הצעה...

../images/Emo140.gifהצעה...

יש מצב לעשות מירוץ למיליון לישראלים? ואם יש אני נרשמת מראש... חוץ מזה למה שלא יעשו פרדייז הוטל בישראל בהורדס או במלכת שבא? (קחי אותי שרון כבר היה...)

SurvivorManic

New member
עדיף שלא יעשו כלום ו......

ישקיעו את הכסף על סדרות איכות מחו"ל. ותהי מאופסת, המירוץ למיליון ישראלי? לא יהיה תקציב לעשות בחו"ל אז זה יהיה רק בארץ - לא שווה. מה יעשו תפוס מונית למצדה ותצלם תמונה של בדואי , אחרי שרואים את הדבר האמיתי זה משחק ילדים. תראי החפרפרת הישראלי מומלץ~! יותר מזה הם לא יצליחו להפיק. פרדייז - הוטל לא ראיתי. אבל תחשבי על האנשים שיביאו, עדיף לראות את הדבר האמיתי~!

תגובה...

בדבר אחד אתה צודק על איזה אנשים יביאו נראה לי עם זאק היה ישראלי אחרי שנגמר פרדייס הוא היה דוקר את קית...חוץ מזה שאר הדברים אני לא מסכימה.. זה שאנחנו ישראלים זה לא אומר שזה צריך להיות רק בארץ... אם רוצים מספיק מוצאים תקציבים... ורק על הרייטניג שהם יעשו אם זה ימכר לערוץ 2 הם ירוויחו את כל ההוצאות! מתכננים פרדייז הוטל בארץ בהנחיית רן תלם. חוץ מזה לא ראיתי חפרפרת מה זה?

¥ Adi ¥

New member
השאלה היא אם יש מישהו שיהיה

מוכן להשקיע בתוכנית כזו מבחינה כספית

נכון...

אבל אמרתי קודם זה די משתלם ראית כמה רייטניג יש לסדרות ריאלטי בערוץ 2 (קחי אותי שרון לדוגמא...)

¥ Adi ¥

New member
לא יודעת בקשר לקחי אותי שרון

לא ראיתי, זה נראה לי שטחי מדי

Boran

New member
אין קשר לריאליטי

קחי אותי שרון היה דפוק בלי שום קשר לזה שזה היה ריאליטי, ובלי שום קשר לזה שזה היה ישראלי. פשוט היה דפוק. ובארץ כן יכולים לעשות ריאליטי טוב, עובדה שעשו את "החפרפרת"

תגובה

אין קשר בכלל אם זאת סדרה יפה או לא כוכב נולד,קחי אותי שרון זכו לרייטניג מטורף פרוייקט וואי גם קיבל לא מעט רייטניג הבעיה שהוא שודר רק ביס... אני לא יודעת מה זה חפרפרת אולי תספר לנו על זה אני דיברתי על הצד הכלכלי אם היו רוצים זה היה משתלם להם גם כלכלית

Boran

New member
את לא יודעת מה זה "החפרפרת"?

אם לא אז את בין הבודדים... הרשי לי להפנות אותך ב"מילון המונחים" בשורה הכחולה למעלה (איפה שהקישורים, הסקר ואלה) יש את "מילון סדרות המציאות". יש שם תיאורים של כמה סדרות מציאות, ביניהן החפרפרת, מוסבר שם מה זה התכנית הזאת, וקצת על הגירסה הישראלית (שהיתה פשוט מעולה) באותה שורה כחולה יש את "מאמרים". יש שם מאמר על למה לא עושים הישרדות ישראלית, אם זה יצליח או לא ולמה, למרות שיש כמה פרטים לא מדויקים במאמר הזה, ועוד כמה תוספות בתגובות למאמר, אבל עדיין אולי זה יותר טוב מכלום אם זה מעניין אותך.

F o l k l o r e

New member
הממממ.

אני חייב להודות שאני לא מסכים איתך בזה. אני מאוד אוהב את הפורמט של החפרפרת, אבל חשבתי שהגירסה הישראלית הייתה על הפנים. אם ישימו אותה ליד אוזמול 3 או העונה השנייה האמריקאית אני אתבייש.

Boran

New member
חלקית

אני מסכים שאי אפשר להעמיד את הגירסה הישראלית ליד אוזמול 3 או החפרפרת אמריקנה 2. אבל היו כמה דברים בגירסה הישראלית שהיו כ"כ טובים שלא היו באף גירסה אחרת. קודם כל הקטע של המשימה בקיבוץ שהם צריכים להרים הופעה ולהביא איזה 100 איש שישארו שעתיים בהופעה. זה כ"כ ישראלי, ולא היה כזה דבר בשום עונה אחרת, וזה היה נהדר. הדבר הכי בולט זה סצנת הסיום. ראיתי איזה 7-8 גירסאות של החפרפרת, באף אחת לא היתה סצנת סיום מדהימה כמו של הגירסה הישראלית, בעמודי שלמה עם הפרוז'קטורים, וישראל שמסתובב עם הכיסא מתוך העשן. עוד משהו שהיה בגירסה הישראלית שלא היה בשום גירסה אחרת, וזה דוקא מבחינת השחקנים ולא מבחינת ההפקה עצמה, זה עודד. השחקן כ"כ גאון שאני לא חושב שהיה שחקן יותר גאון ממנו בשום הפקה אחרת. קלוט עודד ידע שסיגל חושדת בו, אירגן פגישה חשאית בין שניהם באיזה חדר קטן, ואמר לה "שמעי, את צדקת, אני החפרפרת, מההפקה מבקשים שלא תגידי לאף אחד", והוא הצליח לשכנע אותה, ובאותו פרק היא חוסלה. גם כל הדמויות הישראליות, רותי ("אתה אל תתווכח איתי במתמטיקה, כי אין לך סיכוי!"), אלדד, דורון, פשוט ישראלים.

Boran

New member
המשך...

-המשך ההודעה למעלה- גם זהבה, השילוב של כל הדמויות הישראליות השונות כ"כ האלה, לא אמריקקים או אוסטרלים, שילוב של האנשים שהזכרתי קודם עם זהבה- "כזו דוסה את לא תאמיני" (עודד בשיחת הטלפון שלו), שפוטרה מביה"ס הדתי בו היא מלמדת בגלל שהיא עשתה עגיל בגבה ואמרה לעודד "וואי איזה כוסית" כשהוא צבע לבלונד. זה ישראלי, זה אנחנו. ולכן בשבילי, החפרפרת הישראלית היתה טובה מבחינת כמה שהיא היתה קרובה אליי וריתקה אותי, בדיוק כמו הגירסאות האחרות. בגלל שעל החסרים הגדולים ברוב ההפקה (חוץ מהחלקים שאמרתי קודם) פיצו האופיים (הרבים של אופי?) הכ"כ ישראלים של המתחרים.

yogevit

New member
מי היה החפרפרת בסופו של דבר

ראיתי את הסידרה אבל אני ממש לא מצליחה להזכר

Boran

New member
אממ...

לא המ-א-ו-ד מבוגר, זה היה אלדד, שעזב בפרק הרביעי או השלישי מרצון בגלל שהבת שלו שגרה בארה"ב בדיוק באה לרק שלושה ימים לביקור בארץ. המבוגר הרזה היה ישראל התותח

SurvivorManic

New member
מסכים איתך אבל

זו לא סיגל שעודד עשה לה את זה , זו שרון, סיגי הגיעה לגמר. והפקה כמו המירוץ למיליון בכל העולם, לא תשתלם בחיים בארץ, מדובר בתקציב עצום, טיסות לכל מקום , צלמים, מדובר בהפקה ענקית, שום אדם שפוי בארץ לא יסכים לזה. וזה יגרור להפסדים עצומים~! אל תשווי את ארה"ב לארץ. ארה"ב זו הפקה עולמית~!

Boran

New member
נכון

זכרתי איך היא נראית, התבלבלתי בין סיגל לשרון. היתה גם סיגל, לא? חוץ מסיגי כאילו

SurvivorManic

New member
לא נראה לי שהייתה סיגל

אני זוכר את: אלדד ישראל - המלך עודד רותי סיגי דנה שרון הדוסית נו . . . . . . . .. . אהההה זהבה המחומצן . . . WOW אני לא זוכר כלום

Boran

New member
נראה...

ישראל עודד סיגי שרון זהבה אלדד גיא (שעף ראשון) רותי דנה דורון 10 לא היתה סיגל
טוב נו

למעלה