חוזרים/חדשים

SepteMber Lady

New member
נופר...

לא חמודה אני לא חדשה אני פה כבר למעלה מ6 חודשים ....אבל אף אחת לא ממש שמה לב אליי חוץ מאושית חמי ...ולא יוצא לי הרבה לכתוב פה כמוכן... לכן אתן חושבות שאני חדשה!!

SepteMber Lady

New member
נופר...

לא אני לא חדשה אני פה למעלה מ6 חודשים אבל אף אחת לא שמה לב ולא ממש יוצא לי לכתוב פה הרבה בגלל זה חשבתן שאני חדשה...

קרמבו XD

New member
../images/Emo215.gifמאיייייייייייה סופ סופ את ני

ניכנסת והיא כןן מעל 6 חודשים חעחע אני מיתכתוות איתה כבר מלא זמןן

|בג|אין מצב שאת יותר משש חודשים !

גג שלוש חודשים !!! אני רואה אותך פה פעם ב . . . אבל לא יכול להיות שאת פה יותר משש חודשים .

lililulu

New member
כן מוח שמן היא כבר הרבה זמן פה

היא פשוט לא תמיד מגיבהP:

../images/Emo15.gifאהה היא נרשמה בחודש נובמבר . .

רשום את זה ב - " על עצמי " , נובמבר זה חודש 11 , עכשיו חודש רביעי , אז היא פה 5 חודשים [ + - ] כי יש מצב שהיא נרשמה בתחילת נובמבר \ סופ נובמבר - לא ידוע . D:אבל גם יש מצב שהיא נירשמה לתפוז , אבל עדיין לא נכנסה לפורום . גם זה לא ידוע . DD: קיצר , היא פחות מ - 6 חודשים לפי החישובים של מוח ! אמרתי לך שהיא לא יותר מ - 6 חודשים .
חיחי איזה חישובים .

lililulu

New member
זה נשמע כמו...

X+Y+H52=C בריבוע=87i+שורש ריבועי של 45.10 לחלק 17 בריבוע+נעלם X שמציבים במשווה Y
מאיפה כל החכמה הזאת?!?!

SepteMber Lady

New member
בנות....חחחחח

זה באמת מצחיק !!! טוב אולי לא יותר משישה חודשים לפי החישובים שלכן אבל גם 5 חודשים זה מלא זמן...טוב אז מעכשיו אנסה להיות פה יותר ואנסה להשתלב איתכן(אבל לא בתקופת הבגרויות ברור!!)

../images/Emo15.gifמאמי ? , כנסי . . .

זה פשוט לא היה לי הגיוני , כי את לא הרבה זמן כאן , אני זוכרת מתי שהצטרפת , וזה לא היה נראה לי יותר מ - 6 חודשים [ !!! ] וכן ,, :][: תנסי להיות פה יותר . P; ויש לי שאלה . . . :][: ישר איך שנרשמת לתפוז הצטרפת לפורום ? .

../images/Emo15.gifחעחע מה את אבלה ? . D:

חיחי דרך אגב - X = 8 Y = 2 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ססססססססססססתם . xD מה את רוצה ? , :[ זה חישובים קלים [ !!! ]

lililulu

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחXDD

ומה חישובים קלים?! 4+5 אני לא יודעת לעשות

למעלה