אין לי זמן

שכחנו את ביצפר? אז זהו שלא!

אני לא מכירה בני נוער ששכחו את הלימודים בגלל מד"א כי אצלנו בתחנה זה לא קיים מעבר לזה אני מכירה מספיק מתנדבי נוער מכל הארץ ואני יודעת שלכולם חשובים הלימודים הרבה לפני שמד"א נכנסים... אצלנו בתחנה בודקים התקדמות בלימודים ואם מישהו יורד בלימודים אומרים לו להתראות עד שהציונים שוב עולים חוצמזה איך את מסבירה את זה שאני עושה למעלה מ-100 שעות בכל חודש מדריכה במד"א עובדת ועדיין מספיקה להשאיר ציונים גבוהים??? ואני מצטערת אבל אני לא היחידה... נוער מד"א הוא קבוצה של בני נוער מוכשרים שיכול להצליח בכל מה שהוא עושה ואם מישהו מכם שכח מה זה לימודים אז אין לכם מקום במד"א-קודם לימודים אחר כך התנדבות! אלו השנים נכי חשובות שלנו... בקשר לעבודה על החיסון של אבעבועות שחורות אני יודעת שהופצו בתחנות השונות חוזרים בנושא הספציפי של כל התופעות לוואי והבעד ונגד לחיסון בקרב העובדים והמתנדבים הבוגרים

liron rotlain

New member
חן יקרה...

שלום. רציתי להגיב על מה שכתבת. למקרה שלא הבנת נכון, אנחנו זוכרים את בצפר, ואולי לפעמים אפילו יותר מדי... זאת תקופה לחוצה, וחושב ביותר... כל מה שניסינו להביע (ואני משתתפת בהודעה של תמי) זה שעכשיו, כשהלימודים בתקופה מאוד לחוצה, מאוד קשה למצוא זמן...לא חשוב למה... זה מתחיל מהשעות הפנויות שאין לך כדי סתם לישון, וזה כמובן מסתכם בזה שהתחביב החשוב מצטמצם כמעט לאפס... אין צורך להשוויץ בזה שאת יכולה לעבוד, ללמוד וגם לבצע התנדבות מעל 100 שעות...סתם לידע כללי, אני לא חושבת שהרבה מצליחים... וזה אפילו קצת מעליב. לירון

Blonda17

New member
../images/Emo140.gifאין לי זמן

שלום לכולם! שאלה לענבלי
מה הוא ממוצע הגילים של חברי הפורום??? שאלה אליכם אין לכם מבחנים? אני כרגע בכיתה י"א לצערי הרב...אף אחד לא מעודד שיגיע אור בקצה המנהרה.... יש מזדהים? פשוט אין זמן לכלום...יש למישהו איזה בדיחה להתעורר קצת? תמי

אני מצטערת אם פגעתי

אבל ההודעה לא באה להעליב ולפגוע ואולי באמת לא הבנתי את ההודע כמו שהיא נכתבה וגם לא באתי להשוויץ וגם לי אין הרבה זמן אבל התייחסתי לתגובה של ניקי בה נאמר כי בניגוד לרוב מתנדבי מד"א ישנה אחת שלא שכחה את הלימודים הצטערתי לשמוע את זה כי רוב מתנדבי מד"א שאני מכירה כן עושים כמות שעות נכבדת ואף גדולה משלי עובדים מבלים עם חברים ועדיין מוציאים ציונים גבוהים בלימודים

liron rotlain

New member
שוב...

אני מבינה שלא התכוונת לפגוע. מובן שישנם רבים שמצליחים לעשות את זה.קוראים לזה-"סדר עדיפויות". אני אישית, למרות כל מה שאת אומרת, עדיין יכולה להגיד על עצמי שבגלל בית הספר והלימודים שכל כך מעיקים לי על החיים, אין לי זמן לכלום. אני מגיעה הבייתה אחרי יום לי מודים משבע בבוקר ועד ארבע אחה"צ. אין לי זמן לנוח וישר אני חייבת ללמוד לאיזה בוחן/מבחן/עבודת להכין ואין זמן ללכת למד"א. ועם כל הרצון הטוב שלי לעבוד ולהרוויח כסף בעצמי, אני מוצאת קושי מיוחד בלמצוא זמן לעבודה...עד כמה שזה יכול להישמע אבסורד. שלא תביני לא נכון, אני לא מתלוננת אלא מנסה להראות לך עד כמה שזה לא כזה פשוט. אני מקווה שאת מבינה... לירון

ניקי דן

New member
תודה

תודה על האתרים-עזרו לי נורא.... :) ובקשר להודעה הראשונה שלי-סתם צחקתי, אני בעצמי מאוד משקיעה בב"ס, כמו גם חברות שלי במד"א... ואני לא מזלזלת... אולי זה לא היה ברור שהתכוונתי לזה בתור בדיחה, מצטערת על זה

למעלה