נעים מאוד להכיר: פורום רחובות

../images/Emo140.gif נעים מאוד להכיר: פורום רחובות

הגיע הזמן לראות מי התנחל לו בפורום המחודש לעיר המדע
אז מי אתם ? (שם וגיל)
גרים כל חייכם ברחובות ?
מהו המקום הבילוי המעודף עליכם בעיר ? שנענה

FDA

New member
רעיון טוב

תעני גם את
שלום לכל החברים -מרוב התלהבות מפתיחת הפורום לא הצגתי את עצמי קוראים לי אסף אני בן 30 אני לא גרתי ברחובות כל החיים ,הגעתי לרחובות לפני עשור ומיד התאהבתי , כאחד שגר כבר בכמה מקומות בארץ -נהנתי לראות עיר לא גדולה במיוחד אבל עם אוירה טובה ואנשים נחמדים אין בארץ עוד עיר בגודל הזה שיש בה 2 אוניברסיטאות {הפקולטה והמכון} וגם בית חולים ,ומפעלים חשובים

קרןחן6

New member
שלום

שמי ילנה גם אני לא כל חיי ברחובות רק 12 שנים ומאוד אוהבת את העיר. למרות שחולמת לחיות במושב. לא כי ברחובות לא טוב אלה שפוט יותר אוהבת את המרחבים שיש בשטח פרטי. שאלה אליך אסף? מה הייתה המטרה שלך כשהתחלת לנהל את הפורום? יש לך מטרה מסוימת?

FDA

New member
שלום ילנה

אני גולש בתפוז הרבה שנים בכל מיני פורומים , וכמו שאמרתי אני גר ברחובות מספר שנים ולמרות שאין בה הרבה אטרקציות שיש בערים אחרות למשל-חופים ,חיי לילה ועוד כל מיני דברים שאני מכיר ממקומות אחרים אני התחברתי מאד לעיר ,ואוהב אותה -{אהבה ממבט ראשון אפשר לומר
} ואני מכיר פורומים של ערים ,למשל פורום אשדוד והיה לי מוזר וחסר שאין על רחובות, והחלטתי לנסות לפתוח פינה לעיר {למרות שבאמת יש הרבה דברים כמו שאמרתי שאין כאן} שיהיה אפשר פה לשוחח על העיר ,לשתף בדברים שראינו או עשינו בעיר -כמו שכבר שיתפו פה על מסעדות ובתי קפה לעזור אחד לשני בפעילויות לילדים למשל בסביבה אם צריך וכדומה להתעדכן באירועים וחדשות בעיר ,וגם לדבר על הדברים הפחות נעימים כמו שהזכירו למשל על מקומות בילוי בלילה ,או על תשתיות וכדומה שחסרים בעיר ומי יודע -אולי אפילו יום אחד הפורום יהיה מספיק משמעותי שנוכל להשפיע על דברים,מי יודע

קרןחן6

New member
אני אגיד לך מה אותי הכי מרגיז בעיר

זה התושבים. אני מסתובבת בדרך כלל עם עגלה. של התינוק המקסים שלי. ויש תושבים שפשוט לא יאומן חונים באמצע המדרכה, בעיקר ברחוב אחד העם וויצמן. אתמול ראיתי שוטרים נותנים כנסות באחד העם על אי מתן זכות קדימה בפניה מוויצמן לאחד העם. שאלתי את אחד מהם איך יכול להיות שמתחת לאף שלהם מחנים על המדרכה ומסכנים הולכי רגל. הייתי צריכה לרדת עם הילד שלי לכביש כדי לעקוף את המכונית. והשוטרים עומדים בצומת. תעשה איזה סיבוב מדי פעם ברחוב. לא יותר קל לתפוש את אלו שפונים. לא מבינה את זה. תחנת משטרה נמצאת שתי דקות מרחובות הראשיים. ואנשים לא חוששים עושים מה בא להם. זה מרגיז חושב התחשבות. פעם אחת יצא לי לפגוש נהג כזה בדיוק כשאני מנסה לעקוף אותו אז אני אומרת לו למה? מה הוא ענה יש לך מספיק מקום ברחוב תעקפי, נו תודה באמת חמוד. מעניין מה היה אומר אם חלילה מישהו היה נפגע בגללו.

FDA

New member
זה קרה לי ממש עכשיו

יצאתי עם האחין שלי מקודם וברחוב לא גדול היה הרבה תנועה בכביש לשתי הכיוונים ,ופתאם אני קולט רכב לפני על המדרכה הייתי חייב לרדת לכביש ,הנהג היה בפנים ולא עשה שום סימן שהוא מתכוין לזוז ,וזה באמת היה מאד מאד מסוכן לרדת לכביש, איפה המשטרה ?שאלה טובה, הם בהרצל צדים אנשים שעוברים באור אדום או לא במעבר חציה ונותנים קנסות ,זה כנראה יותר קל הם גם לא עושים כלום במרכז הרצל מול פיצה מתי בתחנת האוטובוס שרכבים חונים שם חופשי ולא נדבר על המוניות שרות שעומדים שם קבוע ומפריעים לנוסעים לעלות לאוטובוס ולאוטובוסים להתקרב למדרכה

../images/Emo115.gif

מאורה, 25
כן נולדתי פה
פעם היה בית קפה קטן ונחמד ברח' הרצל הנקרא: ברל'ה [חבל שנסגר], מאז אין כ"כ מקום

קרןחן6

New member
היי גם אנחנו מאוד אהבנו את ברלה

היינו נפגשים שם לכתוב עבודות לתואר. בימי שבת בבוקר. באמת כבר אין מקומות כאלו.

מחשבות

New member
נניח לשם, אבל בן 50

גר ברחובות מגיל 30 ולפני כן לא רחוק מרחובות. אין מקום בילוי מועדף. לא משוכני בתי הקפה בכלל.

עוד מעט....

* מי אנחנו? אני אורטל
בת 23 * כל חיי (ועדיין) אני גרה בראשון, עוד חודש וחצי מתחתנת ועוברת לרחובות * מקום אהוב בעיק, הפארק ליד הקניון, והאיזור שהחברים שלנו גרים (כי אילו המקומות שאני מכירה
)

gali baron

New member
נעים להכיר-

גלי, בת 35 ברחובות 10 שנים אין מקום מועדף ברחובות

FDA

New member
../images/Emo245.gif

לכולם, תרגישו בבית
תביאו חברים

למעלה