לתת...

../images/Emo140.gifלתת... ../images/Emo43.gif

לקראת חג פורים יוזם ארגון "לתת", כמו בכל שנה, מבצע איסוף מזון בשיתוף ערוץ הילדים, ערוץ "הופ" ורשתות המזון. גם אתם יכולים לתת! והאמת זה די פשוט! הארגון זקוק למתנדבים לגיוס מזון ברשתות השיווק בכל הארץ והכנת חבילות מזון במחסני ארגון "לתת" לפרטים ולהרשמה: 33-40-50-700-1 או במייל: [email protected] ביום שישי, 27.2.04 יתקיים "קרנבל לתת באהבה", קרנבל לטיני במועדון "הזירה", רח' יצחק שדה בת"א, עם בטוקדה, רקדניות ברזילאיות, מופע קפוארה ועוד הרבה הרבה הפתעות! ההכנסות קודש לארגון "לתת"- סיוע הומניטרי ישראלי. מחיר כרטיס יקבע לפי שיקול דעתו ויכולתו של כל אורח. לאישור הגעה- ארגון לתת: 33-40-50-700-1 ************************************
"הקופסא" שלנו מתחדשת השבוע. אתם הכנסתם את הלהיט החדש של קיילי מינוג היישר אל המקום הראשון. האם בריטני ואוונסנס יוותרו לה? דרגו את המצעד הרשמי של תפוז אנשים!

איזה אושררררררררררררררררררררררררררר

אוי יש לי חיוך מאוזן לאוזן מי זוכר שסיפרתי לכם על המבחן הראשון הנורא הקשה שהיה לי (בזמן רעידת האדמה)
מי רוצה לנחש כמה קיבלתי
כן כן הצלחתי לקבל ציון הרבה הרבה מעל המצופה 83

יוהווווווווווווו

אני כל כך גאה בך! ידעתי שאין מצב שתומר יקבל 60!!!!!!!! כל הכבוד מותק!!! איזה יופי!

Ez sLeeP

New member
זה היה צפוי ביותר.

גאון שלי, אתה לא יכול לקבל ציונים נמוכים.. אושר #2! תיכון סוויט וואלי חוזר! אמנם בפוקס קידס, אבל חוזר!

מוחחחחחחחחחח שליייייי../images/Emo187.gif

כל הכבוד!!! יפה לך מאוד!!!!!!!!!!!!!! תמיד ידעתי שאתה מוח כשרוני!!

../images/Emo2.gif אני עדיין בשוק

איך זה הגיוני שקיבלתי את הציון הזה.... עד שהיה קורס בתואר הזה שכבר חשבתי שאולי יש מצב שאני עלול לעשות בו מועד ב' - קיבלתי בו ציון שזה אני בשוק |חיוך תומר|

Rain Star

New member
מזללל טווווווווובבבב

תומאש
המון מזל טוב
תגיד, החצי שמסוגל לטפל בקורסים של האוני' נלקח על ידיך כבר
שיט - אני בבעיה

לתת

אני רוצה לחזק את ידי הנהלת תפוז לתרום לארגון לתת זה דבר חשוב אני עשיתי זאת שנה שעברה ביחד עם הפר"ח שלי הוא מאוד נהנה והרגיש ממש טוב שהוא תרם ואף קיבל מכתב מלתת לביתו בו הם מודים לו (גם אני קיבלתי אחד שכזה) אני מעודד תרמו ללתת

למעלה