בוקר טוב צח ובהיר

שויי

New member
../images/Emo140.gif בוקר טוב צח ובהיר

אחרי יום מלא משימות נפלתי אתמול לזרועות השינה ועכשיו אני במתח, לא ראיתי את סיום חקירתו של מורס, למה אף אחד כאן לא שותף לחוויות שלי
כדי לספר, אז עוד דבר ישאר תעלומה בחיי

הדסבתא

New member
../images/Emo142.gifבוקר טוב לכולם

עד שמכונת הכביסה תסיים, והבשר יפשיר, נכנסתי לראות מה קורה פב ומה הפסדתי במשך יום וחצי

הדסבתא

New member
מטגנת שניצלים........

ומאכל שלמדה אותי חמותי... כופתאות עם אפונה וגזר, פשוט קל וטעים!

הדסבתא

New member
../images/Emo70.gifבשמחה

רבע קילו בשר טחון, לערבב עם ביצה אחת, מעט שום כתוש, מלח, פלפל, פפריקה מתוקה, חריפה, לפי הטעם, פטרוזיליה קצוצה,ופרורי לחם, כמה שנכנס. לערבב טוב והשאיר בצד. בסיר לטגן בצל קצוץ, להוסיף רסק עגבניות (קופסא קטנה), מים ותבלינים. אפונה מסנפרוסט וגזר ננסי סנפרוסט. כשזה רותח, להנמיך את האש, ואז לעשות עם הידים קציצות אובליות מהבשר ולהכניס לסיר. לתת לרתוח עוד קצת עד שרואים שהבשר מבושל. אצלינו, כלומר המשפחה של בעלי (עירקים) אוכלים את זה על אורז לבן.

נשמע מעולה. אכין בשבוע הבא.

היום מתפנקת. אכלנו צהריים במסעדה. בערב הולכים לסרט"שבעה" מחר הולכים להצגה "היה או לא היה"

מיקי801

New member
נראה לי בשבוע הבא כולנו

נאכל את המתכון הזה. דורית בשבילך זה פינוק אמיתי לא לבשל

הדסבתא

New member
הבן הגיע הביתה אחרי הרבה זמן

ראה את הבישול הזה על הגז, וקיבלתי נשיקה
איזה כף לי.....אני מזה
אותו, בחור מדהים שכזה

הדסבתא

New member
הוא בן 24, עובד ולומד בקצב מטורף סביב השעון

עד עכשיו היה גר אצלי הורי כי זה היה קרוב לו יותר לעבודה. היום עזרנו לו לעבור לדירה שהשכיר עם שותפים. הוא הגיע הביתה אחרי חודש, בעיקר כדי לארוז לו דברים

הדסבתא

New member
סרט מעולה, אני נהנתי מאוד

מחר אנחנו הולכים לערב זמר בישוב......... היום לארוחת ערב אצל חברים שלא ראינו כמעט שנה..........

שויי

New member
../images/Emo203.gif אני בדיוק קוטמת גבעולי פטרוזילייה

שימצאו את דרכם לקערת הסלט בנוסח שודדת
הדייג חזר עכשיו משוק האיכרים בנמל הישן של ת"א, הביא שלל של חסה ופטרוזילייה אורגניים, הבוקר נקטפו
וכבר שאבתי ושטפתי שלא ישאר אף גרגיר סורר שבמקרה עלול להיתקל בעומר
שאוהב לזחול

גם אנחנו היום אכלנו במסעדה בצהריים

פגשנו את מיקי ושלמה בקניון שיבעת הכוכבים בהרצלייה והלכנו ביחד לאכול דגים ופירות ים ב"שורי בורי" היה טעים ונעים

מיקי801

New member
איזה כיף שלא בשלתי היום

האוכל במסעדה היה מעולה ועל החברותא אין לי מה להגיד ,תמיד כיף להיות אתם.

שבת שלום לכל הבליינים והזוללים

העיקר שיהיה שמייח והחברותא והביחד עושים רק טוב. אלא מאי......היום אני לבד ועצוב לי
ולא התחשק לי להכין לי אוכל

למעלה