בקשת עזרה

Springy

New member
../images/Emo140.gifבקשת עזרה

שלום! אני חונכת ילדה עם צרכים מיוחדים, וכפרוייקט הסיום של החונכות הצעתי לה להכין יחד איזשהו ממתק שנגיש לשאר החונכים והחניכים במסיבת הסיום (הילדה נרתעת מאוד מכל דבר הקשור למלאכת יד, ובישול הוא התחום היחיד שבו הביעה עניין). הבעיה: אני מגיעה אליה לביה"ס, כך שאין לנו אפשרות להשתמש בתנור, כיריים וכו'. חשבתי אולי להביא עוגה או עוגיות מוכנות ולקשט אותן יחד, אבל אין לי שום רעיון יך להוציא זאת לפועל (אנחנו נפגשות לצורך ההכנה ביום ד', והמסיבה היא ביום ו'). רעיון אחר שהיה לי הוא להכין מעין "גן פרחים" מסוכריות משופדות, אבל אין לי רעיון מדויק. האם למישהו יש הצעות? (אם אפשר, לא בעלות גבוהה כיוון שאני מממנת את המצרכים לפרוייקט מכיסי הסטודנטיאלי...)

mikilk

Active member
סוכריות משופדות נשמע

לי מאוד נחמד ולא נורא יקר. גם כדורי שוקולד (אפשר להכין את העיסה בבית - וביחד בבבית הספר לגלגל לעיגולים ולהוסיף סוכריות צבעוניות). בהצלחה - כל הכבוד!

limim

New member
אולי זה? חטיפי פצפוצי אורז ומרשמלו

מתכון: חטיפי פצפוצי אורז ומרשמלו רכיבים: 400 גרם מרשמלו 250-300 גרם פצפוצי אורז 150 גרם חמאה כף סירופ תירס או דבש תבנית 20X30 מצופה בנייר כסף משומן אופן הכנה: 1. חותכים את המרשמלו לחצי (או משתמשים במרשמלו קטנים). 2. מניחים את פצפוצי האורז בקערה גדולה. 3. ממיסים את החמאה בסיר, מוסיפים את הדבש או סירופ התירס, מוסיפים את המרשמלו (משאירים חופן אחד בצד) ממשיכים להמיס על להבה נמוכה עד שכל המרשמלו נמס (מערבבים, כמובן). 4. יוצקים את המרשמלו המומס לתוך הקערה של פצפוצי האורז, מוסיפים את המרשמלו שהשארנו בצד. מערבבים היטב עד שכל פצפוצי האורז מצופים בעיסה הדביקה. 5. מעבירים לתבנית, משטחים ומהדקים קצת - אפשר עם כף ואפשר גם עם ידיים רטובות. 6. מצננים עד שזה ממש קר (אפשר גם במקרר - אבל מכוסה כדי שלא יספוג לחות). 7. מוציאים מהתבנית - מוציאים עם נייר הכסף, הופכים על קרש ומקלפים את הנייר. חותכים לריבועים וזוללים. אפשר גם לשמור בקופסה. הערות: מקור המתכון: משי גולדמן הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2

limim

New member
גביע גלידה מצופה שוקולד וסוכריות

את יכולה לעשות איתה את הגביעים האלה בבית ולקנות גלידה הכי פושטית שיש ולמלא את הגביעים... מתכון: גביע גלידה מצופה שוקולד וסוכריות רכיבים: 250 גר שוקולד מריר מגורד כף +כפית מרגרינה 1/2 כוס סוכריות קישוט צבעוניות 12 גביעי גלידה אופן הכנה: להמיס את השוקולד והמרגרינה בקערה בינונית (אפשר גם במיקרו כדקה וחצי שנים) לערבב עד שהמרקם חלק לעבוד עם גביע אחד כול פעם, במברשת רחבה להבריש שוקולד בתוך הגביע ורצועה של 3 ס"מ מבחוץ מעל צלוחית לפזר סוכריות צבעוניות מעל השוקולד להעמיד בפריזר עד שמתקשה נשמר בשקית ניילון במקרר שבועיים הערות: מקור המתכון: רוזי הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2

10shosh

New member
אולי כדורי שוקולד?

לא מצריך שום אביזר חיצוני מלבד הידיים

למעלה