חדשים

שלום אני חדשה

הייתי במוצש בהופעה בצוללת ופשוט נסחפתי. היתה לטעמי הופעה מדהימה ואני לא כל כך צעירה. החלטתי להכנס וללמוד עוד על אריק ברמן. אני מדפדפת ומתלהבת."יום חדש נפלא".להתראות בהופעות.

שלי פאר

New member
מממ שכחתי

אשמח לקבל מידע אודות אריק. (בן כמה הוא, מאיפה.. כל מה שאתם יודעים) תודה ;)

ady18

Well-known member
../images/Emo207.gifהדר היום על אריק וג'וני

עזוב את גוני נדבר על אהבה יהיה מהמם רק שתתקשר אלי

ברוכה הבאה שלי ../images/Emo140.gif

אריק בן 28 הוא גר בת"א אם אני לא טועה מה עוד רוצה לדעת? אם הוא תפוס או לא- אין לי שמץ
וד"א- גם לי יש בובת דורה
זה מה שאת מבקשת בתור מתנת יום הולדת
אריק ברמן

שלי פאר

New member
אבל...

דורה שלי יפה יותר ;) מממ לא זה כל מה שרציתי לדעת, תודה ;) ו..כן.אני רוצה את אריק ברמן ליומולדת! כי רק ככה הקללה תתגשם!

שלי פאר

New member
להלן משהו שיעזור לך להבין...

זה מכתב שמישהי שאני והיא פעם היינו חברות ממש טובות שלחה לי למייל היום... היי את... זוכרת.. איך ישבנו.. אז, כשעוד היינו חברות ממש טובות והיה לך אכפת ממני (ומהאנשים בכללי) באותה תחנה, שהפגישה בנינו כל בוקר והפרידה בנינו כל אחריי צהריים?! זוכרת את זה?! איך היינו יושבות ואת היית שלי פאר (בנות רוצות להיות כמוך בנים רוצים שתהי שלהם) והעברת ביקורת על כל דבר שעבר... כי זה כיף לך. כי אמרת שזה סוג של רוע, שאין לך (ומי אמר שאין לך!?) תינוקות, זקנים, אנשים על קניות, נערים, נערות.. על הכל היה לך משהו להגיד. סוג של מבקרת שכזאת... וזוכרת שאחרי שיום אחד כמעט בכינו מצחוק כי הערת הערה על משהו ואז אמרתי לך ש"חכי חכי מרוב ביקורת שלילית תתאהבי בג'ינג'י ויצא לך ילד כזה!" ואיך אמרת "איכסססססססססססססס!" עם הקול הזה שלך, ששכח לגדול... והיום, בזמן שאת עשית את העבודה שלך, כי את זה את הכי אוהבת, קלטתי אותך מתלבטת איזה תמונה של אריק ברמן לשים על המסך. ואריק ברמן גינג'י. ידעתי שהעלק-קללה (כמו שקראת לזה באותו רגע), תעבוד עליך יום אחד. עכשיו אני רק מקווה שתפגשי אותו. חבל שלא איחלתי לך מליון שקל (או לפחות שנהיה חברות לנצח) אוהבת אותך, אני

למעלה