בוקר טוב

gabcake

New member
../images/Emo140.gifבוקר טוב

Good mornning everyone..It is an awful weather mornning here, a mix of snow with rain and icy roads, I almost fell twice walking to work. So to try to put a positive spin on things, I thought, I'll check if there is some happy news on the forum..and since there isn't, I am wishing everyone a wonderful day, or night, for those on the other side of the globe, or afternoon..whatever.and ...שבת שלום​

odedee

New member
אהלן

מזג האוויר של ניו אינגלנד בחורף הוא מזעזע... אני לא זוכר איך נראה שלג

gabcake

New member
../images/Emo45.gif

It is super nasty today. It doesn't help to talk to friends in Israel who report they are wearing T-shirt in mid December!

londoner1

New member
Old England isn't much better

קר מאוד, ואפור - אבל לפחות לא גשום (אתמול טפטף). מחר על הבוקר - טיסה לקלן, לקונצרטים, ושם צפוי שלג.

ro99

New member
פה עוד אין שלג

אבל יש רוח שחבל על הזמן. לכבוד מזג האוויר נאלצתי לדפוק תסרוקת בילבי, אחרת אי אפשר לטייל עם הכלב בדיונות (לחוף הים אי אפשר להתקרב כרגע מבלי לעוף למרחקים). חוויות השיא שלי מהטיול היו: א. שנמנעתי בשארית כוחותי מלהמרח על גדר התיל שנמתחת לצידי השביל בדיונות (זה או געגועים למלחמת העולם השנייה, או - כך הם טוענים בכל מקרה - נסיון למנוע מחיות בר וחיות מחמד להתבולל) ב. שקבלתי מסאז' high pressure בפנים מתערובת רוח, גשם, חול ועוד משהו לא ברור. והכל בחינם!

ArchiTomer

New member
סיוט הרוח הזאת

לקח לי פי 2 (!) זמן לפדל הבוקר לעבודה, מזל שלפחות בדרך חזרה הרוח היתה בעדי. שמעתי היום מקולגה שלי שבימים כאלה אפשר לעלות לדיונות עם שקית זבל ולדאות קצת לכיוון החוף... ניסית רו?

een ogenblik

New member
לדאות עם הזבל? לא קצת מוקצן?

טוב, רוח, לא נעים, אבל לא חייבים להפוך את זה לנעים עוד פחות.

londoner1

New member
איפה בהולנד אתם גרים?

אני מכיר את הולנד לא רע, גרתי כמה שנים בבלגיה ויש לי הרבה עבודה בהולנד.

ro99

New member
אני וארכיתומר אוהבים, אך...

חיים בנפרד.
על Noordwijk שמעת? על שקית זבל עדיין לא שמעתי, אבל פה
זה כלי תחבורה נהדר. היום נוסף לתענוג גם סופות ברד מבהילות. בטח יהיה אפשרי לסנן דרכי פסטה אחרי הטיול הבא שלי עם הכלב.

Noile

New member
בוקר טוב ושבת שלום../images/Emo9.gif

ואצלנו קיץ סוף סוף ומתכוננים ל-MIDSUMMA FESTIVAL, שזה אומר מצעד הגאווה + מלא ארועים לקהילה מינואר. הקיץ של מלבורן הוא מטורף לגמרי מבחינת מזג אוויר, טמפרטורות יכולות להגיע ל 30+ ואפילו ל 40 ואז מגיע COOL CHANGE שיכול תוך 5 דקות להוריד אותן ל-16, ולאט לאט במשך כמה ימים מתחיל להתחמם עוד פעם.

למעלה