הפרק היומי

../images/Emo140.gifהפרק היומי

פרק מדהים!!!!!! כל העלילה התקדמה מהר וסוף סוף איתן ביטל את החתונה!!!!!! ואיזה מצחיק שגוליא'ן מזג לכוס שלו את היין של רבקה
וצ'אד גילה סוף סוף למה ויטני מתנהגת אליו כך ושמת לב שצ'אד דומה קצת לגמל גם הוא מדבר כאילו הוא גמל שלועס חחחחח!!!! קבלו תמונה של תרית'ן

כן../images/Emo70.gif

איזה סטירה אית'ן חטף מגוון, מסכן
נשאר בהלם. אהבתי את הזכרונות של אית'ן ותרזה, את כל הנשיקות שהיו להם במהלך הסדרה... וקיי, משום מה היא לא נשמעה כל כך עצובה כשגילתה כשמיגל חסר הכרה...

חחחח נכון זה בדיוק מה שבאתי להגיד

וצירטי היום עיצבנה מאוד הקול שלה היה מעצבן לא?
קיי דווקא הייתה חמודה
וזהו......

QueenMaria

New member
מזל, חשבתי כבר שאני חירשת.

הקול שלה עלה לי על העצבים. וואחד כאפה הוא קיבל.. מסכן. אבל משום מה זה לא נראה מציאותי. לא הראו היום את שואיסססס

crazystav

New member
הפרק היומיייייי!!!

זהו ! אני לא יכולה לחיות יום אחד בלי טראויס!! הוא היה כל כךךךךךךךךךךךךךךךךךךך חמוד כשהוא ביטל את החתונה! ואיזה כאפה גוון הביאה לו! מסכן שלי!! חולה עליךךךך..... ובמיוחד אחרי החלום שלי אתמול שחלמתי שאני תרזה שאתה הולך אלי למטוס ואז הגיע אית'ן שתיים ו....... אממ עזבו! איזה חמוד ג'וליאן כשהוא לקח מהכוס של רבקה עוד יין!חחח איזה חצופי.. וצא'ד שהזיל דמעה! סוף כל סוף התברר העניין! אהבתי היום את קיי! היא הייתה חמודה ביצ'ית כזאת כשהיא אמרה שהיא תלך לגיהנום.... מיום ליום אני מתחילה לאהוב גם את השלישית! ותרזה... קצת לא מתחשבת! בכל זאת, איזה מסכנה פילאר.... שני ילדים עזבו אותה והיא רוצה להרוס את פילאר לגמרי??? מממממ קיצר אני אהבתי את הפרקקקקקקקקקק!!!

../images/Emo99.gifאיזה שווה עולם אית'ן.אוףף../images/Emo7.gif

וסוף סוף העיניינים מתקדמים - הגיע הזמן באמת! והתמונות של אית'ן קשות לצפייה!

lordof the

New member
פרק טוב - ועוד שאלות על העתיד לבוא

אממממ אז ככה: 1. האם אי פעם הראו איך אליסטר נראה ? 2. מתי שרידן תגלה (אם היא תגלה בכלל) שהיה ללואיס מתחזה ושזה ג'וליאן ואליסטר אחראים ? 3. האם בארה"ב התגלה העבר של איב (הרופאה, לא סגור על השם) ? 4. האם הקשר של סם ואייבי התגלה והאם הם יהיו ביחד ? 5. הקטע עם טאביתה שהיא מכשפה וכל זה עדיין קיים בארה"ב ?? כאילו הצליחו לגרור את זה 3 שנים ??

crazystav

New member
תשובות:../images/Emo58.gif

1. לא הראו את אליסטר אף פעם 2. שרידן תגלה במסיבת אירוסים שלה ושל לואיס (או איזה משהו של שניהם!) 3. טיסי עוד לא גילה... וויטני כבר יודעת 4. גרייס וסם נפרדו ואייבי תפסה את ההזדמות והשתחלה לסם.... קיצר הם ביחד! 5. כן כן הקטע עם טאביטה וכוחות האופל עדיין נמשך....

../images/Emo58.gif סאייבי

אייבי שוכרת מישהו שיתחזה להיות הבעל של גרייס, שהיא כביכול שכחה מקיומו בגלל השריפה, ואז היא עוזבת את סאם כדי להיות איתו. קוראים לו דיויד. אייבי מנצלת את זה כמובן והולכת לנחם את סאם.

למעלה