היי לכולם!

B a m B a m

New member
../images/Emo140.gifהיי לכולם!

אני די חדשה כאן ואני לא מכירה את כולם פה אז בבקשה תכתבו את: השם הגיל ועוד כל מה שאתם רוצים. תודה.

100police

New member
היי...

ברוכה הבאה, קוראים לי ארנן, אני בן 11, הממ... אולי לא כולם יודעים, אבל אני אוהב את הביטלס.

היי

אני היחיד נראה לי בפורום שלא שינה את השם האמיתי שלו. אני רענן פוגל ואני עוד חודשיים בערך יהיה בן 13. פאק, Police100 אתה בן 11?? ווויי נראה שאני ואתה הכי קטנים בפורום. אגב, בת כמה את?

100police

New member
ברררר

מכיוון והסברתי את זה פעם אחת ונראה לי שאתה היחיד שזה מעניין אותו, למעשה זו טעות מעצבנת ונפוצה בין התאריך הלועזי והעברי. אני אמור להיות עכשיו בין 12- אבל תקוע אותי שנה מתחת... סה"כ תגיד שאני בין 11, כי כל זה קטע מסובך...

SmallVille Girl

New member
שלום לך !!!

א. ספרי על עצמך מה שמךך.. שמי מיטל עוד 8 ימים יום הולדת !!!! 16 .. אמממ.. הביטל שאני הכי אוהבת הוא פול כמובן :) וזהו :) לסיום תמונה : למה דופי פנדה נכחדים :))

i am lucy

New member
שלווווום../images/Emo24.gif

אני לוסי (מיכל)! בת 14 וקצת... הביטלס האהוב עלי הוא פול
תהני פה!

B a m B a m

New member
היי

אני גבריאלה אניבת 14 והביטל האהוב עי הוא ג'ון כמובן..... והג'ון בחתימה שלי הוא ג'ג'ג'ג'ג'ון לללללללללללללנון כמובן!

מאור 87

New member
היי במבה!! ../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה! מה בדיוק את רוצה לדעת? אני מאור, בן 17 מכפר סבא. הביטל האהובה עליי היא יוקו..
סתם, ג'ורג' כמובן.. ספרי על עצמך..

לבמבם

אני לא יודע בת כמה את ואם את יודעת או לא יודעת אבל כדי שכל מיני ילדים לא ינסו להתנקש בחייך תדעי שני דברים נורא חשובים: מה זה לשרשר ומה זה לנצל"ש? לשרשר- קשה להסביר אחרי שהבנתי... "לפתוח שרשור חדש" זה לפתוח נושא חדש. אם יגידו לך "למה לא שרשרת?!" מתכוונים שאם את רוצה להגיב להודעה מסוימת תלחצי הוספת תגובה ולא הוספת הודעה. לחצי הוספת הודעה רק שברצונך לפתוח נושא חדש! לנצל"ש- נגיד אם את רוצה להגיד משהו שלא קשור לנושא שמדברים עליו אבל את לא רוצה לפתוח עליו דיון חדש. אז את רושמת בשיחה אחרת תגובה ואת רושמת בכותרת נצל"ש ואז כולם מבינים שזה נושא שלא קשור להודעה שלך. סבבה? זה לטובתך כדי שפוליס100 וגרמה וכל מיני פסיכופטים לא ירצחו אותך מעצבים..

נצל"ש חשוב!

איפה מנהלת הפורום לעזאזל?! מה הבעיה שלה להכניס מאמר שאני כותב? מה לא היה בסדר בו קיבינמאט?!! תיקנתי! תיקנתי! לא ראיתם את התיקון, קיבינמאט! אי אפשר לשמוך על אף אחד יותר! שעה לקח לכתוב את זה שעה! אפילו לא "תודה על נסיונך לעזור" או משהו! אבל סתם ככה? להתעלם?! למה? זה בני אדם? מה עשיתי??!! אאהההההה!!!!! נ.ב- לא לקחת ללב... לקחת לריאות!!!!!

אם איבדת את המאמר ואת לא מוצאת אותו

אז הנה הוא שוב... הסרט הוא סרט פרודיה על הביטלס. הסרט מתחיל שרואים ילדות צועקות ורואים את הלהקה יוצאת ממטוס (מעכשיו תדעו כשאני אומר הלהקה אני מתכוון ל-"Rutles"). הלהקה כוללת את נסטי (ג'ון), דירק (פול), סטיג (ג'ורג') ובארי (רינגו). במהלך כל הסרט יש כזה קריין שמספר את סיפור הלהקה ומראיין אנשים. הוא מספר טיפה על ההתחלה ועל הימים שהם הופיעו בקווארן. הלהקה כובשים שיאים בליברפול. הם מוציאים סינגל ראשון עם 2 שירים שנמכר בכל העולם כמו משוגע. הם מוציאים את אלבומם הראשון שנקרא "Meet The Rutles" מופיעים מול המלכה ונוסעים לסיבוב הופעות ראשון באמריקה. הם מתארחים בתוכנית של אד סאליבן וכובשים את אמריקה! כשחוזרים למולדתם מוציאים הלהקה כבר סרט ראשון שמלווה באלבום שנקרא "A Hard Days Rut" יש קליפ כזה מהסרט וזה נורא מצחיק. אחר כך רואים אותם במלא סיבובי הופעות בכל רחבי העולם. ואז שהם חוזרים הם מוציאים את הסרט "Ouch!" שזה ירידה על "Help!" וזה קורע מצחוק!! זה אחד הקטעים הכי טובים בסרט לדעתי. הלהקה עוברת לתקופה שונה. הם מפרסמים תה ומחליפים לבגדים מוזרים. הם מפסיקים עם הופעות ומוציאים את אלבומם הרביעי והכי מוזר שנקרא "Sgt Rutters Darts Club Band" כמה שהוא מוזר הוא נורא מצליח! הלהקה מקיימים מפגש מיוחד שבו הם מנגנים שיר חדש שלהם שנקרא "Love Life". הם עושים הפסקה ונוסעים להודו. הם שומעים שהאמרגן שלהם מת אז הם חוזרים ומתראיינים בקטע ממש מצחיק! הם יוצאים בפרויקט חדש ומוציאים סרט שלישי שמלווה באלבום שנקרא "Tragical History Tour" ויש את הקליפ המחודש שלהם ל-"I Am The Walrus" וזה ממש מצחיק! גם אחד הקטעים הטובים ביותר! הלהקה מקימים חברה משלהם שנקראת "Rutle Crops" שהסמל הוא בננה. ויש קטע כזה מצחיק שאתם חייבים לראות כדי להבין. עכשיו אם אני יספר את זה לא יהיה מצחיק... הלהקה מוציאה סרט שנקרא "Yellow Submarine Sandwich" ללא אלבום שמלווה אותו. הלהקה מוציאה את האלבום "Shabby Road" שאין שם משהו כזה מצחיק... אבל נחמד... אז הם מופיעים על הגג עם חידוש ל-"Get Back" ממש מצחיק! הם מוציאים את אלבומם האחרון שיוצא יחד עם סרט שנקרא "Let It Rot" ואז הם תובעים אחד את השני ומתפרקים. כל הסרט כמובן מלווה בראיונות שהקריין מראיין אנשים וזה ממש מצחיק! מלא פאשלות של הקריין וכל הסרט פשוט גדול!! קורע! חובה!! סרט לא ארוך: 70 דקות

שיט!

לא ראיתי שהכנסת אותו! סליחה!!!! סליחה באמת סליחה! על הצעקות והעצבים המיותרים!!! סליחה סליחה!!!! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה!!!!!!!!!!!!!!!!!! באמת סליחה!!!!! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! סליחה! את סולחת?
U!!!! תודה לאל משהו שלי נכנס למאמרים! נ.ב- שוב סליחה!!

עוד מאמאר שלי שנראה לי שלא הכנסת כי

הוא קצק מדי. אם כן אז תגידי ואני ינסה להרחיב. אבל זה היה פשוט כל כך כיף שאני חייב שזה ייכנס למאמרים: טיול בעקבות הביטלס: הנה לפניכם הטיול הכיף ביותר בעולם שאני עשיתי ואני ממליץ. אני יספר לכם על הכל עכשיו. טסתם סבבה... אני יתחיל ממה שקורה אחרי שמגיעים לליברפול. סעו למלון "A Herd Days Night Hotel" ושכרו חדר. אם החדר עוד לא מוכן טיילו מעט בליברפול... את היום הראשון קחו כמנוחה... (אחרי שהגעתם בטח תרצו לנוח...) יום שני: קומו וסעו למוזיאון "The Beatles Story" שנמצא באלברט דוק. מוזיאון שמוקדש כולו לארבעת המופלאים! את היום הזה תקדישו למוזיאון... (פירוט על המוזיאון בסוף) יום שלישי: קומו וקחו סיור ב-"Magical Mystery Tour" אוטובוס מועתק מהסרט של הביטלס שאתם מסיירים בליברפול בכל מיני מקומות... את היום הזה תקדישו לסיור (פירוט בסוף). יום רביעי: יום נסיעה ללונדון. סעו לאולפני אבי רוד וכמובן שחזרו את עצמכם במעבר החצייה המפורסם!!! פירוטים: The Beatles Story (המוזיאון): למרות שתקדישו לו יום שלם. הכי הרבה שתוכלו להיות שם הוא בערך 4 שעות כי אז כבר תמצו את העניין. מטיילים במוזיאון לבד. אין הדרכה (לפחות לי לא היה...). יש מלא מסדרונות כאלה יפים! אתם נכנסים רואים את הקבלה ואת הכניסה וזה ויש בזכוכית גיטרות שלהם!!!!!! ממש יפה עם כל מיני תמונות וזה... ויש כל מיני חדרים. יש שם גם פינה למכתבים לג'ורג' הריסון שמת ב-2001 מכל מיני מעריצים. בכניסה נמצאת גם החנות הגדולה אבל אליה כדי לחזור בסוף... ועכשיו לחדרים: יש חדר שהוא שיחזור של הקווארן שזה המועדון שבו הלהקה התחילה וברקע שומעים שירים שהם ניגנו שם והכלים שלהם שם וזה נורא יפה. יש חדר שנקרא "החדר הלבן" שזה החדר של הקליפ "Imagine" עם הפסנתר הלבן וברקע שומעים את השיר. יש חדר של הצוללת הצהובה ויש ברקע את המוזיקה של זה. יש חדר עם מסכי ענק שרואים שם סרטים! ולארוך כל המסדרונות הארוכים יש מלא תמונות!!! לסיום כדי לכם להגיע לחנות הגדולה שבה יש ממש דברים גדולים!!! עולם הביטלס ממש!! כל המוזיאון ממש כיף!! Magical Mystery Tour (הסיור באוטובוס): אתה נכנס לאוטובוס שהוא העתק מדויק מהסרט מ-1967! הסיור יוצא מאלברט דוק ליד פסל פח גדול של צוללת צהובה. האוטובוס עובר בכל בתי הספר האמיתיים שלהם והמקומות בהם הם נהגו להסתובב. האוטובוס מגיע גם לסמטת פני (פני ליין), לשדה התות האמיתי ולקבר של אלינור ריגבי. הסיור הקסום נגמר , ברחוב שכרוך יותר מכל בהיסטוריה של הביטלס - רחוב מתיו. זו סמטה צרה, באורך 150 מטרים, שלכל אורכה אי אפשר לחמוק אפילו לשנייה מהעלאת זכרה של הלהקה! במרכז הסמטה נמצא הקווארן המשוחזר שאין להרחיב עליו את המילים!!! לאורך רחוב מתיו ניצבים ארבעה פסלי ארד של ג'ון לנון, פסל אחד של כל הלהקה ופסל אחד של ראשי החברים. יש ברחוב מתיו מלא דוכנים וחנויות הקשורים לביטלס ואפשר לבלות שם שעות!!! כדאי לנסות! זה כיף! זה מרגש! זה מדהים!!!

100police

New member
אחלה תיקון של המאמר...

ונ.ב.- הרגע נכנסת לקהילת הבלתי שפויים של הפורום...

Another Girl

New member
../images/Emo12.gif

לפני שאתה רץ לפרסם הודעות זועמות של מרמור אולי כדאי שאשכרה תבדוק אם המאמר שלך כבר לא מופיע במאמרים. והוא...כבר מופיע. בכל אופן, כמו שאמרתי- לא כל מאמר יופיע באופן אוטומטי במאמרים,אפילו אם ישקיעו בו המון.(ואני מעריכה את זה,כמו שדווקא כן הגבתי לך בשרשור הראשון עם התמונות) הוא צריך להיות גם איכותי ומנוסח היטב. הכנסתי את המאמר שלך,אבל עדיין אני חושבת שצריך לעבוד עליו ולהוסיף עוד פרטים והרחבה.

למעלה