היי כולם..

../images/Emo140.gifהיי כולם..

אוטוטו אני ניגשת לתיאוריה.. ויש לי קצת הרבה שאלות:) על מה אני צריכה הכי להתכונן טוב? ועל מה אני לא צריכה להתכונן בכלל(אם קיים דבר כזה):) איזה טיפים אתם יכולים להביא לי שאני אצליח בתיאוריה? האם יש שאלות שהם אוהבים לתת ונותנים אותם הרבה? וכמה על השיעורים אממ כשאני באה לשיעור הראשון המורה מראה לי איפה נמצא הברקס קלאץ' גז וכל זה.. כי אני לא מבינה כלום:// ולא יודעת איפה זה נמצא ומתי צריך קלאץ' והילוכים וכאלה.. גם אתם הייתם כמוני בהתחלה? או שזאת רק אני?!?! החודש היה לי 16 וחצי מתי בערך אני צריכה להתחיל ללמוד עם מורה נהיגה אם בגיל 17 אני רוצה טסט:) בערך מתי עוד חודש? חודשיים? אוהבת שרוני:)

Krishi

New member
../images/Emo13.gif

לתיאוריה כדאי להתכונן על הכל כי אי אפשר לדעת איזה שאלות יהיו בבחינה. השאלות נבחרות באופן אקראי לחלוטין. הכי טוב זה לשנן את החומר ולעשות הרבה מבחנים לדוגמא שיש או באתרים ללימוד תיאוריה או בספר תיאוריה עצמו (עדיף ללמוד מהספר הכחול שיוצא כל שנה במהדורה חדשה ומעודכנת, נראה לי כבר יש לשנת 2006) את לא היחידה בעולם שלא הבינה כלום בנהיגה לפני שהתחילה עם השיעורים. אל תדאגי... המורה יסביר לך הכל מההתחלה עד הסוף. אני ממליץ לך להתחיל ללמוד חודשיים-שלוש לפני גיל 17 ותעשי 2-3 שיעורים בשבוע ככה שלקראת גיל 17, במידה ויילך לך טוב, תהיה מוכנה כבר לטסט. המון בהצלחה

M o l

New member
../images/Emo6.gif עכשיו קראתי את התגובה שלך

והגבנו בערך אותו דבר. אולי זה השם...
.

M o l

New member
צהריים טובים.

תיאוריה זה מבחן יחסית פשוט אשר מידת ההצלחה בו נקבעת לפי כמות ההשקעה בלימודים לבחינה. צריך ללמוד הכל, לא צריך לחפף בכלום, אלו דברים שיכולים לעזור לך (ולפעמים לדעת אותם תורם לבטיחות שלך על הכביש). צריך גם ללמוד ולדעת על המנוע. שבמקרה הצורך תדעי לבדוק שמן, מים, למלא לחץ אוויר בגלגלים וגם לדעת להחליף גלגל. אם את מפחדת מהקטע הטכני בלמידה פשוט תבקשי מאחד ההורים, אח גדול, חבר או כל בן אדם שמתמצא מעט (תוודאי רק שהבן אדם שמסביר לך יודע על מה הוא מדבר, לאנשים יש נטייה לחשוב שהם יודעים אבל הם לא). טיפים להצלחה בתיאוריה
ללמוד טוב, לתרגל הרבה. לא לגשת למבחן אם לא פתרת כמה וכמה מבחנים בהצלחה, פשוט חבל על הכסף. בקשר ללימודים המעשיים, רוב האנשים שמתחילים ללמוד נהיגה לא יודעים כלום, המורה יסביר לך הכל מ-0. לדעתי תתחילי חודשיים שלושה לפני גיל 17 ואל תסחבי עם התיאוריה יותר מידי. לא כדאי לעבור את השיעור ה-10 בלי תיאוריה, לדעתי. שבת שלום
.

למעלה