היי new mag

LILACHE

New member
../images/Emo140.gifהיי new mag

לשאלתך למה המסרים ארוכים ולא תמציתיים התשובה היא שזאת שפת האחווה הלבנה,כך היא מתבטאת אני כלי להעברת המסרים אין לי על כך שליטה כי לתקשר זה בלי המיינד שמחה לשמוע שאהבת את המסר תודה לך וברכות של אור ממני לילך

אופיפה

New member
אפשר עוד הסברים?

מי זאת האחווה הלבנה? ואיך את יודעת שזה לא את אלא היא? מצטערת, לא מבינה כלום בתקשור. ואפילו קצת מפחיד אותי כל העסק הזה...

האחווה הלבנה הינה קבוצה של ישויות

מוארות. חלקם מגולמים כבני אדם כאן ועכשיו ותפקידם להוריד מסרים של אהבה רוך ותורמים לשפור החשיבה החיובית. הם אוהבים ואהובים, רכים וזורמים כמו אנרגיה של מים... הם עוטפים ומחבקים. הם אוהבים אותנו, בני האדם ורוצים בטובתנו העליונה. תודה לכם קבוצת האחווה הלבנה

New Mag

New member
תגידי לילך.....

מה שאת רושמת זה איך שזה מגיע... As Is.. ככה, בלי תוספות, בלי שינויים?? או שאת תקנת פה ושם? מוסיפה או משפרת או מבהירה? מעניין אותי לדעת

מהכרותי הקרובה אל לילך זה בדיוק זה

המסרים יורדים כמו בשירה... המלאכים הנרגשים רוצים לדבר בו זמנית ואז.... אחד נכנס לדברי השני אז אם נתרכז טוב וננסה לקרוא משפט ולקפוץ למשפט רביעי נבין יותר טוב את המסר... מי שמסוגל לקרוא בטכס את הרמזים והסודות יבין את המשמעות הכללית. אין התערבות של לילך בטכסט... היא מעבירה אותו ללא התערבות המחשבה בטכסט. עוד מעט יצא ספר ילדים שחלקו מתוקשר באותה שפה רק שם קצת התערבנו בטכסט על מנת שאנשים פשוטים כולל ילדים יבינו את המסרים.

למעלה