זוגיות

good bos

New member
../images/Emo140.gifזוגיות../images/Emo24.gif

שלום רב שמי 2,1,5,4 משפחה : 1,3,1,1,1,4 תאריך לידה: 6.12.1974 רציתי לדעת לגבי זוגיות, פרנסה ולימודים למדתי תקשורת וניהול, האם התחום מתאים לי , האם נראה קידום בעבודה ? והאם נראה המשך לימודים? הכרתי 2 בחורים ואני מתלבטת לגביהם: האחד: שמו: 9,8,1 משפחה: 8,3,3 תאריך לידה: 1.5.75 השני: 3,3,6,4,1 משפחה: 3,3,4 2,2 תאריך לידה: 17.5.75 מה דעתך? אודה על תשובתך. תודה רבה רינת

עינת

New member
רינת

הפורום יכול לענות לך בשאלה אחת ,איננו מסוגלים לערוך כאן מפות מלאות ועל כן,בחרי שאלה ונשמח לתת תשובה

good bos

New member
שוב אני...../images/Emo24.gif

הי עינת. שאלתי היא: רציתי לדעת לגבי זוגיות, האם נראית זוגיות בעתיד הקרוב? והאם נראה קידום בעבודה ? תודה רבה|תוד
ה| רינת

עינת

New member
רינת

את נמצאת בשנה של המון שינויים והקוצים שתמיד נמצאים , השנה אפילו יותר.הפעילות ההורמונלית מתגברת בגוף ויש נטיה לניהול פלירטים אך לממש זוגיות נראה שיהיה לך קשה להגיע השנה. שנה הבאה תהיה רגועה יותר וגם הצורך ב"התביתות" יעלה למרות שאני רואה בעיתיות בתחום. את אהובה ומחוזרת אך קיים אצלך בלבול פנימ,מצד אחד את רוצה את ה"בטחון" שבזוגיות ומצד שני קשה לך להכנס לזה כיוון שהחופש ומרחב המחיה הם כאויר לנשימה עבורך ונראה לך כי זוגיות תקח לך אותם...

למעלה