בויז בויז בויז

מכוערתת אתת קנאיתתתתתתתתתתת

הקנאהההה נוזלת ממך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חתיכת שרלילההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה תחזרי לחור שיצאת ממנו1!1 ותעשי לכולנו טובה ותעופי מפה!!!!! זונה זונה זונה זונהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה!! בא לי להרוג אותך!!!לרצוח אותך בדם קר!!!!!!!!!!!!!!!!!

בואנה יא כונפההההההההההה

שמעי ושמעי לי טוב זאת אחות של שירה אם יש לך בעיה עם אחותי או עם הבויז בואי ותגידי לי יא כלבה אז מה אם הוא מוריד שערות לפחות הוא עושה את זה לא כמוך יש לך שם יערות.....איכככככככ בעעעעעעע יא מכוערת באמא שלי ילדה משועממת כמוך לא ראיתי בחיים שלי את לא רואה שהן מעריצות את הגיים בויז אז מה את נדחפת יא פוסטמה....דחפי את האף לתחת של אבא שלך ואל תחזרי לפה יותר למה יהייה לך עסק איתי שמעת יאכושיליאמא שלך ועוד דבר אחד אם עוד פעם תקללי את הבויז (המושלמים!!)או את אחותי מילה שלי את מתה!!!!! בת זונהההההההה

שיר עלייך...מוקדש לך ב...כלום..

תנו לה לגלות שצומי היא קיבלה תנו לה כפי שראיתן יש לה בעיה חמורה היא ר-גילה לדפוק כל אחד עכשיו אל תפריעו היא עושה ביד! זה על מוסיקה של אא"ל...של המושלמיםם!...

Brwonie22

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אורנג'דיתת שילי את קורעתת!

השיר ממש תפור עליה!!!

חוץ מזה שאף אחד לא ירצה לעשות איתה... מסכנה היא עושה עם בובה...

אדרררר

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח המשך..

רואה,היא לא קולטת שום דבר.. רואה,איך שום דבר אינו נפתר אני רוצה לתת לה רק סטירה.. תתניייי לחיים קצת מנוחה.. תפתחי דלתות אל מוחך.. תפתחי את ראשששששךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

אדרררר

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

תודה אבל אני חושבת שזאת פעם אחרונה חחחחחחחחחחחחחחח

pretty woman 1

New member
יואוווווווווווווווווו../images/Emo46.gif

עכשיו את עיצבנת אותי בטירוףףףף יאלה עד כמה אנשים יכולים להיות כאלהה סתומים!!!!! אם הייתי רואה אותך עכשיו הייתי מפרקת אותך מכותתתתת
סתמי תפה שלך ועופי כמו ילדה טובה!!! סתם לגרום לצרות מסכנים ההורים שלך.... בטח איזה מכות את מקבלת בבית... חחחחחחחחח את פשוט ילדה שאין לה חייים אז לכי חפשי חיים במקום אחר ולא פה יזונההההההההההההההההההההההה ואל תתעסקי איתנו זה מובןןןן
יאלה עופיי קישטה קישטה קישטההההההה

בררוש

New member
י'מכוערת משיהו שאל אותך!

תרגעיי י'מכוערתת לפני שאני יוריד לך ת'חים עוד פעם דברי על אושריי את מתהה!!! עופי מפהה י'סתומהה!!

למעלה