חדשים

חדשה!

שלום אני עדי אני בת 14 מחדרה אני חדשה פה ויש לי כמה שאלות: 1. חוץ מההופעה שהייתה אתמול יהיו עוד הופעות הזמן הקרוב באזור הזה? 2. איך אפשר לפגוש את קרן אחרי ההופעה?

angel445

New member
חדשה ! ../images/Emo41.gif שאלה

שלום קוראים לי יעל אני בת 20 מחיפה ויש לי גם שאלה חברה שלי שמעה ברדיו שיש הופעה של איה כורם שבה היא מארכת את קרן פלס ומירי מסיקה . מישהו יודע על איזה משהו?

קורל00

New member
ברוכה הבאה..:)

1. כן צריכות להיות עוד הופעות תבדקי בלוח הופעות.. 2. צריך לחכות לה בסבלנות מאחורי הקלעים.. קורל..:)

נעה 124

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני נעה, בת 13 בקשר להופעה, אני לא יודעת, אבל לא נראה לי שיש משהו כזה... אבל אולי כן, אם יהיה אני בטוחה שיעדכנו פה בלי קשר, אני מציעה לך לקרוא את התקנון של הפורום מצד שמאל

ברוכה הבאה יעל../images/Emo24.gif

לא ידוע לי על ההופעה הזאת.. אבל אולי נ.ב. מומלץ לקרוא את התקנון בצד שמאל של הפורום ברוכה הבאה והשתלבות נעימה

DoLi it is Me

New member
ברוכה הבאה מאמושה ../images/Emo140.gif

דורית , 13 ראשון סייטי! תהני לך בפורום
-אבויה כמה חדשים מזה זה העונה להצטרפות סתם חח

ברוכה הבאה עדי|עוד עדי|../images/Emo2.gif

אני חושבת שצריך בפורום הזה אייקון ל|עדי| בכל מקרה כרגע אין תאריכים להופעות נוספות באזור שלך. ביום שלישי אני אקבל את הלוח המעודכן ונפרסם אותו בפורום. כרגע אין הרבה הופעות כי קרן עובדת על האלבום השני... שכולנו מחכים לו בציפייה גדולה השתלבות נעימה בפורום
מומלץ לקרוא את התקנון בצד שמאל של הפורום

אולי באמת צריך לפתוח תעמולה../images/Emo6.gif

אם לא אייקון לפחות יש כבר תמונה

כן, אבל למה דווקא תמונה שלה..

במ"ז אותי היא לא מצחיקה... ויש כל כך הרבה עדי. מראש אני אומרת וותרו גם על עדי נוימן...חח

../images/Emo79.gif../images/Emo220.gifבגלל שכתבת עדי ורשאי..

ושמת ליד תמונה של מיקי.. אפשר לחשוב שקוראים לו עדי ורשאי
!

למעלה