דיון חדש!!!

ואני שמעתי

ב"ה *על אחת שאת אחת הגרויות עשתה בחדר לידה (היא התחתנה כאשר היא היתה באולפנה ) * ועל אחת שהיום היא ב1/8 ולא מזמן התחתנה עם מי שהיה המדריך שלה בתנועת נוער. (זה היה בטלויזיה בערוץ תכלת) *שנה שעברה התחתנה מישהי ב-1/8 אצלנו בביצפר וגם לפני שנתיים התחתנה משהיא בסוף שמינית . מה הלחץ ????????????????????????????????

קיפיק

New member
תמר חמודה..זה לא מה שחשבת...

אז ככה, אם לא הבנת אותי נכון, התכוונתי שחבל לפתוח דיון על דברים שרוב אנשי הפורום לא יכולים בוודאות לקבוע באמת מה הרצון שלהם.. אלא רק מה שהם היו מצפים שיקרה להם.. אבל אני לא אומרת שאין מקרים יוצאים מהכלל!!!! עובדה שאת סיפרת על חברה שלך...זה אומנם הגיוני, אבל נישואי בוסר רבים מיועדים מראש לכישלון..ןלמה? אחת הסיבות היא שלפתע מגלים שזה לא בדיוק מה שחשבו...והנסיך לא בדיוק עומד בציפיות..או לא בדיוק מה שחשבו שהוא.. ולמה? כי בגיל כזה לא ממש מבינים מה השיקול ההגיוני והנכון...ומה באמת מתאים.. ואם כן, בכל אופן, אני לא חושבת שזה מצוי כ"כ... ובאשר אלי, ברור שיש לי מישו שאני פחות או יותר מוצאת בו את מה שאני מחפשת.. אבל אני לא חושבת שזה מתאים לפרסם את זה בפורום כזה או אחר.. כי זנ ממילא לא מוביל לשומקום... לכן רק שתדעי שזה ממש לא יפה מה שכתבת עליי... כי עם כל הכבוד, ובכנות, אני את שלי..נראה לי שמצאתי. את מוזמנת להנתנצל. כי אני נעלבתי..

tamarhp

New member
תרצה,

אני נפגעתי ממה שכתבת - "דיון מיותר". יש דרכים יותר יפות להגיד את זה, כמו שעשו האחרים. הדיון הזה עבד טוב מאד בפורום אחר, לא מזמן (מישהו אחר פתח). יש דברים בסיסיים שאנשים מחפשים מלכתחילה. את לא תפגשי את בחור ברחוב ותחליטי להתחתן איתו, נכון? וקשר טוב לא נוצר ביום אחד. מראש אני לא אצור קשר טוב בגיל של חתונות עם בן שאני יודעת שלא מתאים לי! הבעיה היחידה פה היא שה"מבוגרים" כבר מצאו את בן זוגם (גילת, יוסף, יערית, אריאל, שירה...) ולכן הם לא יכלו לענות באופן אובייקטיבי, אבל ציפיתי שלפחות אלו שבגילאים שלנו יענו בצורה נורמלית. אני חושבת שיש דברים בסיסיים שצריך לחפש, אם לא תדעי מה את רוצה - איך תדעי עם מי להתחתן? עם הבחור הראשון שיגיד לך שהוא אוהב אותך?

tamarhp

New member
ועוד משהו

זה ויכוח - בויכוח כל אחד משמיע את דעתו, אין סיבה להיעלב כל עוד עושים את זה בצורה יפה (בלי להגיד "שטויות" ולבטל את הדיעה של האחר). חבל לי שנעלבת, ובכל מקרה - אני מתנצלת. זו לא היתה המטרה שלי.

eviv

New member
דעתי...

חשוב לי בחברה או חבר לחיים שידעו לתת את החופש במקומות מסויימים וידעו להיות נוקשים בחלק מן הדברים. שיתנו לך להיות אתה אבל עדיין להרגיש ביחד לתת לכל אחד מבני הזוג את החופש שלו אבל עדיין להיות ביחד... לא יודע בינתיים זה מה שנראה לי הכי משמעותי... אני חושב שכל עוד האדם שנמצא איתך מאמין בזכותך הלגיטימין להאמין בדרך שונה ולהיות בדיעה משלך ולא הוכול אותו דבר זה ממש לא מעניין הדיעה הפוליטית. כמובן שדיעה בקיצונות שונה יכולה להפריע כמו למשל האם לגור בהתנחלות... או האם ללכת ולעשות הפגנות אלימות בשטחים...

eviv

New member
גידלתי שיער...

לא סתם את יודעת התחיל בית ספר היה המון דברים בקושי הייתי בבית ובקושי עו ד יותר מול המחשב... רוב הפעמים שהייתי בבית מול המחשב זה היה יום שבת בקיצר... בעעע אביב

אל חי

New member
לפי כל התיאורים...

אני מתאים לכל התיאורים שלכם
וימותו הקנאים!!!

למעלה