חדשים

גמני חדשה/סמויה...

התחלתי בפורום של מירי (סמויה, גם שם יצאתי מהארון) ואז הגעתי לפה.. כנראה הצ'יעמום של החג גורם לאנשים לצאת ממוד של זהות בדויה.. או יותר נכון חוסר זהות.. מקווה להגיע להופעה של קרן (עוד לא יצא לי) אם היא תגיע סופסוף לאיזור חיפה/קריות (ולא רק ביום העצמאות). האפי מימונה לכולם |מופלטה|...

אני מבינה שיש לכם תחביב חדש

לפתוח ניקים חדשים... כל אחד והשיעמום שלו... זה מזה שקוף...

OpenYourEyes

New member
השקעתי מחשבה...

וזה עדיין נראה לי בגדר הסביר. חוץ מזה ש"קורנפלסע" היא באמת חדשה ולא מישהי ששינתה ת'ניק. נראה לי שמגיע לה ברכת "ברוכה הבאה"...

כן, אני רואה שאת מאוד מקורית

שמחה שאני נותנת לך רעיונות לחתימות שלך... בדקתי מאיזה מחשב הניק נפתח ומישהי חדשה היא לא.. אם היא היתה חדשה אגב, היא היתה מציגה את עצמה... מן הראוי אם היא קוראת בפורום הרבה כפי שהיא או את כתבתן אז אתן יודעות שכשבאים חדשים המינימום שהם עושים זה להציג את עצמם בשם שלהם...

OpenYourEyes

New member
אני לא הצגתי את עצמי בשם ת'אמת...

לפחות לא בהתחלה. תתפלאי אבל יש כאלה שמעדיפים להשאר אנונימים... אם בדקת אז סבבה... את זה לא ידעתי. זה לא היה יותר מדי שקוף שזאת מישהי לא חדשה. והחתימה... זה מפריע?

נעה 124

New member
לא מבינה מה הבעיה

אני לא יודעת מי זאת "קורנפלקסע", אם את אומרת שהיא לא חדשה אלא מישהי אם כינוי חדש אז בסדר, אני מאמינה לך, רק שאני לא מבינה מה זה משנה.... ובקשר לחתימה של שירי, אני עדיין לא הבנתי מה זה במ"ז/בק"פ, אבל אם מפריע לך שהיא כתבה את זה, תגידי לה. לא אמרתי שומדבר בכוונה לפגוע באחת מכן, אלא בכוונה להבין למה את כועסת

זה משנה את האווירה בפורום

והופך אותה ליותר בלתי נסבלת ממה שהיא היתה גם ככה בתקופה האחרונה.. אחרי שזה היה הפורום הכי כיף והכי מקסים שראיתי בחיים שלי וראיתי הרבה.. כשאנשים שהם חברי פורום מתחזים, זה פשוט לא יפה. כל אחד יכול לשנות את הניק שלו, אבל לדבוק בזה ולא כל הזמן להיות עם ניק אחר, זה פשוט לשקר לאנשים פה. להגיד שאת חדשה כשאת לא או לפתוח כל פעם ניקים עם שטויות ואפילו לא לרשום את זה ב
... זה לא מהות הפורום הזה זה פורום קרן פלס והוא עוסק בקרן פלס ובמוזיקה בכלל.. וכל שאר השטויות שתמיד כיף לכתוב עליהם וכולנו כותבים להן נועד שרשור
ויש אחד כזה כל עמוד ולא יכול להיות שכל יום יפתחו 4 שרשורים כאלה שמירב תצטרך לשרשר, כי עוד מישהו עם נניק חדש החליט לספר איזה בדיחה חדשה.. הרבה ממה שכתבתי את בכלל לא מבינה, כי ההודעות האלה נמחקו בימים האחרונים ואולי בכלל לא "זכית" לראות את זה .. אבל בחייאת, היה פה כזה כיף ויש כמה אנשים שפעם אחר פעם גורמים לי להזיל דמעה כשאני רואה מה קרה לפורום הזה בתוך חודשיים...

נעה 124

New member
אחרי שקראתי מה שכתבת.....

הבנתי ואני מסכימה איתך, לא שמתי לב לזה לפני ההסבר, אבל עכשיו אני מבינה שאת צודקת

אני.. ק ו ר נ פ ל ק ס ע

למרות שטכנית זה היה אמור להיות "ק ו ר נ פ ל ק ס ע ם ח ל ב". ולמי שיש עדיין ספק - אין לי קשר לאף אחד מהפורום. כולה כתבתי הודעה שאני חדשה.
can you say.. paranoya?​

נכון. אני חדשה בפורום, לא בתפוז.

פתחתי ניק חדש לפורום הזה ושל מירי, אבל מפה ועד לזה שאני מתחזה
? בודקים ניקים, מחשבים.. לא הגזמנו?
עכשיו פאדיחות להתחיל לכתוב פה..

למעלה