מצאנו את האביב

קדן

New member
../images/Emo140.gifמצאנו את האביב

שיר מקסים לטיול אביבי , לא יודעת מי כתב ואשמח לדעת את המשך השיר ועוד בקשונת שירים לטיולים כמו לטיול יצאנו .... תפקחו את העיניים תסתכלו סביב פה ושם נגמר החורף ונכנס אביב. בשדה ליד הדרך יש שם דגניות אז תגידו לי שכל זה לא יכול להיות אנשים טובים באמצע הדרך אנשים טובים מאד אנשים טובים יודעים את הדרך אנשים טובים מאד

אמא1

New member
היי קדן, השיר הוא של נעמי שמר

אני אנסה להשיג לך את המילים או קישור לשיר. בינתיים הנה קישור לשיר אחר - ולס להגנת הצומח גם הוא של נעמי שמר. בלחיצה על התוים תוכלי לשמוע את השיר.

מוזיקה לחג

איזה כיף ופשוט נעימות מרגיעות הקטנה שלי שוכבת ומאזינה להן בכיף. תודה!!!!!!!

אמא1

New member
איילת השחר, תודה שהסבת את תשומת

ליבי לכך שאלו נעימות. במרוצת החיפוש עבור קדן הורדתי את הקישור מבלי להכנס ולהאזין.

קדן

New member
אמאלה ואלהלה תודה עוד שיר נחמד

תפקחו את העיניים של דתיה בן דור תסתכלו על העולם העולם מלא ביופי והיופי חינם תענוג להסתכל איזה יופי לעיניים אם יודעים להסתכל החיים יפים כיפליים אז מי שלא מביט מי שלא מביט מי שלא מביט מפסיד את כל היופי

אמא1

New member
בבקשה קדן, והינה מילות השיר

תפקחו את העיניים תסתכלו סביב פה ושם נגמר החורף ונכנס אביב בשדה על יד הדרך יש כבר דגניות אל תגידו לי שכל זה לא יכול להיות אנשים טובים באמצע הדרך אנשים טובים מאד אנשים טובים יודעים את הדרך ואיתם אפשר לצעוד איש אחד קנה לי ספר בן מאה שנה איש אחד בנה כינור שיש בו מנגינה ואישה טובה אחרת לי נתנה את שמה ומאז אני בדרך שרה במקומה אנשים טובים באמצע הדרך אנשים טובים מאד אנשים טובים יודעים את הדרך ואיתם אפשר לצעוד איש אחד יבנה לי גשר כדי לחצות נהר איש אחר יצמיח דשא במורדות ההר ואישה טובה אחרת אם יהיה קשה רק תצביע אל האופק ותבטיח ש... אנשים טובים באמצע הדרך אנשים טובים מאד אנשים טובים יודעים את הדרך ואתם אפשר לצעוד וממש כמו צמחי הבר הבודדים הם עוצרים תמיד את החולות הנודדים הרקיע מתבהר וכבר אפשר לראות אנשים על אם הדרך מחכים לעוד אנשים טובים באמצע הדרך אנשים טובים מאד אנשים טובים יודעים את הדרך ואיתם אפשר לצעוד כן, אנשים טובים באמצע הדרך אנשים טובים מאד אנשים טובים יודעים את הדרך ואיתם אפשר לצעוד

ניסנמה

New member
יש שיר " יוצאים לטיול" מתוך "הולכים

לגן" של סמדר שיר, לי יש ספר וקלטת אודיו, יש גם קלטת וידאו, אביא מהגן ואדפיס לך. נראה לי שגם ב"טיף וטף" (3 דיסקים של דצים) יש שירים לכל נושא.

למעלה