יש לי שאלה

../images/Emo140.gifיש לי שאלה

אני מתגייסת ב-13.12 ואני רוצה לטוס לחול
אני צריכה להודיע למישהו(לשכת גיוס)

Liza1987

New member
אילו הייתי יודעת..

הייתי עונה לך.... אך אין לי שמץ של מושג.. מצטערת..

yavin

New member
ממ תשאלי בפורום מתגייסים

או שתתקשרי ללשכת גיוס

10GaZ

New member
אני חושב שכן

אני חושב שאם את טסה 3 חודשים לפני הגיוס את צריכה להודיע ללשכ"ג. עדיף לעשות זאת בכל מקרה, להראות שאכפת לך

JMSixfeetsmall

New member
לא צריך אישור...

רק תחזרי מינימום 3 ימים לפני הגיוס ואם עברת תחקיר בטחוני אל תסעי למדינות שאסורות.

אפרופו תחקיר-

מישהו שעבר תחקיר זוכר איזה מדינות היו ברשימה של המדינות שצריך לקבל אליהן אישור ? <פשוט נורא אין לי כוח להתקשר לאיתור חמ"ן וגם שעות עד שהם יענו
>

Liza1987

New member
אני זוכרת מעט...

מצרים (מן הסתם סיני), כורדיסטן, תורכיה.. הממ.. וואו, לא זוכרת את היתר... אבל.. תתקשרי כדי לוודא...

תורכיה?!

אוףאוףאוףאוף.... טוב, אז כנראה שבכל זאת אני אצטרך להתקשר לאיתור חמ"ן. רק נקווה שהם לא ייבשו אותי יותר מידי על הקו...

Liza1987

New member
אה?!

אז אם כך צדקתי ?!... אתם בטוחים שאסור לנסוע לשם לפני הצבא?? לפני הגיוס?? בכל מקרה.. לי זכור שאמרו אחריי הגיוס.. זה נראה לי הגיוני יותר.. לא??.. אפרת, אל תתבאסי.. תתקשרי אליהם... אפילו תנסי מחר בבוקר להתקשר ללשכת הגיוס... אם בחמ"ן לא עונים..

10GaZ

New member
מותר לנסוע לתורכיה

אבל אם עברת תחקיר בטחוני (אפרת עברה), היא חתמה שהיא חייבת לקבל אישור מחמ"ן עבור יציאה למספר מדינות (מפורט בחוזה) ואחת מהן היא תורכיה. אגב, סתם כדי שתדעו: עובדי משרד הבטחון אינם רשאים לצאת למצרים (סיני בפרט). אני אברר מה עם תורכיה, לדעתי שם מותרת היציאה במקרים דחופים בלבד או בתיאום מראש. בקיצור, זה לא תזמון לצאת למדינה איסלאמית עכשיו..

Liza1987

New member
כן הבנתי.. אבל...

אסור כעת? לפני הגיוס?.? גם אני עברתי סיווג בטחוני... וגם אני חתמתי.. אבל... צריך להתקשר ולבקש רשות, זו הכוונה??.. כלומר לטיסה לתורכיה אני צריכה אישור מהצבא והם מאשרים???..

Liza1987

New member
דבר נוסף..

מהרגע בו חתמתי אסור לי לטוס למדינות האלה, נכון?

אבל עד כמה שזכור לי

הטפסים שחתמתי עליהם דיברו רק על התקופה שאחרי השירות הצבאי. אם אני לא טועה לא היה שם שום סעיף שדיבר על התקופה שלפני הגיוס. אבל אני עוד אברר את העניין... אוף, אפשר לחשוב מה כבר ביקשתי. כולה חופש מסכן בתורכיה....

למעלה