לעזיזי יוסי

../images/Emo140.gif לעזיזי יוסי

אתמול נתקלתי בפסוק "והיה כעץ שתול על פלגי מים אשר פריו יתן בעיתו ועלהו לא יבול וכל אשר יעשה יצליח" וישר חשבתי עליך כידוע לך יש 2 סוגי עצים עץ 1 שגדל רק על מים ללא כל תוספות למינהם ויש עץ 2 שגדל על מים אבל גם על דשן ותוספות שעוזרים לו לגדול מה ההבדל בינהם? שהעץ שגדל על המים יופיו החיצוני לא מרהיב במיוחד אך פריו כולו עסיס וטעמו מתוק ובעל הטעם האמיתי של הפרי לעומת זאת העץ בשני מראהו מרהיב ביופיו החיצוני כולו חלק ללא פגם וסרק אך תוכנו לא ערב כל כך אז בעיניי את משול לעץ ה1 ושמחה אני שיצא לי להכירך בדפי הפורום ומקווה שסיימת עם העברת הדירה כך שנראה אותך כעת לעיתים יותר דחופות סאני

כעץ שתול

סאני יקרה! קטונתי מכל החסדים. אמי ז"ל היתה אומרת לי תמיד" סווי מליח תלקה מליח" וזה המוטו בחיי . יוסיסי

סאני ריגשת אותי-זה הפסוק של אבי

אבי-שיזכה לשנים ואיכות חיים- תמיד הזכיר לנו (בין היתר) את הפסוק הזה עם לחן ובאהבה גדולה. מתקליילי סאני, יעתקך, מניין לך הד'א אלעלם ולפהם? אלה דברי חכמים ופילוסופים עם מחשבה עמוקה וראיה הוליסטית: אנא הסבירי מאין? האם את דתיה?

בנת אלראפדיין

איני דתיה שומרת מסורת ויש לי זיקה לדת ז ה הכל האמונה שלנו מורכב ת ממספר גורמים ללמוד-זה הלכה לשמור-זה להעביר לדורות הבאים לקיים- זה הפעולה לעשות -זה הכי קשה כי זו תמצית המעשה של ההלכה והדברים החכמים מלמידה.,מראייה, מהקשבה, מהחיים........ מהרצון לדעת והנה דוגמא עד לפני כמה ימים המוטו שלי הוא שאני הכלללללללל יודעת אבל אם יש משהו שאני לא יודעת אני מוכנה ללמוד על זה יוסי היה אומר מין אנפו עזריל היום אני יוצאת מנקודה שלא הכל אני יודעת וכל הזמן לומדים דברים חדשים גישה של פתיחות בטח שמעת שאין רע בלי טוב ואין טוב בלי רע וצריך לברך על הטובה כמו שמברכים על הרעה אני לא הבנתי איך אדם אמור לברך על זה שרע לו בחיים והיום אני מבינה שזה באמת כך כי אם לא היה לנו את הרע לא היינו יודעים מה טוב ולא היינו להעריך את הטוב את

סנשיין, יפה כותבת ואומרת

אכן דברי חכמים. ומיהו היודע? זה השואל והלומד. אכל רק שחווים רע יודעים במת לחוות את הטוב. כאשר התחלתי לעבוד בחינוך המיוחד, עם מפגרים ועוד קושיים למיניהם, הבנתי כמה ברי מזל אנחנו, על בריאותינו , ושלמותינו. תבורכי על מילים חכמות שכותבת את.

השד מבגדד

תבורך אתה כי אתה הוא זה שעושה באמת את עבודת הקודש זה ניתנה שלא תסולא בפז

שמש חביב, אני מבורכת

כי אני ממין נקבה, מה לעשות כך נולדתי, ואת שמי בפורום נתנה לי בתי היקרה לי. תודה לך.

../images/Emo24.gifסאנשיין-על טוהר המידות../images/Emo189.gif

כל הכבוד לך סאני על הדבקות בטוהר המידות. בזמננו זה, בעולם החומרי תחרותי שיש לנו, קשה מאוד לשמור על זה. אני גם משתדלת לעשות זאת בדרך היוגה שמביאה את האדם לרמה עילאית הרבה מעל הרמה החומרית. אני הבנתי למה צריך לברך על הרעה: א. כי הכל תוצאה של דרכי הטבע והבריאה. ב. כי המשברים מחשלים אותנו. ג. כי זו היא ביקורת על ההתמודדות שלנו עם קשיים, בדומה לסיפור התנ"ך כשאלוהים בדק את איוב. שלחתי לך מסר יא עזיזתי

למעלה