וידאו קליפים

../images/Emo140.gifוידאו קליפים

לחברי הפורום היקרים!!!!! לצעירים והצעירים ברוחם מצאתי אתר מדהים עם וידאו קליפים חדשים זמרים צעירים וכ' הא לכם . גלישה מהנה http://www.iraqivc.com/ יוסיסיסי

סאנשיין

יא וורדת אלוורוד, מצא חן ? יש לי עוד הרבה אתרים מענינים. התגעגעתי אליך איפה את? יוסיסיסי

סאנשיין

שכחתי !!!!!!!!!! כתבתי שיר נוסף מה דעתך? תוגה עיניך נוטפות תוגה אילמת גולש העצב על לחייך הורוד נקווה כנהר בזוית שפתותיך סונט קלות במראך הטהור לו יכולת לפרוש כנפיים לרחף לעוף כיונת שמיים היה תכול הרקיע מנחמך ירק השדות ואור היום ימסוך המזור לכאבך. יוסיסיסי

../images/Emo45.gif../images/Emo99.gifיוסיייייי יוסי יוסי

אני חושבת עכשיו שקראתי את שירתך אליי אין ספק שבורכת בכישרון הכתיבה וכי מילותיך הקסומות יודעת לרגש וווווווווו.............. 2 הערות לגבי שיר מס 1 אני כולי ההיתי אחוזת התלהבות משירתך והראיתי לאנשים רבים ןתתאר לך שאנשים נפעמו לנוכח העובדה כי אינך מכיר אותי ואם זאת תארת אותי מילה במילה לגבי השיר ה2 נו מה אני יכולה להוסיף קטונתי הלואי ויכלתי לפרוש כנפיים לרחף לעוף כיונת שמיים פשוט מהמם אני רק לא מבינה דבר 1 אתה יודע אתה כמו רב שאחרי שהוא מסיים לאכול עטים תלמידיו על פירוריו כך אני גומעת את שירתך אתה פשוט חייב להוציא ספר שירה ודבר אחרון חביב מנין לך השפה הגבוהההההה והיפה??????? לילה טוב יקירי

אנא הון

ןןאן אינתא? אתה יודע השירה בערבית היא מאוד יפה ומאוד קוסמת לי אני הנמן שומעת שירה ערבית ומצרית למרות גילי העולל ואתה יודע יש במילות השירים בערבית שכל מילה יש משמעות נוספות ויותר אם זה בתיאורי האהבה , הגעגוע הפרידה,,,,,,,, שאי אפשר לתרגם אותם לשפה העיברית ותבין שאני בילדותי לא יכולתי לסבול שירה זו זה נראה לי מוסיקה של פתח,וערבים. והיום 24 שעות אני רק שומעת ערבית איך שגלגל מסתובבב...........

סאני

ויייייי זו הפעם הראשונה שאנו מתכתבים בעת ובעונה אחת.. אין כמו השירים הערביים לתיאור האהבה געגועים וכ' כמובן שגם אני שומע שירים בעיקר ישנים המזכירים לי את בית אבא. לפעמים אני שואל את עצמי אילו נולדתי לפני 100 שנה, אז היו נחסכות ממני כל ההתלבטויות השקרים והקונפליקטים שהם מנת חלקינו. יוסיסיסי

סאני אי לאב יו

כן אבל אתה יודע זה נחמד להתרפק על העבר אבל אני לא בטוחה שהיו נחסכים ממך הלבטים כי אתה יודע עם הקידמה באה החידושים ואין מה לעשות תמיד יש קונפליקטים וגם אם ההית נולד לםני 100 שנה איך ההיתי פוגש סאנשין מתוקה וחביבה כמוני???????.

אולי!!!!!!!!

היית לפני מאה שנה? והיינו נפגשים? אולי!!!!!!!מה איתך אולי תתחילי גם את לנסות לכתוב שירים? דעי לך אם מתחילים זה לא מפסיק, וכאשר נולד השיר זה תענוג עילאי , לקחת אותיות ולסדר אותם בצורה מסוימת ולחוות כיצד זה מרגש אנשים ואפילו לגרום להם לדמוע. יוסיסיסי

אוליייייייייייייייייי

אני אתן את הבמה למי שמגיעעעעעעע. אני בורכתי בכישרון הריקוד כל אחד טוב במשהו אחר אני למשל כך אני רואה זאת מחיה את השירה בריקוד ומתרגמת אותה את הצלילם ואת המילים כך שאתה רואה אנחנו משלימים אחד את השני וכפי שאני רואה ומה השירה עושה לך טוב הן לגוף והן לנפש כך הריקוד הוא בשבילי

ריקוד?

מענין מאד! אז גם לזה הכנתי לך משהו אדווה דמיתיך...... לאדווה על פני המים רוח בקמה בשעורים ענן מרחף בין ים שמים נחל גועש בין ההרים ייף רקוד בטפוף רגליים יניע עגבותיך בסחור ידיך יזחלו לעבר שמים משי שערך יגלוש אחור עדי עדיים לך עדי עדיים בנהי כנורות תוף ומצלתיים כל צבעי הקשת ירונו סביבך ואני כעץ נטוע לא אוכל להלך ובגבור צליל חליל ורקע תוף אלי שלא יגמר אל יהיה לזה סוף. יוסי 06.06.2006

רק עכשיו שמתי../images/Emo23.gif

וואעלק יוסי כל שיר יפה מקודמו כן ירבווווווווווווווו

אפליה עראקית 1

לפי דעתי נעשהה עוול לעדה כי היום שאומרים לימשהו אתה עראקי 2 אסוציות עולות 1- אומרים קובה, ולחולפין ואיי בדלאק 2 אתה מרמת גן אומרים אין הנחתם מעיד על עיסתו אך אני חושבת שהעדה שלנו היא מאוד יפהההההההה אם זה מבחינת.התרבות הכבוד, המסורת , המאכלים המיוחדים שרק אמא ערקית תשקוד תעמול ותטרח עליהם. למשל יצפאן שיש לו את הבמה והמדיה להשפיע במקום לפאר את העדה משתמש בהומור נמוך ובקללות עראקיות דבר בממעיט מערכה של העדה

נכון

סאנשיין !!!!!!!!!!!! כל מה שכתבת אלו מילים בסלע.אבל חבל לבזבז אנרגיות על מה שעבר "אלי פאת מאת" . מה זה יעזור להכות על חטא שלא חטאנו? ההיסטוריה היא שתשפוט את מחוללי העוולות עם קום המדינה.את האפליה העדתית( לצערי עד היום קימת גם בדור השלישי אם כי במינון נמוך) את הניכור והסלידה מהמסורת , את יצירת האדם החדש לפי דפוסי מפא''י את הזלזול וההתנשאות מכל סממן מזרחי ועוד...ועוד.. יאללה לא תעסריה לרוחנה יוסיסיסי ...

היחס לסאנשיין

עכשיו נעלבתי באמת. מה אני לא מתיחס? לא יפה. לא שמת לב שישבתי וחיברתי לך שיר במיוחד למי שאוהבת את הריקוד. יוסיסיסי

כנ''ל

שוקרן ג'זילן על העזרה!!!!!!!! יש פתגם האומר אלמעוונה תקתל אלאסבע. יוסיסיסי

למעלה