וואי..... אתם והמוזיקה שלכם......
C CelesteC New member 24/2/04 #9 וואי......./images/Emo122.gif../images/Emo121.gif אתם והמוזיקה שלכם......
B buzaglo New member 24/2/04 #12 ואיך מוצאים את ההבדל../images/Emo35.gif../images/Emo41.gif שבין לקחת ללקבל שיר יפה
C CelesteC New member 24/2/04 #26 ככה לא ../images/Emo11.gif../images/Emo121.gif כי זה לא אתה ... בטח יוסף מתחזה לך
C CelesteC New member 25/2/04 #49 ברור שאני צודקת ../images/Emo11.gif../images/Emo121.gif אני תמיד צודקת .
C CelesteC New member 26/2/04 #68 לא נראה לי....../images/Emo121.gif שאפשר לקרוא למה שאתה עושה{באיטיות רבה }להקליד
B buzaglo New member 26/2/04 #72 חחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif איזה רעה..אבל צודקת זה יותר חפש תמטמון..עד שאני מוצא תאותיות
חחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif איזה רעה..אבל צודקת זה יותר חפש תמטמון..עד שאני מוצא תאותיות
C CelesteC New member 26/2/04 #80 ../images/Emo12.gif../images/Emo121.gif ברור שאני צודקת חחחחחחחחחחחח מטמון?| זה האותיות... ומה הרמזים בטח אין.. בגלל זה כל כך קשה לך
../images/Emo12.gif../images/Emo121.gif ברור שאני צודקת חחחחחחחחחחחח מטמון?| זה האותיות... ומה הרמזים בטח אין.. בגלל זה כל כך קשה לך
נ נעלולית הפלא New member 23/2/04 #5 יוווווו בוזיייייייייייייי נשבעת לך שראיתי את ההודעה הזאת מוקדם בצהריים ובדיוק רציתי לכתוב את זה אבל ויתרתי חחחחחחח
יוווווו בוזיייייייייייייי נשבעת לך שראיתי את ההודעה הזאת מוקדם בצהריים ובדיוק רציתי לכתוב את זה אבל ויתרתי חחחחחחח
N niravital New member 23/2/04 #6 חחחח גם אני!! ../images/Emo6.gif חבר שלי היה אצלי היום (בערך בשתיים), אז נכנסתי לבדוק את הפורום, וראיתי את ההודעה הזאת של תפוז... חחחחח אז התחלתי לשיר לו את זה (מסכן)
חחחח גם אני!! ../images/Emo6.gif חבר שלי היה אצלי היום (בערך בשתיים), אז נכנסתי לבדוק את הפורום, וראיתי את ההודעה הזאת של תפוז... חחחחח אז התחלתי לשיר לו את זה (מסכן)
C CelesteC New member 24/2/04 #10 ../images/Emo12.gif../images/Emo121.gif גם אני שראיתי את ה"לתת... " הזה התחלתי לשיר את השיר .... ועוד שלא זכרתי את המילים
../images/Emo12.gif../images/Emo121.gif גם אני שראיתי את ה"לתת... " הזה התחלתי לשיר את השיר .... ועוד שלא זכרתי את המילים
C CelesteC New member 24/2/04 #27 דווקא לא ../images/Emo3.gif../images/Emo121.gif אני שרתי|. מה שרתי אני לא יודעת ... אבל נראה לי שזה היהה השיר הזה ובוזי...... מציקה אז לא צריך לא שרה לך יותר לעולם
דווקא לא ../images/Emo3.gif../images/Emo121.gif אני שרתי|. מה שרתי אני לא יודעת ... אבל נראה לי שזה היהה השיר הזה ובוזי...... מציקה אז לא צריך לא שרה לך יותר לעולם