לתת...

../images/Emo140.gifלתת... ../images/Emo43.gif

לקראת חג פורים יוזם ארגון "לתת", כמו בכל שנה, מבצע איסוף מזון בשיתוף ערוץ הילדים, ערוץ "הופ" ורשתות המזון. גם אתם יכולים לתת! והאמת זה די פשוט! הארגון זקוק למתנדבים לגיוס מזון ברשתות השיווק בכל הארץ והכנת חבילות מזון במחסני ארגון "לתת" לפרטים ולהרשמה: 33-40-50-700-1 או במייל: [email protected] ביום שישי, 27.2.04 יתקיים "קרנבל לתת באהבה", קרנבל לטיני במועדון "הזירה", רח' יצחק שדה בת"א, עם בטוקדה, רקדניות ברזילאיות, מופע קפוארה ועוד הרבה הרבה הפתעות! ההכנסות קודש לארגון "לתת"- סיוע הומניטרי ישראלי. מחיר כרטיס יקבע לפי שיקול דעתו ויכולתו של כל אורח. לאישור הגעה- ארגון לתת: 33-40-50-700-1 ************************************
"הקופסא" שלנו מתחדשת השבוע. אתם הכנסתם את הלהיט החדש של קיילי מינוג היישר אל המקום הראשון. האם בריטני ואוונסנס יוותרו לה? דרגו את המצעד הרשמי של תפוז אנשים!

../images/Emo32.gifהיהי שוב פתחתי עוף../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif

חח סתם אין לי מה לכתוב חוץ מזה שנכון פעם סיפרתי לכן על יונתן
הילד מהבצפר שלי שהעיניים שלו נגנבו מאורלנדו
תעזרו לי
אני לא מסוגלת להסתכל עליו
אהה ויש לי הבטחה: בפורים חברה שלי תצלם אותו בשבילי ואני אביא לכן תמונה
מבטיחההההה

love angle

New member
....../images/Emo95.gif

את מאוהבת בו או משהו?
חחח
אני שומעת עכשיו את הפרסומת של המורדים.. "ג'ו טמ ביין"! גיחי |מוגבלות| אני הולכת עוד מעט (ב-4
) לקנות את התחפושת שלי!!! י-ש-!

TrinMyQueen

New member
חחחחח אני מחכה לתמונה של יונתן

מעניין אם הוא באמת נראה כ"כ טוב... למה אתם מתחפשות?? אם כבר מדברים על תחפושות..

love angle

New member
נראה לי../images/Emo95.gif

שכבר דברנו על תחפושות.. אבל לא אכפת לי
אני כל כך מתלהבת מהתחפושת "המאוד מקורית שלי" אז לא אכפת לי לדבר על זה עוד ועוד ועוד ועוד ועוד ועוד..
אבל אני מתחפשת לפיראטית!

TrinMyQueen

New member
אה נכון נזכרתי!

חחח דווקא מגניב... איך את הולכת לעשות את זה?

love angle

New member
אממממ../images/Emo95.gif

אני יתחיל מלמטה למעלה..
נעליים שחורות כאלה, מכנס אדום מתרחב ומעליו מכנס 3/4 שהוא קצת(הרבה) גדול עלי
, אז אני קושרת אותו למעלה עם ואז זה נראה יותר אמיתי...
אני תופרת על חולצה אדומה גולגולת שחורה.. אני עושה פן ואז שמה בנדנה שחורה עם גולגלות
דברים נוספים:
בציפורניים אני עושה אצבע שחור אצבע אדום(פריקי אבל ממש שולט
)
שרשרת כזאת כמו בשודדי הקאריביים
עגיל זהב כזה(גרוזיני קצת, אבל מתאים
)
טבעות זהב כאלה עם אבנים יפות(כאילו מכל מיני אוצרות ומטמונים גנובים
)
וכמובן איפור שחור כבד בעיניים- איך אפשר שלא?! וזהו נדמה לי! אם יתקנו לי ת'סורק עד פורים אז אני יסרוק תמונות!

NimaZ

New member
תעזרו לייייייי!!!!!!!!!!!../images/Emo7.gif

אין לי שום אף אחד כלום שום-כלום רעיון לתחפושת!!!!!!!!!!!!!!!! אני כבר ממש נואשת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 פליזזזזז! אני צריכה רעיונות......
לא משהו בנוי מדי.......... פליזזזזזזזזזזזזזזז!!!!

TrinMyQueen

New member
גם אני כנראה לא...

אלא אם כן אני אמצא משהו מגניב ברגע האחרון

love angle

New member
למה לא?!../images/Emo95.gif

יש לכן הזדמנות ללבוש מה שבא לכן ולאראות איך שאתן רוצות בלי שאף אחד ימתח עליכן בקורת! לא חייב להתחפש ממש, אבל אפילו לא להתלבש מגוכך לפי דעתי זה בזבוז...

TrinMyQueen

New member
אני כן יתלבש כמו מפגרת אבל..

אבל ממש להתחפש לא נראה לי אין לי זמן לחשוב על משהו באמת מגניב אני שוקלת סתם לבוא עם פיג'מה ונעלי בית לבצפר

love angle

New member
אהמ.כן../images/Emo11.gif../images/Emo95.gif

סתם
כן עשינו, אני זוכרת.. אין לי כח לחפש

אני מתה

לדעת איך הוא נראה!!!
*מחכה לתמונות* ואני מתחפשת לגותית!!
אני ישים בגדים שחורים, מלאאא עיפרון בעיניים, צללית אפורה, ישים פודרה לבנה (בהירה מאוד כאילו) כדי שהפרצוף שלי יהיה מאוד לבן... הממ, אני יחפש אולי גם שרשרת כזאת עם כוכב של השטן, אני ינסה גם להחליק את השיער שלי אם אני יצליח (לא שנראה לי..
) ויראה דיכאונית כל היום.
חח סתאם! אני לא יראה דיכאונית.. זה יהרוס לי את היום!! חח כמו שחברה שלי היום אמרה לי שזאת תחפושת סתאם מגעילה כי היא דיכאונית ופורים זה שמח!
איזה דאגנית!
ואוףףףףףףףףףף, אמא שלי ואחותי נוסעות לסיני שבוע הבא ולא רק שזה יהיה על הקונצרט שלי שאמא שלי לא תבוא, אלא גם ביום חמישי שיום אחרי אחותי על בטוח לא תוכל להיות בבוקר בבית בשביל לעזור לי עם התחפושת..

למעלה