העצמה נשית

ניסיתי אתמול לפני השינה

להרחיב אותה באמצעות מדיטציה. התחלתי לדמיין שערים נפתחים (פתאום דמיינתי בֵּיצה גדולה.. יש לך מושג מה זה למה? הביצה גדולה מאוד, חלקה, החלק הצר הוא העליון) ואיכשהו נכנסתי בין השערים (אחד השערים היה בצורת הביצה הנ"ל, פשוט נפתח כמו שער) עליתי במסדרון מדרגות שיש, נכנסתי לטירה, נפגשתי עם המדריכים, (תראי, הכל מתוך דמיון שנראה לי שהמצאתי, הרגשתי שאני מובילה הכל ולא מובלת) אחד מהם, שהיה נראה לי הראשי, אמר לי ששמו שמעון. כי אני שומע אותך. וגם כי שמי יסמין, ויש קשר של האות האחרונה בשם. יש מצב שזה רק הדמיון המאוד מפותח שלי לפני השינה? כי שמעון, בבוקר, נשמע לי שם די מצחיק..
אשמח לחוות דעתך. בינתיים נראה לי שזה רק הדמיון המפותח שלי. אה, והרגשתי את העקצוצים בגוף, זה לא משהו שדמיינתי.

רותי 11

New member
איילת למה קשה לך לקבל את מה שעברת?

כדי לתקשר את חייבת להזיז את ההגיון הצידה ולתת לחושים שלך לעבוד והכי הרבה לתת לדמיון להיכנס לפעולה. משום שהדמיון הוא הקשר שלנו לתת המודע. לגבי הביצה אין לי מושג אבל זה כנראה שער שעברת דרכו

אז יכול להיות שכן תקשרתי?

איך ניתן להבדיל בין דמיון מפותח ובין תקשור מישות "חיצונית" לי? האם תוכלי לשאול משבילי מהי משמעות הביצה והאם שם המדריך הוא אכן שמעון?

אכן, תקשרתי. עכשיו אני יודעת.

היה לי קשה לקבל את זה כי זה היה כל כך קל! הביצה - מסמלת: Eggs are possibilities, things that can develop and grow if nurtured. Latent abilities and tendencies, good and bad. Also represent hopes. Eggs have also been used since ancient times to represent your complete nature. In this case it is similar to chrysalis as described. The egg can also represent the female ovum, and life in the womb. http://dreamhawk.com/dream-dictionary/egg/ ומשמעות השם שימעון זהה לתחושתי לגבי החלק הגבוה והרוחני שבי. אחד לאחד. (הבאתי למטה יותר בשרשור) וואו, נפלא ביותר! תודה לך רותי (-:

ואולי פשוט לדמיין אותה

גדלה והולכת כמו פרח? (הלוטוס..) מספיק רק לדמיין אותה צומחת ופורחת, מלאת אור ונפלאה, לא?

מדהים!!!!!

הנה משמעות השם "שמעון" מייצג אנשים רוחניים, מתבודדים, זקוקים לפינה ולשקט. מאוד אינטליגנטים בעלי יכולת תפיסה לא קונבנציונלית. פועלים לפי אינטואיציה. מעודנים, מופנמים ומנומסים. ביישנים, אוהבים פרטיות ומתחברים באיטיות, נאמנים ויציבים. אוהבי מוזיקה ואמנות. מפה: http://zik.co.il/14p זה בדיוק אני. והמדריך הוא החלק הגבוה והרוחני שבי. שימי!! חבר שלי! קטעים איתך שרק עכשיו באת

למעלה