מ א ו ה ב ת

שייכת

New member
אל תגמרי את כל החומר,

אני עוד צריכה להגיע לשם היום בערב...
כמה את אוהבת אותי???

כמו...

כמו שהדג אוהב את הדייג, כמו שהבתולה אוהבת את ה"רולס רוייס" החדש שלה, כמו שגיוRעעע אוהב את ה-R שלו... אני... . . . . . . . אוהבת... . . . . . . . . זנגויל מסוכר !!!!

שייכת

New member
ררר../images/Emo46.gifררר../images/Emo46.gifררר../images/Emo46.gifררר../images/Emo46.gifררר../images/Emo46.gifררר

נשייייייייייייייייייייייייייייית תראי מה קורה כאן כשאין סלט חסה מתאים... וגייייייייייייייייייייייייורע, אתה לא אוהב אותה יותר ממני, אין סיכוי!!!

שייכת

New member
תהיי יפה ותשתקי!!!

חחחחחחחחחחחח נבהלת???? אני מניחה שגם את היית מקנאת ומתעצבנת אם היו מתעסקים עם עיזת הרש שלך... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בוהוריים קליאופטרה...

שייכת

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחח רואה שהאהבה מעבירה אותי על דעתי??? כתבתי בסמיכות על משקל כבשת הרש וזה מה שיצא... מקווה שלא תזכרי לי את זה לדראון עולם.... בכל אופן, יודעת שהזכר של העז הוא התיש....חחחחחחחחחחחחחח

גששבלש

New member
../images/Emo24.gif

הלו להרגיע מה זה פה חומר על הבוקר תזהרו את והעיזה שלך למה אני אבוא עליכם עם האזיקים שיוכיייייי אני צריך אותך דחוף יש לי בשורה שתשמח אותך

לך תדע מה זאת אהבה

הוא אוהב אותה היא אוהבת אותו לאט לאט מתרקם משהו בלבבו משהו בלבבה לך תדע מה זאת אהבה כן זה שוב קורה לך , זה שוב קורה לנו ...

גיוRא

New member
בויייייייינה...את....

אינך יכולה ככה סתם ללכת אינך יכולה לעזוב אותי אינך יכולה כי עכשיו שלכת יש גשם בחוץ ואת נשארת איתי אפילו אם תגידי: זה לא כדאי! אפילו אם תגידי: הוֹ אין לי פנאי! אפילו אם תגידי: לך-לך מעלי! אם רק תבקשי להרגיש בבית את שחור צמתך חרש אלטף, ואם תבקשי פה לבכות הליל, אשב לידך וגם אתן לך כתף. אפילו אם תגידי: זה לא כדאי! אפילו אם תגידי: הוֹ אין לי פנאי! אפילו אם תגידי: לך-לך מעלי! ואם תבקשי מעלי לברוח אפתח את דלתי לך ילדה קטנה, ואם תבקשי את פני לשכוח, אתן לך בלחי נשיקה אחרונה. אפילו אם תגידי: זה לא כדאי! אפילו אם תגידי: הוֹ אין לי פנאי! אפילו אם תגידי: לך-לך מעלי! אינך יכולה ככה סתם ללכת - יש גשם בחוץ ואת נשארת איתי!

גיוRא

New member
מה את הולכת...? כאילו שגם אני..

אתן ת´לב.....ולא אקבל חזרה...? חחחחחחחחח..... את לא זזה מפה... לפחות את... אני מפחד להישאר לבד....

מצטטת אותך...

הבחזרה היא ב--כייף של לתת... ואם נתת למישהו ת´לב...נתת כי רצית..כי אהבת.. ולא חייבת לקבל משהו בחזרה.... אז אני לא נותת בחזרה... חחחחחחחחחחח

RRR../images/Emo46.gif RRR ../images/Emo46.gif RRR ../images/Emo46.gif RRR ../images/Emo46.gif RRR

זהו ? היא הבאה בתור ? מתנחם בזרועותיה הצנומות ???

גיוRא

New member
אני אשם שנפלת לזרועותיו של...

סווידאן..... עלאק מה חשבת שאשאר כאן לחכות לך... יא´בוגדת....

למעלה