טוב אז...

miss depp

New member
../images/Emo140.gif טוב אז...

כמו שאתן יודעות השתתפתי בתחרות של שודדי הקאריביים 2 באתר היפ ו............................................. ז-כ-י-ת-י אז רציתי לומר המון המון תודה לבנות שדירגו אותי או ...שסתם רשמו תגובה... תודה

miss depp

New member
אויש...

אני לא יודעת למה לא רואים אני אנסה לשים שוב....

nitzan s

New member
וואי יפה!! טוב האמת ראיתי שם את

הסרטונים ובאמת ששלך היה הכי טוב והכי דומה יש לציין! =]

חלי!! מזל טוב!../images/Emo65.gif../images/Emo108.gif

למה אנחנו כבר לא מדברות כמו פעם? =[ הלכתלצבא ומאז לא שמעתי ממך...=[

Fairies Dust

New member
../images/Emo140.gifיואוו מזל טובב

כל הכבוד... הגיע לך לזכות.!! יאיי 50 סרטי דיוידי, כיף לך

shira the star

New member
מזל טוב ידעתי שתזכי !!!

( מצטערת שלא הייתי הרבה זמן , עסוקה בעניינים ) איזה סרטי DVD את לקחת / לוקחת הבייתה ???? כיף לך !!!!!!!!!!!!!! ומזל טוב וכל הכבוד !!!!!!!!!

miss depp

New member
../images/Emo24.gif תודה בנות ! ../images/Emo24.gif

על כל התגובות :) אתן לא מאמינות כמה זה היה שווה את זה אחרי כל ההשקעה המטורפת בתחפושת ... אני עדיין לא יודעת איזה סרטים אני אקבל כי האתר עדיין לא יצר איתי קשר בנושא ... אבל כשאני אדע אז אני אודיע לכן ! אולי אפילו תעזרו לי לבחור ..אתן יודעות מה..אם יש לכן רעיונות לסרטים טובים שאני יכולה לקחת תרשמו =)))))) ושוב תודה נ.ב.-רינתי אני מזה מצטערת אני אתחבר לאייסי בסוף שבוע..ונדבר ..

nitzan s

New member
אני יכולה להגיד לך על כמה סרטים ממש

יפים לא של ג'וני אומנם אבל יפים: "יש לה ביצים" "אני אתה והוא" "החופשה" אממ "לדפוק חתונה" שזה אחד היפים כל הסרטים שאמרתי זה סרטים באמת יפים כמובן שאני גם ממליצה לך על כל הסרטים של ג'וני קודם כל! =] או לפחות היפים שבהם שזה הרוב!

tali44

New member
ואוו לך זה היה הכי מגיע!!

את הכי השקעת בזה ויצא לך מדהים! וסרטים שאני ממליצה (חוץ משל ג'וני כמובן)הם- סטפ אפ טיטאניק, זוג משמיים, קינג קונג, מלחמת העולמות, ברוס הגדול מכולם, היומן= חובה!! וגם "סיפור אהבה בלתי נשכח" מבוסס על ספרו של ניקולס ספארקס שבעצם כתב את הספר שהסרט "היומן" מבוסס עליו!! (וכו') וקודם כל תראי מה הם יביאו לך, אולי תהיה הגבלה של סרטים מסוימים- חדשים, של לפני כמה שנים אחדות או לא יודעת.. ותהני לך עם הסרטים!!!!!!!

nitzan s

New member
וואי נכון איך שכחתי!!

באמת סטפ אפ, זוג משמים וברוס הגדול מכולם הם סרטים ממש מומלצים לפי דעתי לפחות!!

למעלה