סיפורים וגם מילים וביטוים בלדינו שהיה בהצלחה
ר רותי ב. New member 25/12/04 #7 אוקיי, עכשיו כבר מבינה יותר מי האיש ותודה לך ומקווה שבנך מרגיש טוב יותר כבר.