../images/Emo140.gifהיי רותי
היי מזמן לא הייתי כאן,מה שלומך? רשמתי לך במסרים פרטיים את שמות הנשמות הפועלות. אני פונה אליך בעיניין של זוגיות.זהי מערכת שאני יודעת שנימשכת מגלגול קודם. היינו בעל ואישה,ומערכת היחסים ניגמרה בטראומה שהוא רוצח אותי ליד הילדים שלי! זהי הייתה חוויה ואני ממליצה לכל אחד לעבור שיחזור גילגולים. העיניין הוא שגם בחיים אלו ניפגשנו,האהבה היתה גדולה אבל איתה גם הקושי,אז הוא לא רצה להתחחיב אח"כ כן ואז אני לא רציתי. היום אני רוצה לחזור להיות איתו,אין לו מישהי אבל הוא לא בעיניין עכשיו לזוגיות. אני רוצה להתנתק ומאוד קשה,וגם לו,קשה להיות מנותק ממני. אם תוכלי לעזור לי לפענח מה פשר מערכת היחסים בנינו? שלא היינו ביחד בתקופת נתק ארוכה התגלתה לפניי מדריכה שלו היא אמרה שהיא מדריכה משותפת שלנו,והיא תמיד אמרה לי שאני צריכה ללמד אותו לאהוב..... והיא תמיד היתה מנסה לקרב בנינו..... אח"כ הגיעה עוד אנרגיה ואמרה לי שהיא ילד שלי ולשו מגילגול קודם...והודיעה לי על ההריון שיגע אליי בעוד חצי שנה....ואני צחקתי ולא האמנתי ובאת זה קרה! למרות שעשיתי הפלה(וזה לא היה ממנו)למרות שזה היה יכול להיות,אבל אז לא רציתי להיות איתו ויצאתי עם מישהו אחר. אין לי שאלה ממש ספציפית אבל יש לי קושי להתנתק ממנו,ומצד שני לבנות איתו מערכת יחסים מבוססת! אם תוכלי לקבל מסר בתיקשור שיעזור לי להתמודד או לתת לי כיוון כי אפשר לומר שאני חסרת אונים. ותמיד כל מערכת יחסים אחרת של ניגמרת ואני מוצאת את עצמי איתו. שאני איתו אני מרגישה שלם,אני לא יודעת איך לתאר את העיניין הזה,אבל פשוט אני לא צריכה לשאול אותו דברים כי אני יודעת כבר איך הוא מרגיש....ומה הוא חושב.שאני איתו אני מרגישה באמת שלמה מבפנים. אולי זה נשמע לא כל כך טוב....אבל אני יוצאת עושה חיים גם בלעדיו ויש לי המון חברים,ובכל זאת הוא חלק גדול ממני. אני אשמח לתשובתך ולמה שיעלה לך לומר לי. תודה רותי את מקסימה!