סיכום השבוע|4u|

ady18

Well-known member
../images/Emo140.gifסיכום השבוע|4u|

שיר השבוע שלכם [של איה ]-
שיר השבוע שלכם [לא של איה ]-
בילוי השבוע שלכם-
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-
תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-
מאכל השבוע:
משפט השבוע שלכם:
שאלת בונוס קניתם כבר את האלבום וממליצים לקנות?

ady18

Well-known member
מסכמת

שיר השבוע שלכם [של איה ]-נומי האלים החדשים שיר השבוע שלכם [לא של איה ]-המון שירים בילוי השבוע שלכם-ברית סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-השרדות תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -גלגלצ תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-הופעה של אריק ברמן מאכל השבוע: פלאפל משפט השבוע שלכם: שאלת בונוס קניתם כבר את האלבום וממליצים לקנות?מאוד היה שווה לחכות בדרך כלל מנסיון אלבום שני הואפחות מוצלח ואיה הצליחה לרגש גם בדיסק השני

hilali1

New member
שיר סיכום ../images/Emo9.gif

שיר השבוע שלכם [של איה ]- כל האלבום שיר השבוע שלכם [לא של איה ]- כל מיני בילוי השבוע שלכם- מממ לא משהו מיוחד.. סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- אין תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - אין תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-האלבום של איה
משהו שהרס לכם את השבוע- הקאסמים בשדרת ואשקלון.. די
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- הופעה של מירי
מאכל השבוע: סלט גליה
משפט השבוע שלכם: אין שאלת בונוס קניתם כבר את האלבום וממליצים לקנות? ברור. מומלץ בהחלט
שבת שלום

hilali1

New member
יש בירושלים מעין מסעדת משלוחים כזו - גליה

ויש להם סלט שנקרא סלט גליה. זה חסה, מלפפון, עגבניות, קרוטונים, שקדים יבשים, גרעיני חמניה,ב צל מטגן יבש, גבינה בולגרית. מממ זהו נראה לי. ויש להם רוטב מיוחד כזה שגם נקרא רוטב גליה... בקיצור טעים

שונצצ

New member
עוד שבוע נגמר

שיר השבוע שלכם [של איה ]- כל האלבום הראשון והשני
שיר השבוע שלכם [לא של איה ]- וואי. התקלת אותי כל השבוע שמעתי איה
בילוי השבוע שלכם- הצגה איש הגשם ממולצת בחום! סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- השרדות תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - שמעתי שעה מהבחירות זה נחשב?!
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- הדיסקקקקקקק
משהו שהרס לכם את השבוע- מבחנים משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- ערב שוקולד עם חברות ויומולדת לחברה טובה
מאכל השבוע: שווארמה של אמא
משפט השבוע שלכם: "מלחמה לא קובעת עם מי כאן הצדק היא קובעת רק מי ישאר" (התאהבתי במשפט הזה) בסוף עוד תהיו להקה... המורה שלי בחוג ללהקה. שאלת בונוס קניתם כבר את האלבום וממליצים לקנות? לא סתם ממליצה ממליצה בחום! שמעתי אותו כבר איזה מאה פעם ולא ממש לא נמאס לי

אושRתי

New member
מסכמת../images/Emo9.gif

שיר השבוע שלכם [של איה ]-עשרים וחמש
שיר השבוע שלכם [לא של איה ]- הופך למים בעז בנאי/מסע חיי בילוי השבוע שלכם-כל מיני סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- הישרדות/הדוגמניות/חשיפת השירים של קדם האירוויזיון. תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - גלגלצ/רדיו ירושלים תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-האלבום החדש של איה
משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- מאכל השבוע: עלי גפן טעימים משפט השבוע שלכם: תחשבו טוב יהיה טוב (מתוך הישרדות) שאלת בונוס קניתם כבר את האלבום וממליצים לקנות? כמובן

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifעונה

שיר השבוע שלכם [של איה]- הכל שיר השבוע שלכם [לא של איה ]- דומים של מורן גמליאל בילוי השבוע שלכם- במסעדה עם המשפחה סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- אממ גיא פינס תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] התמונה שרוני צילמה
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- האלבום של איה משהו שהרס לכם את השבוע- אני חולה משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- אין משהו מאכל השבוע:
משפט השבוע שלכם: "התקשרתי רק לשאול אותך באיזה רחוב זה דיזינגוף סנטר, כי שכחתי..."
שאלת בונוס קניתם כבר את האלבום וממליצים לקנות? בטח

למעלה