לתת...

love angle

New member
ח-ז-ר-ת-י-!../images/Emo95.gif

מקניית התחפושת!!! זה עוד לא לגמרי גמור.. אבל מהמם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! רוצים שאני יצלם את עצמי במצלמת אינטרנט וישים פה עכשיו?
יוו אני מתלהבת בטירוף

love angle

New member
הנה../images/Emo26.gif../images/Emo95.gif

אבל זה באיכות ממש גרועה..חלק נראה כמו ציור.. אל תתייחסו לכמה דברים- לחולצה הורודה/אדומה עם הכוכב.. היא לא קשורה,פשוט לא סיימתי להכין את החולצה האמיתי.. לבנדנה גם לא- זאת לא הבנדנה שאני מתחפשת איתה לאיפו העקום שלי- זה מה שקורה שעושים איפור מאולתר בשתי דקות...
למכנס השחור שגורם לתחת שלי להראות כמו של פרה.. חסר לי חגורה/חבל וזהו נדמה לי.. תהנו
(ממש..
)

love angle

New member
ואחרון...../images/Emo95.gif

כל הגוף.. נכון שזה נראה כמו ציור? איזו איכות מעולה

ThisIsJustME

New member
איזה חמודה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif אה ועוד משו

זה ממש ממש ממש מגניב
וגם תשימי את העיפרון השחור לא מתחת לריסים אלא מעל, זה יצא יותר יפה

love angle

New member
תודה..../images/Emo95.gif

כן אני יודעת, אני גם שמה את העפרון בחלק הפנימי של העין, אמרתי לא להתייחס לאיפור, כי סתם קשקשתי על עצמי, ולא היה לי כח להוריד את זה, אז כבר לבשתי את כל התחפושת... אולי גם אתם תצתלמו ותשימו תמונות כדי שאני לא ירגיש מפגרת?..

אבל דווקא

ג'ק ספארו שם מתחת!
נ.ב. אל תתפלאו אם תראו שזאת התמונה היחידה שאני שמה כל הזמן של ג'וני דפ, כי זאת היחידה שיש לי על המחשב!

love angle

New member
....../images/Emo95.gif

חברה שלי, מתחפשת לקפטן ג'ק ספארו.. היא נראית בדיוק אותו הדבר! זה יצא לה ממש יפה!

ThisIsJustME

New member
הוא שם גם וגם לא שמת ../images/Emo23.gif? יש לו

גם בפנים פס שחור ומתחת לריסים יש לו משו מוזר חחחח אבל זה ממש יפה

little bry

New member
omgggggg תחפושת מהממת!!!!!!

אני וידיד שלי אולי מתחפשים ללוגלאס ולליב טיילור *שכחתי את השם שלה בסרט חחחח* רק שהוא לייב, ואני לוגאלס חיחיחי

love angle

New member
חחחחחחחח../images/Emo95.gif

תודה! הרג אותי- את לגולי והוא ליב.. נחמד נחמד.. וקוראים לה בסרט ארוון

little bry

New member
../images/Emo9.gif

נכוןןןןןן חחחחח כבר יומיים אני מנסה להיזכר בשם שלה חחחח thanx! וכן מחר אנחנו הולכים לחפש תפאות חחחחחחחח מקווה שנמצא!

מיטץ

New member
איזה מותק ../images/Emo24.gif ../images/Emo3.gif

וגם התחפושת ממש יפה ...שיחקת אותה אחותי

למעלה