יש יש אני מומע את רדיו יאסוו ואתם יודעים מה יש לי כוס של אוזו פה לידי אז יאמס חברים
ח חוף 1 New member 21/6/03 #1 ../images/Emo140.gif יש יש אני מומע את רדיו יאסוו ואתם יודעים מה יש לי כוס של אוזו פה לידי אז יאמס חברים
../images/Emo140.gif יש יש אני מומע את רדיו יאסוו ואתם יודעים מה יש לי כוס של אוזו פה לידי אז יאמס חברים
O orna44 New member 21/6/03 #2 יש! גם אני סוף סוף הצלחתי ../images/Emo6.gif להתחבר מהבית! שומעת בכיף סוטריה בלו ברגע זה. חבל שיש עוד כמה אנשים בבית שצריכים את המחשב...
יש! גם אני סוף סוף הצלחתי ../images/Emo6.gif להתחבר מהבית! שומעת בכיף סוטריה בלו ברגע זה. חבל שיש עוד כמה אנשים בבית שצריכים את המחשב...
H hodronakos New member 22/6/03 #5 יוסי גם אני חבר שלך ומה עם../images/Emo68.gif גם אני חבר של....... ג'וליה לא כותבת בפורום יותר. מה זאת אומרת כואבת לה היד אולי יש לך הסבר
יוסי גם אני חבר שלך ומה עם../images/Emo68.gif גם אני חבר של....... ג'וליה לא כותבת בפורום יותר. מה זאת אומרת כואבת לה היד אולי יש לך הסבר
E eliran88 New member 22/6/03 #6 דיברתי איתה על כך היום היא אמרה שהיא נעלבה מאוד, ממה אין לי ממש מושג כנראה לא כואבת לה היד בכל זאת.