חדשה, מנסה ומקווה... נעים מאוד!

מעיןבר

New member
קשה... ../images/Emo24.gif

הייתי ב"סרט" הזה יותר משנה... התגובה שלי היתה קצת הפוכה - אני דווקא נורא נהניתי להיות בפורום הריון ולידה ועם נשים בהריון, הרגשתי שאני חיה את הנושא דרכן. את המתחים פרקתי בפורום דומה בארה"ב (ovusoft) ועם עוד 2 חברות שעדיין מנסות. הפורום מחו"ל גרם לי להבין שיש מקום לפורום דומה בעברית ומכאן המאבק על פתיחתו (שתודות לפונג גם הגיע לסיום מוצלח אחרי שכבר למעשה התייאשתי
). בעיקר השתדלתי לא לתת לזה להשתלט לי על החיים - עבדתי, למדתי, ראיתי משפחה, חברים ונהניתי מהבנזוג כמיטב יכולתי (למזלי כי אני בקושי רואה אותו היום...). למרות שזה בהחלט העסיק אותי (וחום השחר מכניס לאובססיביות, במבט לאחרו העירו לי שאני בלחץ...). אין מה לעשות - קשה לברוח מזה ברגע שמתחילים...

יפעת99

New member
ברוכה הבאה

המון בהצלחה . לא תמיד זה יוצא כפי שמתכננים . אני אחרי שתי הריונות מאוד משעממים ופתאום ניכנסתי להריון מתוכנן וחשבתי שלי זה לא יקרה ובשבוע השביעי להריון השלישי היפלתי. כמובן שהמישפחה הקרובה ידעה וכמובן שעכשיו הם גם מצפים שאגיד להם שאני שוב בהריון אבל הם לא שואלים שאלות. מה שנחמד ... יש לי חברה שהריון ראשון הצלחנו להיכנס ביחד השני קצת התפקשש לנו ויש רווח של שנה ועכשיו - כשסיפרתי לה שהוצאתי את ההתקן היא הודיעה לי שעבורה זה מוקדם מידי עוד ילד. אחרי שהיפלתי היא לקחה את זה יותר קשה מימני ותנחשו מה הוציאה גם היא את ההתקן אולי הזדהות עם מצבי בנתים שתינו ממתינות. ובנוסף גיסתי החליטה שהיגיעה הזמן לנסות וגם אחותי. אישית וקבוצתית אין לי בעיה שניהיה כולנו ביחד בכל השלווים מן קבוצת תמיכה, מה שטוב בקבוצה שלנו שכולנו מפרגנות אחת לשניה. יש לי עוד גיסה שאם היא תדע שאני מנסה אז כמובן היא גם תתחיל. פעם הם אמרו לי גיסתי הנחמדה ובעלה לנו תמיד יהיה ילד אחד יותר מכם מה של מעיד אל נחמדות. גם אין לנו קשר של העברת אינפורמציה לגבי הריונות או בגדים וכו' סתם קנאים אז להם כמובן לא סיפרתי על כלום. להתראות יפעת

למעלה