אחרי הניתוח !!!!!!!!!!

רנה 12

New member
../images/Emo140.gifאחרי הניתוח !!!!!!!!!!

הי בנות , מה שלומכן ? לא התכתבתי כבר חודש , בתאריך 7.3.10 עשיתי ניתוח לפרוסקופיה בתל השומר ניתחו אותי : סוריאנו וזולטי. בניתוח : פתיחת הדבקויות בכל חלל הבטן ( במיוחד סביב שלפוחית השתן ) מימן : שחלה תקיה , ללא מוקדים , חצוצרה דבוקה לחלוטין לדופן האגן ללא כל מעבר צבע . משמאל : שחלה תקינה , חצוצרה סקטוסלפלנגס גדול ללא מעבר צבע + מוקדים . בוצע - כריתת חצוצרה שמאלית . בוצעה הפרדת הדבקויות וניתוק החצוצרה הימנית מדופן האגן בגמר הפעולה חצוצרה תקינה עם מעבר צבע . היסטרוסקופיה אבחנתית תקינה ללא הדבקויות תוך רחמיות . וזהו בגדול ............. עכשיו כל כך הרבה שאלות : האם אני יוכל להיכנס להריון לבד ??????? האם החצוצרה יכולה להסתם או יותר נכון להידבק שוב ???????? האם הביוץ מתרחש בצד שאין חצוצרה , האם עדיין יכול להיות הריון ?????? קבעתי התייעצות אצל הורוביץ ( זה מה ששיימן המליץ ) אבל זה רק בעוד חודשיים , זה עוד הרבה זמן . בנות אשמח לקבל את עצתכם בנושא , תודה 4U

שלום

אחרי ניתוח כזה הכל יכול להיות........ מקווה שאת מרגישה טוב אחרי הניתוח... תרגישי טוב

זואילי

New member
ברוכה השווה ../images/Emo140.gif

דעתי הבלתי מקצועית היא - להתחיל מ IVF כי לדעתי יאשרו לך בלי בעיות לאור דוח הניתוח. את תמיד תמיד צריכה להזכיר (ולזכור) את זה שכאנדואית, איך לך "פריבילגיה" של נסיונות ארוכים. צריך לתקתק טיפולים הכי אופטימליים שיש, וזה רק הפרייה חוץ גופית. מה גם שעכשיו את נטולת חצוצרה אחת. קראתי בהרבה מקומות שניתן להרות טבעי עם חצוצרה אחת ועל מעבר הביצית מצד לצד. מודה, לא התעמקתי. שוב - אם אנדומטריוזיס הוא "אישיו" שחשוב לך - אז לכי על IVF. אם היית "רגילה" ורופא הפריון היה ממליץ על כמה הזרעות, הייתי אומרת סבבה. יש לך SAY את רק צריכה להחליט ולעמוד מאחורי ההחלטה ולהיות אסרטיבית מול הרופא.

למעלה