אני חדשה ! ב"ה אני בת 15 ויש לי אחות תאומה ועוד 2 אחים גדולים! יומדהים! ספיר
ס ספירלי1 New member 15/9/05 #1 ../images/Emo140.gifאני חדשה ! ב"ה אני בת 15 ויש לי אחות תאומה ועוד 2 אחים גדולים! יומדהים! ספיר
נ נסיכת אהבה New member 15/9/05 #2 ברוכה הבאה ספיר ../images/Emo24.gif ספרי לנו איך זה להיות אחות תאומה...
M mישמישית New member 16/9/05 #4 איזה כיף לך קודם כל בריכה הבאה ! וזה כיף שיש אחות תאומה ? אתם עושות הרבה ביחד ? היתם פעם באותה כיתה ? איזה כיף לך
איזה כיף לך קודם כל בריכה הבאה ! וזה כיף שיש אחות תאומה ? אתם עושות הרבה ביחד ? היתם פעם באותה כיתה ? איזה כיף לך
פ פני בובה New member 16/9/05 #5 ברוכה הבאה ../images/Emo20.gif אתן זהות? ספרי חוויות על להיות תאומה - זה נושא שתמיד סקרן אותי (רציתי גם לעשות עבודת גמר על זה)
ברוכה הבאה ../images/Emo20.gif אתן זהות? ספרי חוויות על להיות תאומה - זה נושא שתמיד סקרן אותי (רציתי גם לעשות עבודת גמר על זה)
ס ספירלי1 New member 18/9/05 #6 לכל הסקרנים (סורי על שלא הגבתי, לא יכלתי להיות על המחשב..) זה מאוד כיף וזה מאוד רע, הכל תלוי במצב רוח של שתינו. היינו באותה כיתה מכיתה ה והשנה (י') נפרדו דרכינו. אנחנו באותה חבר'ה אז ככה שאנחנו עושות דברים משותפים פחות או יותר... וזהו... יומטוב
לכל הסקרנים (סורי על שלא הגבתי, לא יכלתי להיות על המחשב..) זה מאוד כיף וזה מאוד רע, הכל תלוי במצב רוח של שתינו. היינו באותה כיתה מכיתה ה והשנה (י') נפרדו דרכינו. אנחנו באותה חבר'ה אז ככה שאנחנו עושות דברים משותפים פחות או יותר... וזהו... יומטוב