היי לוליטה,

liz261

New member
../images/Emo140.gifהיי לוליטה,

מזל שאת כאן בכדי לענות לי, אף אחד לא עונה לי, חשבתי שיש כאן אנשים אשר מדברים קצת, לא משנה על מה, אפילו צחוקים, אבל אף אחד לא פונה אלי, אולי ביגלל זה שיש כל כך הרבה שלא יודעים למי לפנות, איך את עושה בכדי לדבר קצת עם כולם, אולי תלמדי אותי, אני חדשה בכל הדברים האלו, ואני גם גרה כל כך רחוק (לי נדמה לפחות) שהאנשים לא מעונינים , טוב מחכה לתשוב ממך אני חושבת חיובי......

יוליקה

Member
מנהל
ליז, בפורומים לא פונים בהודעה אישית

גם לא למנהלת הפורום. עושים זאת במסר אישי. בינתיים אינני מבינה על מה את רוצה שנענה לך?

אסביר לך

היא רוצה שתגידי לה שאת אוהבת אותה. חסכי ילדות. כתבתי על זה שיר המופיע כיום בספר: זה נקרא - ילדות עשוקה:

../images/Emo39.gif../images/Emo42.gif בוקר טוב ליז וכולם

צ'מעי ליז, כדי להשתלב בפורום צריך גם להגיב להודעות של אחרים. להביע את דעתך גם על מה שמציק להם או על מה שהם חושבים. כמו כן, יש לקחת בחשבון שלפעמים נושא שמישהו מעלה לא מענין את אף אחד או מענין רק אחד או שניים. לא להיפגע מזה. להעלות נושא אחר. לאט לאט זה יבוא. את תראי בעוד זמן קצר, אם תשמעי לעצותיי, את תרגישי מאד בנוח וכולם יגיבו לך. יום נפלא לכולנו

עמוס46

New member
בריאות באילת ובאר שבע

בוקר טוב. קודם כל גם שעמום - זה גם נושא לדיון. בואו נדבר על בריאות ואיכות הסביבה (ראו כתבה עליונה).

יאללה, הולך עמוס../images/Emo199.gif

בוא נדבר על שיעמום. משעמם לך
ספר על זה כי לי לגמרי לא משעמם ואני לא מספיקה לעשות רבע ממה שאני צריכה או רוצה לעשות. בא לי להשתעמם גם. שיעמום זה מנוחה אצלי
וברוך הבא

עמוס46

New member
שיעמום, תשובה ל-לוליטה9999

צהריים טובים לך ולכל מסטלבתים. אני אחד שהתחיל לעבוד בגיל 14 ולמחרת התחלתי לספור כמה נשאר לי עד לפנסיה. רק ב-99 הצלחתי לצאת לפנסיה מוקדמת. ומאז אני נהנה מכל רגע, כל יום חסרים לי 5-6 שעות, כולל שישי-שבת. הלוואי שלא יהיה יותר גרוע עוד 50-60 שנה. שבת שלום.

maxima

New member
גם אני גימלאית וחסרות לי כמה שעות ביממה../images/Emo13.gif

../images/Emo98.gifשעמום

האמת לא מכירה את המושג הזה, היום אני מתאמנת על המושג, להתבטל בלי להתנצל, תענוג בשבילי מידי פעם להפסיק הכל וסתם להיות להנות מבטלה בלי להרגיש משועממת אלא מאושרת, במרוץ של החיים פשוט שוכחים להנות מהחיים, לשבת סתם על החוף מול הגלים ופשוט לחיות ולהנות מרגעים קסומים של שקט ושלווה והרבה אהבה, קודם לעצמי ואחכ" לסביבה, אמן

להתבטל בלי להתנצל!!!

אני צריכה לעשות את זה. עוד מימי פרק אלף שלי אני תמיד מסתירה אם אני חס וחלילה הולכת לנוח אחר הצהרים. חמותי דאז ז"ל ויתר המשפחה, אף פעם לא הבינו את המשמעות של לנוח. לכן אני למדתי להמציא כל מיני סיפורים כשלא מצאו אותי כי ישנתי ועד היום לא יצאתי מזה. כאילו לא נעים לי סתם לנוח.

../images/Emo179.gifלולי יקרה, יחי הבטלה../images/Emo176.gif

חחחח רוצה שאהייה המאמנת שלך? נעים מת אצלי מזמן היום אני חיה בכייף והנאה כמו פרפר, צבעונית וחופשיה, הולכת היום בערב לחוף תא" להנות מהשקיעה החברותא והבטלה, בריאות והנאה לכולם, אמן

למעלה