../images/Emo70.gifבשמחה
רבע קילו בשר טחון, לערבב עם ביצה אחת, מעט שום כתוש, מלח, פלפל, פפריקה מתוקה, חריפה, לפי הטעם, פטרוזיליה קצוצה,ופרורי לחם, כמה שנכנס. לערבב טוב והשאיר בצד. בסיר לטגן בצל קצוץ, להוסיף רסק עגבניות (קופסא קטנה), מים ותבלינים. אפונה מסנפרוסט וגזר ננסי סנפרוסט. כשזה רותח, להנמיך את האש, ואז לעשות עם הידים קציצות אובליות מהבשר ולהכניס לסיר. לתת לרתוח עוד קצת עד שרואים שהבשר מבושל. אצלינו, כלומר המשפחה של בעלי (עירקים) אוכלים את זה על אורז לבן.