הצעה:

alonaski

New member
../images/Emo140.gif הצעה:

תראו... מתחילה שנת לימודים חדשה ועימה - תוכניות טיולים שנתיות לחוגי משפחות... כמו כל שנה - שוב פונות אלי קבוצות משפחות ואני צריכה לערוך תוכנית טיולים. וגם - לקבוצה הותיקה שלי... הרעיונות כבר הולכים ונגמרים לי...
וגם.. הארץ שלנו הולכת ו"נסגרת" ומצטמצמת...
מה דעתכם - לפתוח פה קישור ל"בנק" מסלולי משפחות שכל אחד נוהג לתכנן לחוגי משפחות שלו? אני יכולה לתרום איזה 20 מסלולים לפחות - ככה בשלוף! מה דעתכם? = שיתוף מידע כזה שירוכז בקישור לנחלת כולם?...

ראיון מצויין, צריך לבנות פורמט אחיד

לטיול ואז להתחיל להכין אותם ולרז במעיין לוח מודעות

מרים כפפה ראשון והנה כמה רעיונות

1. בתרונות רוחמה, אתר ראשונים בנגב (מקום טוב לאכול כי יש שם שרותים ושולחנות ומים), גבעת הכלניות, תחנת שימחה, חניון איבים לארוחה נוספת 2. חולות ניצנים בערב: רחצה בבריכות, טיול בחולות, שקיעה מגבעת החבצלות, הליכה מזרחה לבית ספר שדה, סיום בחורשת האקליפטוסים 3. שביל הבארות בפארק בריטניה, תצפית מתל עזקה, סיור בבוסתני עזקה, מערת גודד 4. חורבת חנות, עין מטע, עין תנור, עין קובי, עינות עמינדב - טיול ליום קיץ חם 5. טיול ליום נעים בחורף - שביל הקיסר, אנדרטת הל"ה, חורבת חוח מסלולים נוספים - ברגע שיהיה פורמט לדווח. גם לי יש בטח 20 לשלוף.

בסופו של דבר נבנה לוח. לפני כן....

אחרי שיהיו כמה רעיונות כתובים, יתגבש פורמט קבוע שאותו יוכל כל אחד להשלים. אבל, קודם כל שיהיה מאגר נתונים .

למעלה