צר לי לאכזב אותך... אבל להביא לך אותו אני לא יכולה.
I I מ י ר ב I New member 11/3/07 #9 ../images/Emo140.gif ברוכה הבאה!!! את יותר ממוזמנת להשתתף איתנו בדיונים,לשתף וכל מה שבא לך. היית כבר בהופעה? יש לך את האלבום?
../images/Emo140.gif ברוכה הבאה!!! את יותר ממוזמנת להשתתף איתנו בדיונים,לשתף וכל מה שבא לך. היית כבר בהופעה? יש לך את האלבום?
ש שלי פאר New member 11/3/07 #12 תודה היום קניתי את הדיסק (אחריי שחיפשתי אותו המון המון זמן כי איפה שאני גרה קשה!!!! להשיג דיסקים) ובהופעה עדיין לא יצא לי להיות...
תודה היום קניתי את הדיסק (אחריי שחיפשתי אותו המון המון זמן כי איפה שאני גרה קשה!!!! להשיג דיסקים) ובהופעה עדיין לא יצא לי להיות...
I I מ י ר ב I New member 13/3/07 #39 ../images/Emo140.gifחדשים../images/Emo140.gif יש לנו המון חדשים בימים האחרונים... אז כולנו מברכים אתכם בברוכים הבאים!!! אתם מוזמנים להשתתף בדיונים,לשאול שאלות ולשתף אותנו בחוויות שלכם מהופעות והאזנה לאלבום או כל דבר שתרצו.
../images/Emo140.gifחדשים../images/Emo140.gif יש לנו המון חדשים בימים האחרונים... אז כולנו מברכים אתכם בברוכים הבאים!!! אתם מוזמנים להשתתף בדיונים,לשאול שאלות ולשתף אותנו בחוויות שלכם מהופעות והאזנה לאלבום או כל דבר שתרצו.