היא רוקדת

קסומה

New member
../images/Emo140.gifהיא רוקדת

אחרי לבטים רבים וספקות מפה ועד לצפון הרחוק (גיל, מוכנות, התמדה וכו´), רשמתי את הבת הגדולה לבלאט...ביום הראשון לחוג חזרנו הביתה מהצהרון בריצה מטורפת (מפאת חוסר זמן), היא לבשה את בגד הגוף השחור שבחרה לעצמה בחנות יומיים קודם, אספתי לה את השיער, לקחנו את נעלי הבלאט ושמנו פעמיינו לחוג. כשהגענו ראינו המון ילדות קטנות בנות 5, לבושות, מתרגשות, עומדות להן בשורה, ממתינות לתורן להכנס. הבת המקסימה שלי ללא בושה, ללא היסוס "עלתה" על נעליי הבאלט שלה והשתלבה יפה בטור. והאמא שלה, חחחחח האמא שלה התמוגגה למראה האצילות הילדותית שיש בילדות הקטנות האלה, שכל חלומן הוא להיות בלרינות ולעשות 8 סיבובים במקום בבת אחת...חחח. ואז.......אז יצאה זהבה המורה.. מורה מבוגרת אצילית, עם קול עבה וזיק של תשוקת הריקוד בעיניים. היא הובילה את הקטנטנות לכיוון הסטודיו והן הלכו אחריה כשידיהן על המותניים. אחרי שנעמדו שם לאורך הקיר, הן נופפו לאימהותיהן שחיכו לאיזה פלייה רלווה קטן.....חחח והדלת נסגרה מאחוריהן...... תקראו לי רגשנית, תגידו שאני פריכה מידי....לי עמדו דמעות בעיניים....... אז זהו, שעור רביעי שלה כבר בפתח, והילדה לא מפסיקה לפזז בבית ולהתרגש בהגיע יום החוג..... כל שנותר לנו זה לחכות ולקוות שאכן ההתמדה תשתלם.....

מכיר את התחושה

לא בטוח מי מתרגש ומבסוט יותר ההורה או הילד הגדולה שלי לא תתסדר עם העדינות של הבלט אבל בנוסף לג´ודו היא בחרה גם ג´אז זה יותר מהיר ושירים שהיא מכירה רק שיהנו

קסומה

New member
ת´אמת.....

אני התרגשתי יותר ממנה בהתחלה, עכשיו היא זאת שמחכה לכל שעור, מחכה לפסנתרן, למוסיקה, לתנועות שהיא לומדת......חחח הם מקסימים, אין ספק...

מכיר את התחושה....

זוכר את שיעור הריתמיקה הראשון שלי...
כיתה א´...ואני הלכתי לשם רק בשביל לראות את כל הבנות בבגדי גוף... חחחחחחח.... כבר אז זה התחיל לי... בשנים האחרונות היתה לי נגיעה לתחום הבלט ואני מכיר מקרוב את התחושות גם של ההורים וגם של הבנות. אני זוכר את מופע הסיום הראשון שהייתי שותף בארגון שלו- בסיום בכיתי מהתרגשות האישית שלי ומעוצמת הרגשות של הילדות וההורים. מקווה בשבילה שהיא תתמיד.

giulietta

New member
מזדהה איתך קסומי...

(גם על הקטע עם הדמעות), אבל רוצה להכין אותך לכך שהתמדה זה לא הצד החזק בגיל הזה וזה בסדר, צריך לזרום עם הילדים. הם מתנסים, הם טועמים, הם אנשים קטנים שעלולים להתלהב ממשהו כי מבחוץ הוא קוסם ואחרי זמן מה עלולים לגלות שזה בעצם משהו אחר...בדיוק כמונו, המבוגרים. עם הזמן, ההליכה לחוגים עם החברה הטובה הופכת להיות שיקול משמעותי יותר אפילו מהחוג עצמו...וגם זה בסדר. כי הרווח מהחוג הוא מעבר להתמחות עצמה, הוא בטע של עמידה בזמנים, אחריות, מיומנויות חברתיות וגם העשרת העולם הפנימי. כה אמרה ג´ול שיש לה בגדי בלט מידה 6 ונעלי בלט למסירה

למעלה