אני פע=]
מ מיכלוש יוסף New member 11/4/07 #169 ../images/Emo15.gifגמני ראיתי ת'תמונה הזאת . P: תמונה אחת שהוא מתנשק איתו , ותמונה אחת שהוא יושב עליו . בעצם בשתיהם הוא יושב עליו . אבל אפשר לעשות את זה בפוטושופ וזה . . . :][:
../images/Emo15.gifגמני ראיתי ת'תמונה הזאת . P: תמונה אחת שהוא מתנשק איתו , ותמונה אחת שהוא יושב עליו . בעצם בשתיהם הוא יושב עליו . אבל אפשר לעשות את זה בפוטושופ וזה . . . :][:
L lililulu New member 11/4/07 #184 אם הוא הומו אז יש לו טעם דוחה בגבריםD: ההוא בתמונה מה זה מכוער! חחחחח וכן גם יש תמונה שהוא יושב עליו... איזה תמונה ישנה ערן נראה שם בן 16 בערךD:
אם הוא הומו אז יש לו טעם דוחה בגבריםD: ההוא בתמונה מה זה מכוער! חחחחח וכן גם יש תמונה שהוא יושב עליו... איזה תמונה ישנה ערן נראה שם בן 16 בערךD:
ס ספיר אלמוריש New member 11/4/07 #187 ערן ממש לא הומו כי גם אני חשבתי בהתחלה אבלל הוא לאאא.. וחוץ מערן אני מבואסתת רצחח בגלל ההופעות שהיו.. ואני לא ילךך ... ואני כ"כ מתגעגעתתת לאושייי.. ני רוצה לראות אותוווו אלוואי ויהיה נס כמו שקרה לי .. ברדיו דרום שבבאר שבע .. קיצור... פורום 1417 אוהפתות'כם ....
ערן ממש לא הומו כי גם אני חשבתי בהתחלה אבלל הוא לאאא.. וחוץ מערן אני מבואסתת רצחח בגלל ההופעות שהיו.. ואני לא ילךך ... ואני כ"כ מתגעגעתתת לאושייי.. ני רוצה לראות אותוווו אלוואי ויהיה נס כמו שקרה לי .. ברדיו דרום שבבאר שבע .. קיצור... פורום 1417 אוהפתות'כם ....
ס ספירLOVEגיימבויז6 New member 11/4/07 #159 ../images/Emo110.gifחחחחח כפרלעיךךךך ירדנושששששש אני מתגעגעתתתת
מ מיכלוש יוסף New member 10/4/07 #65 ../images/Emo15.gifברוף הבא . מיכל , 14 . נראלי שענו לך אז . . . ויש לי שאלה - אתה הומו ? , |: כואב אה ? , לא נורא . :][: ובן כמה אתה ? .
../images/Emo15.gifברוף הבא . מיכל , 14 . נראלי שענו לך אז . . . ויש לי שאלה - אתה הומו ? , |: כואב אה ? , לא נורא . :][: ובן כמה אתה ? .
מ מיכלוש יוסף New member 10/4/07 #95 ../images/Emo15.gifוואללק לא נשמע . ../images/Emo12.gif תעלה תמונה . . .
0 0o0חנוש הנסיכה0o0 New member 10/4/07 #122 ../images/Emo109.gifברוך הבא מי שאתה לא תהיה ואושרי לא הומו. ודילב גם ערן לא הומו חחחח חן# 15 # קרית חיים אהה וסחתייך עלייך אתה אוהב את עברי
../images/Emo109.gifברוך הבא מי שאתה לא תהיה ואושרי לא הומו. ודילב גם ערן לא הומו חחחח חן# 15 # קרית חיים אהה וסחתייך עלייך אתה אוהב את עברי