חוזרים/חדשים

חזרתי!

שלוםם!
חזרתי ושוב אני פווו אופירר דוידסקו עם כינוי חדשדש!
זוכרים אותי?!
חלק כן וחלק לא! יאווו שנים שלא הייתי בפורום המושלם הזה!!
סורי שהזנחתי מתוקות שלי!
נמחק לי גם המשתמש וכל זה!! ונרשמתי מחדש! דילבוש!? יפשלי את ה-כ-ל-! חייי מלכת הפורום שלנו!
פלורינייי?! את עדיין פו?! מאמי שלי.. מזלל טובב! אוהבת אותך!
ספירוש!? נופרוש!? סתוונית!? מריה?! שני?!
זוכרות אותי?! חיחיחי כל החדשות ברוך הבא! וברוכה השבה לי! אוהבת 3>

matanky

New member
חדש ... ../images/Emo9.gif

אני מתן מחיפה .. וזה לא ממש שאני מעריץ אותם חח... אבל שמעתי שירים שלהם והם שרים דווקא מאוד יפה.. אז אולי דרך הפורום אני אכיר אותם יותר ואפילו אשמע יותר שירים שלהם
יש לי כמה שאלות על הגיים בויז חח... הם מופיעים בחיפה ביום העצמאות?! אושרי חמי הוא באמת הומו?! או שזו סתם שמועה? מישהו יודע מתי הם עולים להופיע ביום העצמאות..?! באיזו שעה..?! תודה לעונים
ומקווה להשתלב..

leera

New member
חדשה=]]

היי אני חדשה... קוראים לי לרה..ולריה.. בת 14... מחיפה... אני מעריצה אותם די הרבה זמן..... אוהבת את שרוןןןן הכוסוןןןןןןןןן.... והייתי היום בהופעה...בקרית אתא... מי שהייתה ..אז אני הבלונדינית...הייתי עם מכנס צבאי..כזה..אז זאת אני.... ויש לי תמונות...
...

../images/Emo103.gifברוכה הבאה מאמי :]

דילב - 15 וחצי - קריות . גמני הייתי היום :] אני אוהבת את אביחי :) אני הייתי עם השלט הענק אם ראית חח..

../images/Emo187.gifהיי לרה חחחח

זאת מורןן מהקומונה של טוקיו הוטללל מה גם את אוהבת את הגיימבויז?חחח לא ידתעתי.. הייתי גם בהופעה היוםםםםם למה לא אמרת לי היינו נפגשותתתתתתתתתתת!!!! שיהיה לך השתלבות מהירה ....

leera

New member
תודה=]

חחחח תודה לכוולןן.. אמממ..דילב אני יודעת שאת אוהבת את אביחי וראיתי אותך עם השלט וראיתי שאביחי שולח לך נשיקות אני הייתי עם קורל ועדן... ואני לא ידעתי שגם את מעריצה את הגיים בוייז...אם הייתי יודעת היינו נפגשות=]=]תעלי תמונה אולי ראיתי אותךך. ושוב תודה לכולןן

leera

New member
עמדתי...

עמדתי בשורה הראשונה...בלונדינית כזאת..חח

למעלה