היי

פורמה

New member
../images/Emo140.gifהיי

שלום שלום לכולם!! אני רואה שהכל פ'סדהההה גם כשאני לא הראשונה לירוק תשובות 'פגרות לשאלות 'פגרות. זה הזמן לספר שנשארו לי עוד שתי הזדבנויות (יעני 2 זיבאנים אחרונים). אני כבר יום כן יום לא, האמת, בנתיים הכל אחלה. היום לקחתי כדור, ואת קודמו לקחתי שלשום, ובנתיים אני מרגישה כרגיל. אולי היו כמה פעמים היום שהרגשתי שבא לי סיגריה, אבל היו גם פעמים כאלה בזמן הזיבאן כך שאני לא ממש מתרגשת. זה בא והולך. וכשזה בא, זה לא מטריף אותי במיוחד. יעני, לא עושה עלי דאווינים. שיהיה בהצלחה לכולנו. <..ו..אני עוד פה...>

גלים111

New member
וואו פורמה...

שיהיה בהצלחה!
מחזיקה אצבעות שהמעבר מהזיבאן לאין-זיבאן יהיה קל. אבל במקרה שלך אין ממש סיבה לחשוש. את נשמעת בטוחה בדרך שלך. יום טוב מתוקה. ורק מחשבות טובות!

אלהלי

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo57.gif../images/Emo48.gifלחיי ההצלחה !

ואין לי ספק שאפילו בקלילות .. זיבאן כן או לא זה כבר ממש לא משנה כי את לא מעשנת.

בלי פורמה

אין פורום
תקראי מה קרה לי היום,ותביני כמה זה רודף אותנו, אולם לא נישבר כי החלטנו שאנו בצד השני וכך יהיה בהצלחה ללא זיבן ותישארי בפורום

פורמה

New member
הלוווו ברור שאני נשארת !

גם ברור שבלעדיכם לא היה לי מה לחפש פה. בהצלחה לנו.

זולו60

New member
הורה הורה

איזה יופי פורמה. היום קראתי כמה עמודים אחורנית כלי התפעלות על הדרך שעשית. טוב את מסיימת עם הזיבאן ואני התחלתי. היום זה היום הראשון שלקחתי 2 כדורים ולא להאמין כבר הסיגריות של אחר הצהריים לא היו טעימות לקחתי 3 שאכטות וזרקתי את הסיגריה. יש לי שתי בעיות אני מכורה לקפה לא יודעת מה לשתות במקום משקה שגם יספק אותי מו הקפה אני שותה 8 עד 10 כוסות ביום ונכון הסיגריות מתלוות. אהיה חכמה יותר עוד כמה ימים בינתיים שותה הרבה מים. אלהלי אני רואה שאת מתחילה לצבור ימים ללא עישון. ופורמה ויולי אתן הגיבורות של הפורום סליחה גם את גלים ואתה מצליף בלשונו. זו בטח הרגשה נהדרת להיות מנצח מנצח את הסיגריה הערמומית. ספארקלייט מה קורה תודה לך על העידוד מה התוכנית שלך מתי את מתח... אני נוסעת למספר ימים לנפוש במקום שאין בו מחשב. אז להתראות בעוד כמה ימים. בהצלחה הצלחה צלחה לחה חה ה בעזרת השם. מה זה הטמטום - זיבאן?

אלהלי

New member
לי עוזר תה צמחים למינהו

ממש גארות של תה צמחים.. המועדף זה לימונית ולואיזה אבל לעיתים מגוונת קפה אני שותה רק בבקר בשביל לפתוח את העיניים ואם הן נסגרות אחר הצהרים אז עוד אחד. שיהיה לך אחלה סוףשבוע.

פורמה

New member
וואלה קושקוש

אני בשלב שלך, עדיין לא הרגשתי שהסיגריות לא טעימות לי... אולי רק התחלתי לצמם את הכמות, אני כבר לא זוכרת. אני רק זוכרת שהכדורים לא עשו מעצמם שלא אעשן, אלא הייתי צריכה לעזור לתהליך. הכדורים הפכו את זה לאפשרי יותר עבורי (בעלת 0 כוח רצון ומשמעת עצמית שכמותי). שיהיה לך בהצלחה מאוד. אני אשמח לשמוע עדכונים וחוויות.

למעלה