הצעה

soul26

New member
../images/Emo140.gifהצעה

יש פה אנשים נפלאים, כולם כותבים באהבה גדולה ומתוך כנות אמיתית. חשבתי לעצמי שאולי נארגן מפגש של חברי הפורום ונראה את הפרצופים מאחורי המילים.... המפגש יכול להיות לדעתי באחד מימי השבוע, בפארק ברמת גן או בטיילת בתל-אביב מה דעתכם? האם יש למשהו הצעות נוספות, או אולי איזה דירה לנדב?
אוהבת יפעת

איל באש

New member
ההצעה מתקבלת בברכה ../images/Emo23.gif../images/Emo79.gif

אשמח שתקחי את הארגון על עצמך ונקבע תאריך נוח לכולם ומקום נחמד

mimeli

New member
אולי גמאני אבוא..

בעצם, אבוא אפילו בשמחה..כשאתגבר על מחסומים פעוטים כמו: * הנסיעה הארוכה הזאת הלוך/חזור מאזור י-ם בלי רכב פרטי. * הטינה/ קושי שלי עם העיר תל-אביב וסביבת..(אני עדין בדעה שהדבר היחיד שטוב בתל- אביב זה הכביש המהיר לירושלים!!
) * מה אני אעשה עם הבננות שלי? ------------> בקיצור, עם זה בשעה סבירה בעמצה השבוע(בעדיפות לא מאוחר מ- 4/5 בערב-אם לא בבוקר,שזה עוד יותר עדיף בשביל אמא שלא עובדת כמוני- ולא בשישי/ שבת).....וכל מה שכתבתי למעלה משתחרר לי..אבוא גם אבוא! וכל הכבוד לרעיון!! ועוד רעיון נוסף: אולי נעשה מפגש משותף עם הפורום ה"שכן", הלא הוא "לחיות בהרמוניה" של מיכל"להחיות בהרמוניה"? סימון

soul26

New member
מועד לפגישה פורומית

אני יודעת שלא נצליח לקבוע מועד שמתאים לכולם, אך ננסה. אני חשבתי על מוצאי שבת ה - 23.8 או יום א' 24.8 בסביבות שבע בערב בטיילת בתל-אביב בבננה ביץ, כמובן כל מקום אחר יתקבל בברכה, תודיעו לי מה יותר נוח ונסגור סופית את המועד. יפעת,

מוצ"ש?../images/Emo4.gif../images/Emo29.gif

עדיף שלא.. אני שומרת שבת (כמה שאני יכולה) וזה לא יהיה נוח לי מוצאי שבת

איל באש

New member
יותר מתאים יום א , אני עובד בשבת |ל

אבל אני חושב שמומלץ לאסוף קודם כל את כולם ואז לקבוע מקום וזמן. לפתוח שרשור מי שמעונין להפגש במסגרת הפורום שיוסיף את שמו

rastotman

New member
חיפה

התכוונתי אוטובוס מהרכבת- אבל אני לא בטוחה אם אני אגיע, זאת בטח תהייה החלטה של הרגע האחרון. ממיפגשים שהייתי בהם- המיפגש הוא עם אנשים חדשים לחלוטין, זה יכול להיות נחמד, אבל קשה לראות את הקשר בין הבנאדם להודעות שלו במיפגש קצר כזה. מה שכן, זה יתן הרגשה יותר ביתית בפורום אחר כך. (רשימת בעד ונגד קצרה-)

../images/Emo4.gif../images/Emo29.gif

אני גם לא יכולה יום ראשון הקרוב
סליחה שאני הורסת. אם לא נוח לכם בימים אחרים תפגשו בלעדי

ישלישם

New member
פותחת שרשור לרוצים להשתתף במפגש

האם תרצו, אולי, להיפגש בדירה ברמת-גן השייכת לחברה שלי ונועדה לטיפולים בעיקרון, וממש מתאימה, לדעתי, למפגש, שאולי, יתפתח בכיוון הרוח...
לי יהיה נוח בשבוע הבא מתישהוא. בברכת האהבה המחברת עמוק בין כולנו, סיגל

soul26

New member
מפגש

אם אין בעיה מבחינת חברה שלך זה נראה ממש מתאים. צריך לקבוע יום - או יום א' או יום ג'. תגידי לנו באיזה שעה זה מתאים? אני מגיעה, יפעת

ישלישם

New member
יום ג' בשעה 21:30, האם מתאים?

עוד לא דיברתי איתה על זה, אני לא מצליחה לתפוס אותה בינתיים, אבל למיטב ידיעתי, פנוי שם ביום הזה. בואו נסגור, אם זה מתאים לכם, על יום ושעה אלה, ועד יום ראשון, בלי נדר, אחזור עם תשובה חד-משמעית. בעיקרון, לא נראה לי שתהיה בעיה עם זה. בברכת האהבה המחברת עמוק בין כולנו, סיגל

יום ג' זה אחלה../images/Emo29.gif

אבל..... אני תלויה ברכבות ואוטובוסים.... תשע זאת לא שעה מאוחרת כעיקרון אבל בגלל התלות זה יהיה מאוחר מדי...

למעלה