היי רותי

לירוני23

New member
../images/Emo140.gifהיי רותי

היי מזמן לא הייתי כאן,מה שלומך? רשמתי לך במסרים פרטיים את שמות הנשמות הפועלות. אני פונה אליך בעיניין של זוגיות.זהי מערכת שאני יודעת שנימשכת מגלגול קודם. היינו בעל ואישה,ומערכת היחסים ניגמרה בטראומה שהוא רוצח אותי ליד הילדים שלי! זהי הייתה חוויה ואני ממליצה לכל אחד לעבור שיחזור גילגולים. העיניין הוא שגם בחיים אלו ניפגשנו,האהבה היתה גדולה אבל איתה גם הקושי,אז הוא לא רצה להתחחיב אח"כ כן ואז אני לא רציתי. היום אני רוצה לחזור להיות איתו,אין לו מישהי אבל הוא לא בעיניין עכשיו לזוגיות. אני רוצה להתנתק ומאוד קשה,וגם לו,קשה להיות מנותק ממני. אם תוכלי לעזור לי לפענח מה פשר מערכת היחסים בנינו? שלא היינו ביחד בתקופת נתק ארוכה התגלתה לפניי מדריכה שלו היא אמרה שהיא מדריכה משותפת שלנו,והיא תמיד אמרה לי שאני צריכה ללמד אותו לאהוב..... והיא תמיד היתה מנסה לקרב בנינו..... אח"כ הגיעה עוד אנרגיה ואמרה לי שהיא ילד שלי ולשו מגילגול קודם...והודיעה לי על ההריון שיגע אליי בעוד חצי שנה....ואני צחקתי ולא האמנתי ובאת זה קרה! למרות שעשיתי הפלה(וזה לא היה ממנו)למרות שזה היה יכול להיות,אבל אז לא רציתי להיות איתו ויצאתי עם מישהו אחר. אין לי שאלה ממש ספציפית אבל יש לי קושי להתנתק ממנו,ומצד שני לבנות איתו מערכת יחסים מבוססת! אם תוכלי לקבל מסר בתיקשור שיעזור לי להתמודד או לתת לי כיוון כי אפשר לומר שאני חסרת אונים. ותמיד כל מערכת יחסים אחרת של ניגמרת ואני מוצאת את עצמי איתו. שאני איתו אני מרגישה שלם,אני לא יודעת איך לתאר את העיניין הזה,אבל פשוט אני לא צריכה לשאול אותו דברים כי אני יודעת כבר איך הוא מרגיש....ומה הוא חושב.שאני איתו אני מרגישה באמת שלמה מבפנים. אולי זה נשמע לא כל כך טוב....אבל אני יוצאת עושה חיים גם בלעדיו ויש לי המון חברים,ובכל זאת הוא חלק גדול ממני. אני אשמח לתשובתך ולמה שיעלה לך לומר לי. תודה רותי את מקסימה!

רותי 11

New member
לירוני חמודה

את מוצאת את עצמך איתו שוב ושוב משום שעדיין לא עשיתם את התיקון שלכם כמו שציינת שבגלגול קודם שלכם הוא רצח אותך אז בהחלט יש כאן תיקון נשמתי ועד שלא תעשו את זה לא תוכלו לנתק את הקשר שלכם שאלה לי אלייך: כאשר עשית שחזור גלגולים לא עשית את התיקון הנשמתי של אותו גלגול? תראי חמודה התיקון הוא יותר שלו מאשר שלך, משום שהוא רצח אותך, את באת לעזור לו לתקן ולכן נשמתך מושכת אותך לשם, את כאילו מחכה לסליחה שלו ולקבלה המלאה שלו ולכן את לא מצליחה לשחרר אותו, אם הוא לא מצמליח לעשות את זה את צריכה לשחרר אותו בכל אופן לשחרר את עצמך ממנו, את לא יכולה להיות תלויה בו, בתוכו יש פחד לא מובן ולכן הוא לא מוכן להתחייב, בזכרון הנשמתי שלו יושב פחד שזוגיות יכולה להסתיים באסון וזה משפיע עליו בלי להיות מודע לכך. מה שעלייך לעשות זה תהליך סליחה מולו, וכמו שאת יודעת את לא חייבת לעשות את זה מולו בפיזי, במקרה הזה לעשות תהליך כזה מולו בפיזי זה לא יתן הרבה מהסיבה שהוא לא יבין מה את רוצה ממנו, את צריכה לזמן את נשמתו ולעשות את התהליך הזה מולה כדי לשחרר את שניכם.

לירוני23

New member
היי רותי

בשיחזור שעשיתי,היא אמרה לי שאני יחזור לתמונה שהוא רוצח אותי ואז שאני לא יתן לו לירצוח אותי וכך עשיתי,זה נקרא תיקון? בכל אופן את חושבת שמקומי לא איתו? שלא תביני אני לא דבוקה אליו הספקתי להיות מאוהבת באחרים. ולעיניין הרוחני בנינו אין ממש מקום בעניי,ז"את למרות כל ההתגלות שהיתה לשנינו ולמה שחוויתי איתו,אני לא ישקר זה כייף גדול ואנרגיות גבוהות שהיו מעיפות אותי גבוה,אבל אני לא נותנת לזה מקום. הוא קשה לי גם בחיים האלו כאן,למרות שבשיחזור שעשיתי הוא היה אדם רגוע וכל הזמן ראיתי אותו מנשק אותי ומחבק אותי. הוא רצח אותי כי חשב שבגדתי בו,ואני לא בגדתי. רותי אני יכולה לדעת מה התיקון? או מה אני צריכה ללמד אותו? תודה יקירתי....

רותי 11

New member
תיקון אפשר לדעת אם

המוות הישתנה. היא התקדמה איתך בזמן השיחזור למוות לאחר השינוי? אני כתבתי לך מה התיקון - הוא היה צריך לקבל אותך איך שאת, בלי התניות וכאלה.

לירוני23

New member
../images/Emo23.gifהיי רותי

לא לא המשכנו למוות לאחר השינוי.בסוף השיחזור כאילו נישארתי בחיים והוא לא רצח אותי זא"ת שאחריי שהגנתי עליי שלא ידקור אותי עם הסכין,שזה מה שהיא אמרה לי לעשות. זה היה ככה השיחזור:ראיתי את הבית ואותי והוא בא אליי ונישק אותי וחיבק והיה מסביבי,ואח"כ ראיתי שהוא בחדר במיטה מתוח ולא רגוע ואני הייתי רוח שמעליו וראיתי שהוא לא רגוע,ואז היא אמרה לי שאני מתה ושאני צריכה לחזור לרגע המוות,ואמרתי שאני לא יודעת איך חוזרים,ואז פתאום ראיתי אותי מסתובבת בבית והוא בא אליי עצבני וכועס ועמדתי ליד השולחן הערוך ומשם הוא לקח סכין ודקר אותי בחזה ונפלתי וראיתי את עצמי יוצאת מהגוף והילדים שלנו שהיו קטנים התחילו ליבכות.ואז היא אמרה לי לחזור לתמונה הזאת ולא לתת לו לדקור אותי וכך עשיתי,הוא בא והגנתי על עצמי והוא הלך ואז סיימנו ככה את השיחזור והיא החזירה אותי.... ככה היא עשתה איתי את השיחזור,אני לא יודעת למה את מתכוונת אבל אולי זה התיקון של המוות בשיחזור לא? תודה יקירה

רותי 11

New member
זה לא תמיד מספיק

מהסיבה שאולי זה רק דמיון מודרך. הרי איך אפשר יהיה לדעת אם אכן בוצע התיקון? עושים את התיקון עצמו ואז ממשיכים רואים איך החיים השתנו או יותר נכון איך שהם היו צריכים להיות מלכתחילה, ואז להגיע למוות שוב ושם צריך להיות שינוי הן בצורת המוות והן בגיל עצמו. בכל אופן ככה אני למדתי

למעלה