העצמה נשית

רותי 11

New member
../images/Emo140.gifהעצמה נשית

משהו שעלה במחשבתי לפני מספר דקות. הנטיה בשנים האחרונות (לראייתי כמובן) היא שאנו הנשים איבדנו את המקום שלנו את העוצמה שלנו את הזהות שלנו ואת עצמנו לאחר הרבה שנות דיכוי האישה אנו החלטנו להתחבר לעוצמה שלנו ממקום אחר ולדעתי לא הכי נכון לנו ואני יסביר למה אני חושבת ככה. לאורך הדורות שימשנו בתפקיד האישה הקטנה הממושמעת שנמצאת תחת מרות גברית שהשתמשה בעצם הרבה פעמים בכוח הפיזי. אנחנו הנשים שונות מאוד מהגברים ואני לא מתכוונת לומר טוב יותר או פחות זה ממש לא ככה אנחנו שונים הגענו לכאן שונים ויש לכך סיבה. העניין הוא שבגלל כל כך הרבה דורות של דיכוי התפיסה שלנו לעוצמה וכוח הגיעה מההבנה הגברית שכוח פיזי עדיף על עוצמה ורכות. כל אחד מאיתנו למתחבר לעוצמות בצורה שונה, מהשקורה בשנים האחרונות אנחנו הנשים התחלנו לפנות לצד הגברי ולהתחבר אליו וכן לנסות ולחקות את הגברים ביקשנו חרות אישית וכלכלית, ביקשנו להיות כוחניות ורבים מאיתנו פנו לתחומים שהיו נחלת הגברים בלבד עבודות שמצריכות כוח פיזי. העניין הוא שאנחנו שכחנו את עצמנו ושכחנו שהעוצמה לא קשורה לכוח פיזי דווקא הרכות לדוגמה היא הרבה יותר עוצמתית שכחנו את האינטואיטביות שלנו, ושכחנו את עצמנו והלכנו לצד השני כדי לחוש שאנחנו חזקות, שחכנו שלהביא חיים לעולם הזה זה הרבה יותר עוצמתי מכל דבר אחר, להיות רכה ונשית זה לא קללה וזה לא חסרון זאת עוצמה, ואין כוונתי לחזור לתפקידים המסורתיים של מנקה מבשלת ולמעשה המשרתת של הבית, אלא לנשיות שלנו ולחוכמה הפנימית שלנו, וזאת לא בושה להעזר בגבר חזק פיזי כשצריך כי הוא זקוק לעוצמה הפנימית ולרכות שלנו, גם הם הגברים הלכו לאיבוד בגלל זה משום שהמקום שלהם כאילו כבר לא רק שלהם. יכול מאוד להיות שהיינו זקוקות לזה כדי להרגיש עוצמתיות ושאנחנו יכולות לעשות את מה שהגברים עשו עד היום, אני חושבת שהצלחנו לעשות את זה ושהגיע הזמן לחזור לעצמנו ולהביא את העוצמה שלנו מהפנים ולא מהחוץ משום שזה הכוח האמיתי שלנו להתחבר לאישה שבתוכנו לא סתם בחרנו להגיע בגלגול הזה כנשים, הגיע הזמן שנראה את הכוח האמיתי שלנו.

snoopytush

New member
לא מחלקת את העולם לנשים וגברים

מבחינתי בכל אחד יש גבריות ונשיות הנשמה היא לא זכר ולא נקבה ופגשתי גברים שהאופי שלהם רך ועדין לא פחות משל נשים ונשים חזקות וקשוחות לא פחות מגברים. אני מעדיפה באופן אישי את הרכות וה"נשיות" אבל אני בשום פנים ואופן לא מייחסת את התכונות האילו למגדר מסויים אחד בלבד

אני חושבת שהמגמה כרגע היא

לשלב בין שני הדברים של נשיות ומעמד חברתי , בעקבות ההתפתחויות הרוחניות שנראה שהרבה מאיתנו חווים לאחרונה. שוויון זכויות לנשים הוא עניין חדש יחסית שהחל במאה 19 ובוא לא נשכח שמיליוני נשים חיות בדיכוי חוקי בעיקר בארצות מוסלמיות. גם כיום במדינות מערביות, נשים בכירות בפוליטיקה ובמגזר העסקי צריכות הרבה פעמים לבחור בין קריירה למשפחה ושימו לב שהרבה נשים שנמצאות בעמדות כח כיום מעולם לא הקימו משפחה משלהן (קנצלרית גרמניה לדוג') לעומת גברים במעמד זהה שבד"כ מצוידים בילדים ואישה. גם לדעתי הפמיניזם הישן עושה עוול לנשים, כי אנחנו בהחלט אמורות להיות שוות בזכויות אבל אין צורך לאבד את הנשיות שלנו בשביל זה. אני רק אסייג כמובן ואוסיף שאני מכירה נשים שאין להן כל מטרה להקים משפחה ככה שהן לא רואות בהצלחתן העסקית ויתור כלשהו.

snoopytush

New member
רציתי להוסיף ולומר שהדברים שכתבתי

לא נאמרו מביקורת. אני פשוט חושבת שכל ההגדרות לשני וגברי התערבבו ממזמן ושזה לא משהושבבעלות מגדר מסויים אחד בלבד. עם זאת את צודקת באמת האישה הייתה תחת דיכוי שנים רבות ואני רואה אצל נשים שעובדות במקומות עם הרבה גברים כמו בהייטק שהן מפתחות התנהגויות גבריות מסויימות. עם זאת רגישות ורכות זו עוצמה בפני עצמה. וזה בהחלט לא עוצמה פחותה מכוח פיזי. לפעמים אפילו יותר

רותי 11

New member
אני רואה שמה שניסיתי להעביר לא ממש הובן

אני לא אומרת שלא צריך שיהיה שוויון בין נשים וגברים זה משהו שחובה שיהיה. ואין קשר בין זה שהנשמה היא דואלית וכדומה אנחנו באנו לכאן במין אחד עם דגש על מין מסויים שמכיל תכונות מסויימות ברור שיש בתוכנו גם את התכונות של המין השני אבל באנו לחוות כאן חוויה כנשים או כגברים אני לא מנסה לעשות הפרדה לכל אחד מאתנו יש עוצמה שונה ולא סתם בחרנו להגיע כגברים או נשים אני מדברת על העוצמות שיש בנו הנשים ושאנחנו לוקחות את זה בפרשנות שלנו למקום אחר ואנחנו מתכחשות למי שאנחנו לעוצמה האמיתית שלנו ואנחנו מנסות לחקות את הגברים בדרך שלהם

snoopytush

New member
הקטע הובן פשוט

לי באופן אישי ההפרדה מפריעה. כי אני לא מרגישה ממש אישה וגם כי אני תוהה למה אם זה ככה יש למשל את תופעת הטרנסג'נדרים . למה אישה מרגישה גבר וגבר מרגיש אישה?

רותי 11

New member
זה כבר יותר קשור לזכרונות נשמתיים

הרבה פעמים זה בגלל שאותה נשמה חוותה בעיקר זכר וקשה לה להיות אישה ולהפך

אני דווקא מסכימה איתך אבל

זה מילכוד כי השוויון עדיין לא הושג במלואו ולכן נשים בעסקים ובפוליטיקה נחשבות כשחקניות "במגרש של הגברים". בשירות הצבאי שלי הייתי בסביבה גברית ומאד רציתי להוכיח את עצמי שאני שווה להם ביכולות הפיזיות שלי, יותר מאוחר הבנתי שזה מאמץ מיותר ושיש לי את היכולות המיוחדות שלי בתור בן אדם בכלל ובתור אישה בפרט.

רותי 11

New member
יפה פרפר - הבנת שאת שונה

וזה בסדר להרגיש ככה ולהתחיל לפתח את החוזקות שלך

רותי, את בעצמך יודעת שכל

תופעה בהסטוריה מתרחשת בגלים, ושכל תופעה כזאת, עד שהיא מגיעה לאיזון, היא צריכה קצת לקפוץ למעלה ולמטה עד שהיא מתאזנת. ממבט מעל רואים את זה באופן ברור יותר. אני מדברת על התפיסה הקולקטיבית של האנושות, לא במקומות ספציפים על גבי הגלובוס.

לא הבנתי את הקשר?

הסבירי בבקשה
עוד שאלה שאלתית ולא קשורה, מקווה שתוכלי לספק לי תשובה - האצטרובל - מה משמעותו הסמבולית מבחינה רוחנית? זאת כבר מחשבה ש.. נניח, מטרידה, או כבר כשבוע. ניסיתי למצוא מידע על כך בגוגל אבל לא היה משהו ברור חוץ מזה שבתרבויות פגאניות יש משמעות סמבולית, אולי של פוריות - לא רק הריונות אלא מושג הפוריות. וגם מתקשר לפה איבר בלוטת האצטרובל שבמוח, אולי חוץ מהדמיון החיצוני (?) קיימת גם משמעות סמבולית. (על בלוטת האצטרובל קל יותר למצוא מידע, ואחפשו כשאוכל.. אולי אז הדברים יתבהרו קצת)

snoopytush

New member
השערה פראית

נראה לי שיש סיכוי שזה קשור לפיריון. כי בתוך האצטרובל מבשילים צנוברים. והרבה..

רותי 11

New member
שלום לך חמודה - הבנתי את מה שכתבת

כמשהו אחר ועניתי לך על פיו בכל אופן לגבי בלוטת האיצטרובל אני יביא לך כאן קטעים מתקשור שקיבלתי לגבי הבלוטה והתפקיד שלה קטעים מהתקשור על בלוטת האיצטרובל שקיבלתי מההדרכה שלי בזמן הקורס. בהמשך יש עוד הסברים על הבלוטה ממקורות שונים. אותה בלוטה אשר נמצא במרכז המוח שלכם ,במרכז ראשכם, חשיבות רבה לה. כפי שהבנתם החשיבות היא מעבר לחשיבות הפיזית, יש פה חשיבות רוחנית גבוהה מאוד. אנו עושים זאת בהמשך ישיר לפתיחת צינורות התקשור שלכם, אחד תומך בשני, האצטרובל תומך באותם צינורות, הם עובדים כיחידה אחת בלתי נפרדת. אותה מערכת של עין שלישית, צינורות תקשור ואצטרובל, משולש, הן יוצרות משולש חשוב מאוד למערכת הרוחנית שלכם הן עובדות ביחד, אין נתק ביניהן. האצטרובל, אותה בלוטה אמנם קטנה היא, אך חשובה היא לעין ערוך. אותה בלוטה מתנוונת עם השנים, מכיוון שאינכם משתמשים בה בחלקים הרוחניים שלה, אינכם משתמשים בה לתקשור, או למצבים מטאפיזיים, ולכן היא מצטמקת, לא מפאת הגיל. ככל שתתפתחו רוחנית, היא תתפתח יחד איתכם, אין היא אמורה לגדול ברמה הפיזית, אבל היכולות שלה גדלות, היא קשורה לחיבורים לעולמות עליונים, יש לה יכולת ליצור קשר טלפאתי, דרך אותה עין שלישית, החיבור ביניהם יוצר את אותו קשר טלפאתי, לכן אותם אלה שעוסקים בטלפאתיה הבלוטה אצלם אם תבדקו אותה, מפותחת היא מאוד. אותה בלוטה משדרת לעין השלישית כאשר היא תתפתח, יכולת הראיה המטאפיזית שלכם תתפתח יחד איתה, כמו שציינו גם יכולת התקשור. היא שולחת אותות לאותם שני מרכזים, אותם צינורות תקשור, ואותה עין שלישית שלכם, היא בעצם המוח של אותם שני מרכזים, היא זו שמחליטה איך התקשורת תתקיים, איך הראייה תהיה, לכן החשיבות שלה גדולה לרמות המטאפיזיות, ליכולות הרוחניות שלכם, אותה בלוטה קטנה אך גדולה היא, ההזרמה היא מהאצטרובל אל הצינורות, מהאצטרובל אל העין השלישית, הזרימה לעיתים היא מעגלית, בין שלושתם, היא יכולה לשלוח אנרגיה במקביל, הן לעין השלישית, והן לצינורות התקשור אשר לכם. בבלוטה יש מאגר של מידע, משם הכול מתפשט לגוף, היא מרכזית, שם המרכז של תת המודע שלכם, משם מגיעות הפקודות אל ה-ד.נ.א, משם מגיעות חלק מהפקודות אל המוח, אל המוח המטאפיזי שלכם, אל המוח המואר שלכם, בהתאם לכך לד.נ.א המטאפיזי, לד.נ.א המואר, הרוחני, משם נשלחות הפקודות, לכן חשוב שהאצטרובל תתפקד כראוי, כדי שתהיו מחוברים להוויה, שלכם לאלוהות שבכם, כדי שתוכלו להיות מחוברים לחלקים הרוחניים והמטאפיזיים שלכם, ותוכלו לבצע את זה בצורה האולטימטיבית עבורכם ועבור הסביבה. עם הזמן אתם תגלו שלבלוטה יש ערך מרכזי, בהשפעה שלה על החיים הרוחניים, אתם תגלו לאט לאט דברים, היא יוצרת אצלכם איזון, איזון רוחני, כשהיא מתפקדת כראוי האיזון בהתאם, לכן חשוב להזין אותה. אלה היו קטעים מתוך התקשור על הבלוטה מאת אלינוס

תודה גדולה לך!

חשוב היה לי מאוד לקבל את המידע שנתת. כתבת: קטעים מהתקשור על בלוטת האיצטרובל שקיבלתי מההדרכה שלי בזמן הקורס. בהמשך יש עוד הסברים על הבלוטה ממקורות שונים. לא ראיתי שהוספת הסברים אלה, האם תוכלי להוסיפם? תודה (-: ועוד דבר - מתקיים דיון בפורום חלומות על מצב הנשמה בזמן החלימה - האם תוכלי להאיר את עינינו בנושא זה ולהוסיף מידיעותייך? אולי קיימת תקשור בנושא זה? להלן הדיון: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=210&MessageId=153726060 תודה גדולה לך, מראש (-:

רותי 11

New member
כשציינתי עוד הסברים הכוונה

לא לתקשור אלא לקטעים מרחבי האינטרנט

בלוטת האצטרובל -

האם ניתן לתקשר איתה ישירות כדי לפתוח ולהרחיב יכולות תקשור? אם כן, אשמח להדרכה בנושא זה.

רותי 11

New member
לא יודעת אם אפשר לתקשר איתה

אבל בהחלט ניתן לפתוח או לפתח אותה אולי תנסי דרך ההדרכות שלך לקבל הנחיה או לבקש לקרן אור מהבורא לרדת אל האיצטרובל ולהעיר ולהאיר אותה

למעלה