מיכל

עדיליי

New member
../images/Emo140.gif מיכל

רציתי להודות לך ולהגיד לך שנורא נהנתי בסדנא של יום שישי . מחכה בקוצר רוח לפעם הבאה שאני אוכל לבוא לאחת הסדנאות שלך

איזה כיף ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif

תודה ובאהבה גדולה! היה כיף ומהנה גם עבורי

אופיפה

New member
עדיליי, ספרי...

קצת יותר בפירוט מה היה ומה זה עשה לך. רק אם את מסכימה לשתף... תודה וחג שמח.

עדיליי

New member
...

אני ארשום רק מה זה עשה לי ... זה נתן לי קצת תקווה , וכוח להמשיך הלאה ... ולנסות לעשות את מה שלמדתי ... להמשיך לעשות דברים שיוציאו אותי מהחרדות , דברים שעוד לא עשיתי , ולהאמין בעצמי !

עדיליי

New member
לא הכי מוצלח ... אבל התקדמות ( ? )

נמאס לי להיות בבית של ההורים . מגעיל פה , שונאת להיות פה . אני רציתי להמשיך אתמול את העבודה בלילה בלי להפריע לאף אחד . אחותי הסכימה אבל התחרטה ... עשתה לי תרגיל כזה מגעיל והתחלתי לריב איתה . עכשיו מה שקיבלתי זה שאני צריכה לשבת כל היום ולסיים אותה וזעו . אני יודעת שאלה התגובות שלי , אבל **** מה שזה עושה לי ... רצון לפגוע בעצמי , ואני נאבקת בזה ... ועדיין רע , כ"כ רע ! אתמול שזה קרה יצאתי עם מוקהלי לסיבוב ובכיתי ורעדתי והקאתי עד שהפה שלי נורא הסריח ... שחזרתי הביתה רציתי נורא להכאיב לעצמי , כמו שבא לי עכשיו מרוב עצבים . להכאיב ולהסתלק מהבית של ההורים ולהעלם ! בניגוד לפעמים קודמות , חוץ מההקאות , כמעט ולא פגעתי בעצמי .

הי עדיליי ../images/Emo24.gif

איזה עבודה את צריכה לסיים? אני גאה בך שלא הכאבת לעצמך! תמשיכי לטפח את עצמך. את יכולה לראות את הכאב שיש בך, והכעס, ותחושת הפגיעות, ולנסות לרפא את זה?

עדיליי

New member
עבודה לקורס טיפול בבעלי חיים שאני

עובדת , על שוגר גליידר ( חיה אוסטרלית ) . אהמממ , ואני כן הכאבתי לעצמי , אבל קצת ... ואני מנסה פשוט להתמודד אם כל הרגשות האלה שהרגשתי ... אני חושבת שלא מגיעה לי כבר להכאיב לעצמי ... אבל ... זה קשה :\

לא מגיע לך לסבול ../images/Emo24.gif

את ראויה לאהבה, קבלה, אושר. תתחילי בלהעניק לעצמך את הדבריםה אלו, ואז הסביבה שלך תהיה יותר מקבלת. תתחילי מבפנים. מעצמך. נסי יותר לאהוב את עצמך, ואז ככה פחות תכאיבי לגוף שלך ולעצמך
מה עם הספרים "דרך האהבה" ו"ארבע ההסכמות". קנית אותם כבר?

עדיליי

New member
לא קניתי אותם

רוצה לבדוק אם יש אותם בסיפריה העירונית להשאלה . אם לא אז אקנה אותם . אני מנסה להפסיק אם ההרגלים שלי והמחשבות הלא טובות . לא הכי הולך .

תתמידי ../images/Emo45.gif

ההרגלים המחשבתיים שיש בתוכך - חזרת עליהם שוב ושוב. בשביל לחשוב אחרת זה דורש התמדה, כי ההרגלים הישנים הם כבר הרגל
הספרים האלו יכולים מאד לעזור לזה, וגם כמובן עבודת מודעות עם מדריך/ה או מטפל/ת.

עדיליי

New member
מיכל ... כל כך תודה !

אני אספר מה קרה ... אבל לא עכשיו ... ואולי בכלל ההתלהבות מוקדמת מדי ...

למעלה