בוקר של שבת

../images/Emo140.gif בוקר של שבת

הבוקר קמתי בחמש וחצי הכנתי אותו ואת הילדים (אוכל, פירות, ג'חנון, ממתקים) ושלחתי אותם לטיול גיפים באזור ים המלח ואחרי שבוע שלא ראיתי את הבית קירצפתי אותו בטירוף ועכשיו סיימתי הכל אני הולכת לצבוע את השיער ולעשות טיפול 10.000 (שעווה, שפם, גבות) מאמינה שעד 12 אני אחרי הכל וחופשיה לפורום, טלויזיה, ספר, מנוחה, ואוכל. וכמובן לנוח לקראת שבוע מטורף נוסף שיש לי שתהיה לכן שבת מופלאה ואני כאן עד הלילה באדי

ואני כרגיל עובדת ../images/Emo4.gif

בן זוגי לקח את הפיצקונה ליום הולדת של ילד מהגן. הגדול מבלה עם חברים, שישנו אצלנו (פתאום נזכרו ברעיון מסיבת הפיג'מות בגילם המופלג) ואני עובדת. חייבת למצוא דרך להתארגן אחרת כי נמאס כבר. שבת הבאה אנחנו אצל ההורים של בן זוגי, ושבוע אחרי זה הבטחתי לחברה להצטרף אליה, אז אולי סוף סוף אלמד לעבוד בצורה יעילה יותר, כך שבשבת לא אצטרך לעבוד

אני מורה

ואין לי מספיק זמן במשך השבוע לכל המערכים, בדיקת מבחנים והפרוייקט שאני עובדת עליו

ואני מ-ש-ו-ע-מ-מ-ת ../images/Emo2.gif

חמותי שומרת השבת מתארחת אצלנו לשבת. אז אי אפשר לנסוע לשום מקום. בגלל שיש לי איזה בעיה ברגליים אני לא יכולה ללכת אז אי אפשר לעשות טיול בכפר. היא מתארחת בחדר המחשב שלי אז אני צריכה לברוח לאמא שלי בשביל קצת זמן אינטרנט. ובנוסף לכל אני אחרי ליל שימורים. הקטן כנראה מוציא שיניים וכל הלילה טיילנו איתו על הידיים
סוף קיטור.

../images/Emo4.gif../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif

צרות של אשירים (מהמילה אושר).... דבר ראשון אני מבינה שאת אצל אמא, שאני תמיד רואה כדבר טוב. ודבר שני לא יקרה כלום עם תנוחי סוף סוף.... מה קרה לך ברגליים? אני מקווה שלא רציני
. ולגבי הקטנצ'יק, חברה שלי אמרה לי שכשהם מצמיחים שיניים הקקי שלהם יותר מסריח.....
קחי את השבת בקלות, בקרוב היא תיגמר, ושיגעון השבוע יחזור. שרון

היי קאסיופה

קודם כל מקווה שתרגישי יותר טוב ברגליים והקטן שלא יכאב לו בשיניים ובשבילך שהשבת הזו תעבור ותוכלי לחזור לחדר העבודה דלך באדי

תודה לכן ../images/Emo24.gif

יש לי איזו דלקת נאחסית ואני מקווה שזה לא סיפור ארוך כי נמאס לי לצלוע. והקטן, אני חושבת שהשן כבר יצאה והלילה יהיה שקט.

אם את צריכה עזרה

או המלצה של רופאים אני יש לי היסטוריה עם רגליים עברתי ניתוחים בקרסוליים אם תרצי עוד פרטים אשמח לעזור לך באדי

אשמח להעזר בך

אם השלב הראשון לא יצליח. ואני ממש מקווה שכן ולא אצטרך ללכת הלאה מעבר לרופא שלי שאני סומכת עליו.

את יכולה לשלוח לי מסר אישי

אני אשמח לספר לך מה עברתי אני מכירה מומחים לנושאי הרגליים סיפור של הרבה שנים היום אני בריאה טפו טפו טפו

למעלה