חגית מהמדבר
New member
../images/Emo140.gif אשמח לעצות ...
בני נולד פג בשבוע 34 ובמשקל 1800. השבוע יהיה בן תשעה חודשים
והוא מתפתח בצורה תקינה ונפלאה. יש לנו שני קשיים שאנחנו משערים שיש ביניהם קשר ונואשים לפיתרון : קושי ראשון- הלילות. זו לא התעוררות כל שעתיים-שלוש כמו שמצופה מתינוק (ובגילו אפילו פחות), אלא עשרות התעוררויות. יש לילות שאני לא טורחת להירדם בכלל כי הוא מתעורר, אוכל ואחרי שתיים-שלוש דקות מתעורר שוב בבכי. ניסינו כל מיני דברים כמו להחליף איזור שינה, לחמם את החדר (וגם לא לחמם), להוסיף שיכבת בגדים וגם לא וכו' וכו'. כלום לא עוזר. אולי יש קשר ל(קושי מספר 2) התינוק לא אוכל מוצקים כלל. הכי הרבה שהצלחנו זה כמה כפיות גרבר. מכל מרקם אחר הוא משתנק או פשוט מסרב בתוקף. שאבתי חלב חצי שנה (ואח"כ תמ"ל כמובן) והוא עדיין עם פיטמת יילוד (0-3 חודשים). כל ניסיון לעבור לפטמה אחרת- הוא פשוט נחנק מהזרם. הוא גם לא אוכל דייסה מבקבוק מסיבה זו, הוא נחנק מהפיטמה הרב שלבית. אנחנו חושבים שיש קשר, הוא לא רגוע ולא ישן טוב כי בגילו כבר מצופה שיאכל יותר טוב. העליה שלו במשקל איטית אך סבירה אבל אם אני משווה ל"מה הוא אמור", הרי שהוא אמור לאכול הרבה יותר טוב מבחינת כמויות וכן איכות האוכל (דייסה או מוצקים). רוצה לציין גם שנדיר שהוא אוכל יותר מ-60-70 מ"ל ברציפות. כלומר- אוכל, עוצר ואחרי שעה עוד קצת וכו'. שוב, אמור לסיים ארוחה מסודרת של 150-180 מ"ל, אם אני מדברת על "מה מצופה". כשהיה קטן מאוד ולא הצליח לינוק נאמר לנו שהוא בעל רפלקס הקאה מוגבר. אנחנו מיואשים (ועייפים מאוד) ונשמח לרעיונות, אולי הרפואה המשלימה יכולה לעזור בצורה כלשהי. תודה רבה רבה !!
בני נולד פג בשבוע 34 ובמשקל 1800. השבוע יהיה בן תשעה חודשים