עוד מאמאר שלי שנראה לי שלא הכנסת כי
הוא קצק מדי. אם כן אז תגידי ואני ינסה להרחיב. אבל זה היה פשוט כל כך כיף שאני חייב שזה ייכנס למאמרים: טיול בעקבות הביטלס: הנה לפניכם הטיול הכיף ביותר בעולם שאני עשיתי ואני ממליץ. אני יספר לכם על הכל עכשיו. טסתם סבבה... אני יתחיל ממה שקורה אחרי שמגיעים לליברפול. סעו למלון "A Herd Days Night Hotel" ושכרו חדר. אם החדר עוד לא מוכן טיילו מעט בליברפול... את היום הראשון קחו כמנוחה... (אחרי שהגעתם בטח תרצו לנוח...) יום שני: קומו וסעו למוזיאון "The Beatles Story" שנמצא באלברט דוק. מוזיאון שמוקדש כולו לארבעת המופלאים! את היום הזה תקדישו למוזיאון... (פירוט על המוזיאון בסוף) יום שלישי: קומו וקחו סיור ב-"Magical Mystery Tour" אוטובוס מועתק מהסרט של הביטלס שאתם מסיירים בליברפול בכל מיני מקומות... את היום הזה תקדישו לסיור (פירוט בסוף). יום רביעי: יום נסיעה ללונדון. סעו לאולפני אבי רוד וכמובן שחזרו את עצמכם במעבר החצייה המפורסם!!! פירוטים: The Beatles Story (המוזיאון): למרות שתקדישו לו יום שלם. הכי הרבה שתוכלו להיות שם הוא בערך 4 שעות כי אז כבר תמצו את העניין. מטיילים במוזיאון לבד. אין הדרכה (לפחות לי לא היה...). יש מלא מסדרונות כאלה יפים! אתם נכנסים רואים את הקבלה ואת הכניסה וזה ויש בזכוכית גיטרות שלהם!!!!!! ממש יפה עם כל מיני תמונות וזה... ויש כל מיני חדרים. יש שם גם פינה למכתבים לג'ורג' הריסון שמת ב-2001 מכל מיני מעריצים. בכניסה נמצאת גם החנות הגדולה אבל אליה כדי לחזור בסוף... ועכשיו לחדרים: יש חדר שהוא שיחזור של הקווארן שזה המועדון שבו הלהקה התחילה וברקע שומעים שירים שהם ניגנו שם והכלים שלהם שם וזה נורא יפה. יש חדר שנקרא "החדר הלבן" שזה החדר של הקליפ "Imagine" עם הפסנתר הלבן וברקע שומעים את השיר. יש חדר של הצוללת הצהובה ויש ברקע את המוזיקה של זה. יש חדר עם מסכי ענק שרואים שם סרטים! ולארוך כל המסדרונות הארוכים יש מלא תמונות!!! לסיום כדי לכם להגיע לחנות הגדולה שבה יש ממש דברים גדולים!!! עולם הביטלס ממש!! כל המוזיאון ממש כיף!! Magical Mystery Tour (הסיור באוטובוס): אתה נכנס לאוטובוס שהוא העתק מדויק מהסרט מ-1967! הסיור יוצא מאלברט דוק ליד פסל פח גדול של צוללת צהובה. האוטובוס עובר בכל בתי הספר האמיתיים שלהם והמקומות בהם הם נהגו להסתובב. האוטובוס מגיע גם לסמטת פני (פני ליין), לשדה התות האמיתי ולקבר של אלינור ריגבי. הסיור הקסום נגמר , ברחוב שכרוך יותר מכל בהיסטוריה של הביטלס - רחוב מתיו. זו סמטה צרה, באורך 150 מטרים, שלכל אורכה אי אפשר לחמוק אפילו לשנייה מהעלאת זכרה של הלהקה! במרכז הסמטה נמצא הקווארן המשוחזר שאין להרחיב עליו את המילים!!! לאורך רחוב מתיו ניצבים ארבעה פסלי ארד של ג'ון לנון, פסל אחד של כל הלהקה ופסל אחד של ראשי החברים. יש ברחוב מתיו מלא דוכנים וחנויות הקשורים לביטלס ואפשר לבלות שם שעות!!! כדאי לנסות! זה כיף! זה מרגש! זה מדהים!!!