יש לי שאלה

Liza1987

New member
גם אני חשבתי כך... אבל.....

חברה שלי אמרה לי שגם לתורכיה אסור לטוס....

Liza1987

New member
לא.. אל תבכי.. :(

תתקשרי ותבררי.... אולי חברה שלי טעתה.... תתקשרי.. טוב?..

התקשרתי...

הפוסטמות לא עונים
ננסה להתקשר שוב... ז ה לא שיש לי משהו יותר טוב לעשות בינתיים...

Liza1987

New member
חח חמודה...

קשה לדבר עם הצבא... כאשר מתקשרים, מחכים במשך שעה עד שמישהו עונה לטלפון... ולבינתיים מפנים אותך למישהו אחר כיודע טוב יותר... אז שוב צריך לטלפן למישהו אחר, ושוב מחכים שעה... ואז מגלים שהיינו צריכים להתקשר מוקדם יותר... או שרשת הטלפונים של הצבא קרסה.. או שסתם ביום זה הם שובתים.. חח מכירה את זה.. אבל תתאזרי בסבלנות... אני אנסה לברר לך.. טוב?

זה בסדר ../images/Emo9.gif

איתור חמ"ן ואני כבר מכירים זמן רב... יותר מידי רב, אבל שטויות. בינתיים אני שומעת שירי ביטלס (כמה צפוי
) ומחכה שמישהו שם יואיל בטובו להרים את השפורפרת [?].

Liza1987

New member
חח שירי ביטלס?!?!

זה מה שיש ברקע?! חחח בחיל הים זה "תודה שהתקשרת.. אנו עוסקים בפניות קודמות.. תודה על ההמתנה".. ואז יש מן מנגינה כזאת... משהו רגוע.. ושוב המשפט "תודה שהתקשרת, אנו עוסקים........".. ללשכת הגיוס זה גלגל"צ.. חח..

../images/Emo6.gif באיתור חמ"ן זה שירי ביטלס

ועכשיו הם יצאו עם ססמא חדשה- "איתור חמן, יש עם מי לדבר, יש על מה לדבר". חחח שרוטים על כל הראש

Liza1987

New member
חח אילו מצחיקים...

רגע, לאן בדיוק את מיועדת? כלומר, לאיזה תפקיד?

Liza1987

New member
זה תפקיד מצויין....

וואו, המון הצלחה מתוקה.. ומתי את מתגייסת??..

Liza1987

New member
../images/Emo10.gifאה..

אז אין לי שמץ של מושג... אני מרגישה שאני גורמת לך לבכות היום.. סליחה...

חחח שטויות...

הצבא המטומטם הזה הוא לא הנושא שיחה האהוב עליי אבל חפיף.... את הולכת למודא"ל מוטס?

Liza1987

New member
לא..

חח.. אני מתגייסת בכלל לחיל הים - בתור בקש"ית... אבל מודא"ל נשמע אחלה.... סיפרו לי מעט על מהות התפקיד וכו'..

10GaZ

New member
לא נורא! אני משמח אותה ../images/Emo9.gif

ובקשר למוטס - אפרת אני לא יודע כמה זה סופי. יש לי חבר שעכשיו הוא בקורס מודא"ל והוא אמר שהתפקיד שלו יקבע רק בסוף. אם יש לך בעיה עם ירפ"א זה משהו אחר

אני יודעת שזה לא סופי.

לקראת סוף הקורס קובעים מי הולך למוטס ומי לא. אבל אני מנסה לא לקוות יותר מידי כי זה לא נגמר בטוב...

למעלה