משהו נחמד

../images/Emo140.gifמשהו נחמד

בשבוע שעבר היו הרבה חויות בפורום המנהל נסע לחו"ל והוירטואלים היו בטיול
המנהל נהנה ממזג אויר הנעים
והוירטואלים שהיו בחיפה סבלו מהחום למכביר
למחרת העלו תמונות לפורום מהטיול בחיפה
התמונות היו יפות כאילו היינו שם יוד של נילי היה באישפוז בבית חולים
וכולנו דאגנו מה יהיה לו בשאר הימים אהרון של טובה היה באי שקט
אלפי של יענקלה היתה עם כאבים בלסט
אמא של מירב אינה רוצה להתקלח
ואצל שרה'לה החליף ריימונד את חחופשתו בלי להתווכח
חני כעת נהנת להגיב לכל וירטואל
כי מיכאל נמצא במקום הכי מטופל בת גלימית ויענקלה עונים לכל אדם
וכך הם מיידעים אותו בכל מצב שיהיה שבוע טוב לכל אחת/ד ובשורות טובות ונחת לכל מטפל ומטופל

אריאלה יקירתי...

כהרגלך בקודש, בלי לפספס אף יום א' בשבוע, פותחת לנו את השבוע כמו שצריך תבורכי, ומאחלת לך עוד הרבה הרבה שבועות כאלה...

נילי41

New member
כל הכבוד אריאלה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

שבוע טוב

ענתי44

New member
את בחברה טובה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

את ואני וכל מי שנשאר נהיה בשיר הבא של אריאלה

../images/Emo24.gifאת ענתי פיספסתי בגדול

איך יכולתי דבר כזה לעשות
הבת האהובה שעושה לאמא הכל מקצות אצבעותיה עד ראשה מנקה בל תפול ציפורן מרגלה הנקיה בין אמא א' לאמא ב' ענתי מעודדת ומתפקדת תודה לאל אין מילים לכבוד שעושה ענתי לאימה כמה גדולה היא המצווה, כולה זכית ענתי בחסד של אמת שכרך גדול לאין שיעור ברוך ה' עיתונאית קטנה שלנו אך גדולה במעשה כותבת תיאורים על הטיפול ועל הנעשה נותנת לנו להתרגש כל פעם מחדש ומעודדת כל אחד/ת ללא כחל וסרק לפעמים את לומדת מאיתנו ואנו ממך ולבסוף ,מי יתן ונראה בחופתך

ענתי44

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo24.gifתודה יקירה

מי שצריך להוציא ספר זה לא אני אלא את. ספר בחרוזים על להמשיך ולחייך בכל מצב, גם מול קשיי האלצהיימר. זה להמשיך ולראות את הטוב בכל הרע- כמו שאת עושה יום יום ( לא כולל שבתות וחגים ) בכתיבה שלך בפורום. אין עליך בעידוד ופירגון. יאללה לילי יקירה תקטפי עוד אשכול ענבים לספר של אריאלה.

../images/Emo12.gifיו שכחתי את תמר../images/Emo24.gif

יו שכחתי את תמר
בכיינית,
כמה חבל
תמר אישה נהדרת את הוריה היא מכבדת
דואגת לכל מחסורם ולבסוף יוצאת להתאוור,נסיעה טובה
לונדון פריס לא חשוב לאן העיקר תחזרי בשלום לכאן נתגעגע אליך ,תחסרי וירטואלית נחכה לך בכליון עיניים מחייכת עד
השמים

ארילה יקירתי,

את צריכה לעשות רשימת אירועיים שבועית, ולעלות אותה בחרוזים כל תחילת שבוע ולעשות לנו את השבוע הבא לטובה!

../images/Emo24.gifבת הים היקרה

דואגת לבן זוגה ומעודדת גם דאגה שיהיה לו מטפל בשם דייב שיטפל בו מכל הלב על הצד הטוב ביותר הביאה לו למיטה מיד שרה עם מגן והכניסה לו צעצועים וגם מוצץ התינוק המגודל ככתבה וכלשונה נוהם ללא הרף ומעצבן אותה בת גלימית נאמנה למטופל החולה עושה הכל כדי שיהיה לו טוב ,ומודה לאל את הפורום היא מעודדת ומרגיעה בגדול ולכן מנהל הפורום צבע אותה באדום

אריאלה ../images/Emo47.gifהמשוררות

לפורום זה עתה נכנסתי ואת מזמורייך זה עתה קראתי חברותיך עליך גמרו הלל תהיי בריאה, תודה לאל

תודה יקירה,

לעיתים רחוקות זה קורה לי שמשאירים אותי בלי מילים, והפעם עשית זאת ובגדול... שתהיי לי בריאה...

למעלה